Veći minimalac neće plaćati poslodavci

Veći minimalac neće plaćati poslodavci

Politika pre 5 dana
Kompletan trošak tog povećanja, u iznosu od oko četiri do pet milijardi dinara, preuzeće država, pokazuju nezvanične računice
Čini se da poslodavci i zaposleni nikad lakše nisu postigli dogovor o povećanju minimalne cene rada. Minimalac će sa 130 dinara biti povećan na 143 dinara, ali taj trošak neće platiti poslodavci, jer će ih država rasteretiti i... »

Brnabić: U naredne tri nedelje odluka o rastu plate i penzija

Dnevnik pre 7 dana
ČAČAK: Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje uspešne razgovore sa Misijom MMF-a koja boravi u Beogradu, kao i da veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija.
"Nama je važno da im predstavimo naše viđenje rasta plata i penzija i održivog rasta privrede i očekujem da ćemo imati konsenzus u narednim danima jer imamo dobru situaciju u budžetu i fiskalnu disciplinu", rekla je Brnabić... »

Brnabić: Namenska industrija značajna za Srbiju i predstavlja potencijal

Beta pre 7 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas, tokom posete preduzeća "Milan Blagojević - namenska" u Lučanima, da je namenska industrija veoma značajna za Srbiju i da predstavlja veliki potencijal, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Brnabić je u pratnji ministra odbrane Aleksandra Vulina obišla... »

Brnabić: U naredne tri nedelje će se znati koliki će biti rast penzija i plata

Nova ekonomija pre 7 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić očekuje da će biti dogovora sa MMF-om o platama i penzijama i dodaje da veruje da će u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama o rastu plata i penzija. "Juče smo se dogovorili oko minimalne cene rada, nama je bilo važno. Mislim da je jako značajno da su se... »

Brnabić: U naredne tri nedelje odluka o rastu plata i penzija

RTV pre 7 dana
RTV: Brnabić: U naredne tri nedelje odluka o rastu plata i penzija
BEOGRAD - Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje uspešne razgovore sa Misijom MMF-a koja boravi u Beogradu, kao i da veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija.
"Nama je važno da im predstavimo naše viđenje rasta plata i penzija i održivog rasta privrede i očekujem da ćemo imati konsenzuzs u narednim danima jer imamo dobru situaciju u budžetu i fiskalnu disciplinu", rekla je Brnabić... »

Premijerka Brnabić: Odluka o većim platama i penzijama za tri nedelje

Kurir pre 7 dana
ČAČAK - Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje uspešne razgovore sa Misijom MMF koja boravi u Beogradu, kao i da veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija. "Nama je važno da im predstavimo naše viđenje rasta plata i penzija i... »

Brnabić: U naredne tri nedelje odluka o rastu plate i penzija

Blic pre 7 dana
Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje uspešne razgovore sa Misijom MMF-a koja boravi u Beogradu, kao i da veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija.
- Nama je važno da im predstavimo naše viđenje rasta plata i penzija i održivog rasta privrede i očekujem da ćemo imati konsenzuzs u narednim danima jer imamo dobru situaciju u budžetu i fiskalnu disciplinu - rekla je Brnabić.... »

Brnabić: U naredne tri nedelje odluka o rastu plata i penzija

RTS pre 7 dana
RTS: Brnabić: U naredne tri nedelje odluka o rastu plata i penzija
Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da očekuje uspešne razgovore sa Misijom MMF-a koja boravi u Beogradu, kao i da veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija.
"Nama je važno da im predstavimo naše viđenje rasta plata i penzija i održivog rasta privrede i očekujem da ćemo imati konsenzuzs u narednim danima, jer imamo dobru situaciju u budžetu i fiskalnu disciplinu", rekla je Brnabićeva... »

"Samo da ne bude opet - hoću u javni sektor"

B92 pre 7 dana
B92: "Samo da ne bude opet - hoću u javni sektor"
Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da očekuje uspešne razgovore sa Misijom MMF-a koja boravi u Beogradu.
Kako je rekla, veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija. "Nama je važno da im predstavimo naše viđenje rasta plata i penzija i održivog rasta privrede i očekujem da ćemo imati... »

MMF stiže u Srbiju: Sa vladom i o budžetu za 2018.

