Povezane vesti

Haos u Virdžiniji: Sukob rasista i demonstranata, pao helikopter, automobil uleteo među ljude

Vesti online pre 41 dan
Američki Federalni istražni biro (FBI) i savezni tužioci pokrenuli su istragu o mogućem kršenju ljudskih prava tokom nereda u suboti u Šarlotsvilu, američkoj saveznoj državi Virdžinija, čiji je ukupni tragični bilans troje poginulih i 35 povređenih, javljaju agencije.
Video snimak koji je objavio Brenan Gilmor, lokali političar, prikazuje automobil koji juri prema ljudima nakon čega se čuju vrisci, a vozač onda prebacuje u rikverc i još većom brzinom juri unazad istom ulicom. Tokom sukoba koji... »

Bela kuća: Trampova osuda se odnosila i na ekstremno desne grupe

Novi magazin pre 41 dan
Izjava američkog predsednika Donalda Trampa u kojoj je on osudio mržnju i netrpeljivost na skupu u saveznoj državi Virdžiniji, odnosila se i na bele rasiste, neonaciste i grupe bliske nekadašnjoj rasističkoj organizaciji Kju-kluks-klan (KKK), saopštila je danas Bela kuća.
"Predsednik (Tramp) je u jučerašnjoj izjavi naglasio da osuđuje sve oblike nasilja, netrpeljvosti i mržnje. Naravno da to uključuje bele rasiste, Kju-kluks-klan, neonaciste i sve ekstremističke grupe", navela je Bela kuća, a... »

Troje poginulih u neredima u Virdžiniji, FBI otvorio istragu

Politika pre 41 dan
Šarlotsvil - Američki Federalni istražni biro (FBI) i savezni tužioci pokrenuli su istragu o mogućem kršenju ljudskih prava tokom nereda u suboti u Šarlotsvilu, američkoj saveznoj državi Virdžinija, čiji je ukupni tragični bilans troje poginulih i 35 povređenih, javljaju agencije. Tokom sukoba koji... »

Tri osobe poginule u nemirima zbog skupa desničara u Virdžiniji

Danas pre 41 dan
U nemirima zbog skupa ekstremnih desničara u američkoj državi Virdžinija tri osobe su poginule, a više ih je ranjeno, saopštile su lokalne vlasti. Agencije prenose da je jedna učesnica kontramitinga stradala kada se automobil zaleteo u masu, a dva policajca su poginula kada se srušio njihov... »

U nemirima na skupu desničara u Virdžiniji troje mrtvih

Novi magazin pre 41 dan
U nemirima zbog skupa ekstremnih desničara u američkoj državi Virdžinija tri osobe su poginule a više ih je ranjeno, saopštile su lokalne vlasti.
Jedna učesnica kontramitinga je stradala kada se automobil zaleteo u masu, a dva policajca su poginula kada se srušio njihov helikopter tokom nadgledanja skupa. Vozač automobila je uhapšen i optužen za ubistvo, nanošenje povreda... »

Neredi u Šarlotsvilu: Troje poginulih, pao policijski helikopter; Senatori: Ovo je unutrašnji terorizam(video)

Večernje novosti pre 41 dan
Broj poginulih u neredima na protestu u Šarlotsvilu u Virdžiniji porastao je na tri, a broj povređenih na 35
Broj poginulih u neredima na protestu u Šarlotsvilu u Virdžiniji porastao je na tri, a broj povređenih na 35, izjavio je gradski menadžer Moris Džons. "Imamo ljude koji su došli ovde kako bi izazvali zločin i haos i štetu koja je... »

Troje mrtvih u Virginiji, FBI i tužitelji pokrenuli istragu

Al Jazeera pre 41 dan
Tokom sukoba koji su izbili na skupu bijelih rasista, grupu okupljenih protivnika ovog skupa udario je automobil.
Američki Federalni istražni biro (FBI) i savezni tužitelji pokrenuli su istragu o mogućem kršenju ljudskih prava tokom nereda u subotu u Charlottesvilleu, američka savezna država Virginia, čiji je ukupni tragični bilans troje... »

Nacisti divljaju, troje mrtvih, pao helikopter

Mondo pre 41 dan
U nemirima zbog skupa ekstremnih desničara u američkoj državi Virdžiniji tri osobe su poginule a više ih je ranjeno, saopštile su lokalne vlasti.
Youtube star Joey Salads wearing a swastika at the Virginia Nazi Rally today https://t.co/WN7fgl25vw— viral videos today (@KennyAngel11) August 13, 2017 Jedna učesnica kontramitinga je stradala kada se automobil zaleteo u masu, a... »

Srušio se helikopter koji je pratio proteste u Virdžiniji

RTS pre 41 dan
RTS: Srušio se helikopter koji je pratio proteste u Virdžiniji
Policijski helikopter, koji je pratio proteste i sukobe desničarskih grupa i kontramitingaša juče u Šarlotsvilu u američkoj državi Virdžiniji, srušio se u šumskoj oblasti. Tom prilikom poginule su dve osobe. Broj mrtvih u neredima povećan na tri, a broj povređenih na 35.
Na video-snimku vidi se dim iznad mesta na kojem se dogodila nesreća, prenosi Raša tudej pozivajući se na Si-Bi-Es. Kako su tom američkom kanalu rekli svedoci, helikopter se srušio u šumi, a u vazduhu se osetio miris paljevine.... »

