Povezane vesti

Brnabić: Bitka za znanje se nastavlja, Šarčević: Opremićemo sve škole

Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Čačak, Preljina - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, prisustvovala je danas, u Osnovnoj školi u Preljini, donaciji robota za programiranje u okviru akcije KODigranje. Reč je o donaciji za deset škola, među kojima su i dve na Kosovu i Metohiji. Svaka od škola dobila je po pet robota. KODigranje... »

Brnabić: Nastavlja se bitka za znanje

Dnevnik pre 8 dana
ČAČAK: Predsednica vlade Ana Brnabić uručila je u Čačku donaciju - robotiće za programiranje školama iz Čačka i sa Kosova i Metohije i poručila da se nastavlja bitka za znanje.
Brnabić je, sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem posetila danas OŠ “Preljina“ u Čačku, gde je nastavnicima iz osam škola tog kraja i nastavnicima iz dve kosovske škole uručila robotiće za programiranje u okviru akcije... »

Brnabić: Nastavlja se bitka za znanje

B92 pre 9 dana
B92: Brnabić: Nastavlja se bitka za znanje
Beograd -- Premijerka Ana Brnabić uručila u Čačku donaciju - robotiće za programiranje školama iz Čačka i s Kosova i Metohije i poručila da se nastavlja bitka za znanje.
Brnabić je, sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem posetila danas Osnovnu školu “Preljina” u Čačku, gde je nastavnicima iz osam škola tog kraja i nastavnicima iz dve kosovske škole uručila robotiće za programiranje u okviru... »

Ana Brnabić uručila školama robotiće: Nastavićemo bitku za znanje

RTS pre 9 dana
RTS: Ana Brnabić uručila školama robotiće: Nastavićemo bitku za znanje
Premijerka Srbije Ana Brnabić je u poseti Čačku i opštini Lučani. U Čačku razgovara sa privrednicima, a prethodno je posetila Osnovnu školu "Preljina" gde je sa ministrom prosvete uručila robotiće u okviru akcije “Bitka za znanje”. Nastavićemo bitku za znanje, bez društvenog konsenzusa o tome mi ne možemo, kao društvo, da nastavimo dalje, poručila je premijerka.
Kodigranje je kampanja sa ciljem uvođenja osnova programiranja za učenike osnovnih škola. Akciju od početka godine aktivno podržava i premijerka Ana Brnabić. Robote su danas dobile čačanska Gimnazija, kao i osmoletke "Kralj... »

Brnabić uručila robotiće: Nastavlja se bitka za znanje

RTV pre 9 dana
RTV: Brnabić uručila robotiće: Nastavlja se bitka za znanje
ČAČAK - Predsednica vlade Ana Brnabić uručila je danas u Čačku donaciju - robotiće za programiranje školama iz Čačka i sa Kosova i Metohije i poručila da se nastavlja bitka za znanje.
Brnabić je, sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem posetila danas Osnovnu školu "Preljina" u Čačku, gde je nastavnicima iz osam škola iz tog kraja i nastavnicima iz dve kosovske škole uručila robotiće za programiranje u okviru... »

Premijerka u Čačku Brnabić: Nastavlja se bitka za znjanje

Večernje novosti pre 9 dana
Predsednica vlade sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem posetila Osnovnu školu "Preljina", gde je razgovarala sa nastavnicima iz osam škola iz tog kraja i nastavnicima iz dve kosovske škole
ČAČAK - Predsednica vlade Ana Brnabić uručila je danas u Čačku donaciju - robotiće za programiranje školama iz Čačka i sa Kosova i Metohije i poručila da se nastavlja bitka za znanje. Brnabić je, sa ministrom prosvete Mladenom... »

Bitka za znanje: Brnabić deci uručila robote

Mondo pre 9 dana
Premijerka Ana Brnabić uručila je danas u Čačku robotiće za programiranje školama iz Čačka i sa Kosova i Metohije. Nastavlja se "bitka za znanje", kaže predsednica Vlade.
Foto: Tanjug/Rade Prelić Brnabić je, sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem, posetila danas Osnovnu školu "Preljina" u Čačku, gde je nastavnicima iz osam škola tog kraja i nastavnicima iz dve kosovske škole uručila robotiće za... »

Brnabić: Nastavlja se bitka za znanje

Blic pre 9 dana
Predsednica vlade Ana Brnabić uručila je danas u Čačku donaciju - robotiće za programiranje školama iz Čačka i sa Kosova i Metohije i poručila da se nastavlja bitka za znanje.
Brnabić je, sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem posetila Osnovnu školu “Preljina” u Čačku, gde je nastavnicima iz osam škola tog kraja i nastavnicima iz dve kosovske škole uručila robotiće za programiranje u okviru akcije... »
©2017 Netmark d.o.o.