Kurir pre 7 dana
BEOGRAD - Tehnička misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) predvođena Džejmsom Rufom danas stiže u Beograd i sa predstavnicima Vlade Srbije počeće razgovore o stanju u ekonomiji, javnim preduzećima i budžetu za 2018. godinu. Jedna od tema razgovora biće mogućnost povećanja neoporezivog dela... »

Na plate novi "bonus", prelazimo poreski cenzus?

Vesti online pre 7 dana
Misija Međunarodnog monetarnog fonda predvođena Džejmsom Rufom stiže u Beograd, kako bi sa srpskim zvaničnicima započela razgovore o budžetu za 2018. godinu.
Kako piše "Politika", pozivajući se na izvore u Vladi Srbije, razmatra se mogućnost povećanja neoporezivog dela zarada, pa će se i o tome razgovarati sa misijom MMF-a. Trenutno, neoporezivi deo zarada iznosi 11.790 dinara, a još... »

Tehnička misija MMF danas stiže u Beograd

Beta pre 7 dana
Tehnička misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) predvodjena Džejmsom Rufom danas stiže u Beograd i sa predstavnicima Vlade Srbije počeće razgovore o stanju u ekonomiji, javnim preduzećima i budžetu za 2018. godinu. Po pisanju Politike, jedna od tema razgovora biće mogućnost povećanja... »

Počinju razgovori sa MMF

Danas pre 7 dana
Misija Međunarodnog monetarnog fonda predvođena Đejmsom Rufom, stiže danas u Beograd kako bi sa srpskim zvaničnicima počeli razgovore o budžetu za 2018. godine. Prema pisanju Politike, razmatraće se mogućnost povećanja neoporezovanog dela zarade, koja trenutno iznosi 11.190 dinara. Povećanje... »

Na plate novi "bonus", prelazimo poreski cenzus?

B92 pre 7 dana
B92: Na plate novi "bonus", prelazimo poreski cenzus?
Beograd -- Misija Međunarodnog monetarnog fonda predvođena Džejmsom Rufom stiže u Beograd, kako bi sa srpskim zvaničnicima započela razgovore o budžetu za 2018. godinu.
Kako piše "Politika", pozivajući se na izvore u Vladi Srbije, razmatra se mogućnost povećanja neoporezivog dela zarada, pa će se i o tome razgovarati sa misijom MMF-a. Trenutno, neoporezivi deo zarada iznosi 11.790 dinara, a još... »

A za neoporezivu platu... pitaćemo MMF

Mondo pre 7 dana
Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) danas stiže u Beograd, kako bi sa srpskim zvaničnicima započela razgovore o budžetu za 2018. godinu. Tema i podizanje neoporezivog dela zarade.
Foto: Petar Stojanović, MONDO Ilustracija Kako navodi beogradska "Politika", pozivajući se na izvore u Vladi Srbije, razmatra se mogućnost povećanja neoporezivog dela zarada, pa će se i o tome razgovarati sa misijom MMF-a, koju... »

Tehnička komisija MMF stiže u Beograd

Blic pre 7 dana
Tehnička misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) predvođena Džejmsom Rufom danas stiže u Beograd i sa predstavnicima Vlade Srbije počeće razgovore o stanju u ekonomiji, javnim preduzećima i budžetu za 2018. godinu.
Po pisanju Politike, jedna od tema razgovora biće mogućnost povećanja neoporezivog dela zarade, posle odluke da se od iduće godine poveća minimalna cena rada po satu sa 130 na 143 dinara. Trenutno neoporezivi deo zarade iznosi... »

Tehnička misija MMF-a danas u Beogradu

Beta pre 7 dana
Tehnička misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) predvodjena Džejmsom Rufom danas stiže u Beograd i sa predstavnicima Vlade Srbije počeće razgovore o stanju u ekonomiji, javnim preduzećima i budžetu za 2018. godionu. Po pisanju Politike, jedna od tema razgovora biće mogućnost povećanja... »

Do petka jesenje vreme, od subote više sunca

B92  pre 2 sata  još 1 povezana

Vulin: Stan sam kupio legalno

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana

"Otvorena pitanja sa Slovenijom nisu nepremostiva"

B92  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.