FBI pokrenuo istragu o Šarlotsvilu: "Pravda će pobediti"

B92 pre 41 dan
B92: FBI pokrenuo istragu o Šarlotsvilu: "Pravda će pobediti"
Šarlotsvil -- Američki Federalni istražni biro (FBI) i savezni tužioci pokrenuli su istragu o mogućem kršenju ljudskih prava tokom nereda u suboti u Šarlotsvilu.
Bilans nereda u Šarlotsvilu je troje poginulih i 35 povređenih, javljaju agencije. Tokom sukoba koji su izbili na skupu desničara, na grupu okupljenih naleteo je automobil, poginula je jedna žena, a povređeno 19 osoba. Policijski... »

VIDEO: Troje mrtvih u nemirima u Virdžiniji, osude nacizma i mržnje

Radio 021 pre 41 dan
U nemirima zbog skupa ekstremnih desničara u američkoj državi Virdžinija, tri osobe su poginule, a više ih je ranjeno.
Jedna učesnica kontramitinga je stradala kada se automobil zaleteo u masu, a dva policajca su poginula kada se srušio njihov helikopter tokom nadgledanja skupa. Vozač automobila je uhapšen i optužen za ubistvo, nanošenje povreda... »

(Video) Objavljen snimak krvavog pira desničara u Virdžiniji: Ovo je momak (20) koji je autom uleteo u masu, FBI pokrenuo istragu!

Kurir pre 41 dan
Troje mrtvih i oko 34 ranjenih rezultat je jučerašnjih krvavih nereda koje su izazvali ekstremni desničari i rasisti u američkoj saveznoj državi Virdžiniji. Protest pod motome "Ujedinimo desnicu", koji su podržale brojne ekstremističke grupe ubrzo je prerastao u krvavi pir. Jedna osoba je poginula,... »

Objavljen snimak haosa u Šarlotsvilu, kolima u ljude VIDEO

B92 pre 41 dan
B92: Objavljen snimak haosa u Šarlotsvilu, kolima u ljude VIDEO
Šarlotsvil -- Dvadesetogodišnji Džejms Filds iz Ohaja uhapšen je pod sumnjom da je automobilom uleteo u grupu ljudi koji su protestovali protiv desničara.
Policija je objavila da je tom prilikom poginula 32-godišnja žena čiji identitet nisu otkrili dok se obavesti porodica. Na internetu je objavljen snimak na kojem se vidi kako automobil uleće u masu. Osim toga, RT piše da je se na... »

FBI pokrenuo istragu o incidentu u Šarlotsvilu

RTV pre 41 dan
RTV: FBI pokrenuo istragu o incidentu u Šarlotsvilu
ŠARLOTSVIL - Američki Federalni istražni biro (FBI) i savezni tužioci pokrenuli su istragu o mogućem kršenju ljudskih prava tokom nereda u suboti u Šarlotsvilu, američkoj saveznoj državi Virdžinija, čiji je ukupni tragični bilans troje poginulih i 35 povređenih, javljaju agencije.
Tokom sukoba koji su izbili na skupu belih rasista, na grupu okupljenih naleteo je automobil, poginula je jedna žena, a povređeno 19 osoba. Policijski helikopter koji je pratio proteste i sukobe u Šarlotsvilu srušio se u šumskoj... »

Haos u virdžiniji: Sukobili se rasisti i demonstranti, pao helikopter, automobil uleteo među ljude (Video)

Blic pre 41 dan
Američki Federalni istražni biro (FBI) i savezni tužioci pokrenuli su istragu o mogućem kršenju ljudskih prava tokom nereda u suboti u Šarlotsvilu, američkoj saveznoj državi Virdžinija, čiji je ukupni tragični bilans troje poginulih i 35 povređenih, javljaju agencije.
Video of car hitting anti-racist protestors. Let there be no confusion: this was deliberate terrorism. My prayers with victims. Stay home. pic.twitter.com/MUOZs71Pf4— Brennan Gilmore (@brennanmgilmore) August 12, 2017 Video... »

Šarlotsvil nema mira, pao policijski helikopter VIDEO

B92 pre 41 dan
B92: Šarlotsvil nema mira, pao policijski helikopter VIDEO
Policijski helikopter koji je nadgledao protest u Šarlotsvilu srušio se u šumsko područje. Dve osobe su poginule, saopštila je policija.
U saopštenju policije se dodaje da niko na zemlji nije povređen, a da uzrok nesreće još nije poznat. Na snimku objavljenom na društvenim mrežama, vidi se gust oblak dima iz velike daljine. Očevici navode da je helikopter pao u... »
©2017 Netmark d.o.o.