"Idea" prodavala sirup umesto pravog meda

"Idea" prodavala sirup umesto pravog meda

Radio 021 pre 9 dana
Ministarstvo poljoprivrede iz trgovinskog lanca "Idea" povlači livadski med pod robnom markom "K plus", pošto je utvrđeno da je reč o falsifikatu.
Med, koji je bio na akciji od 25. do 27. avgusta, prodavao se za 569 dinara po kilogramu, dok je uz ovu teglu trgovac drugi kilogram nudio za samo 171 dinar, što je popust od 70 procenata, piše Politika u dodatku "Potrošač". Ovo... »

Lažni med na policama marketa

Mondo pre 9 dana
Ministarstvo trgovine iz trgovinskog lanca "Idea" povlači livadski med pod robnom markom "K plus" pošto je utvrđeno da je reč o falsifikatu.
Foto: MONDO Med koji je bio na akciji od 25. avgusta do 27. avgusta prodavao se za 569 dinara po kilogramu, dok je uz ovu teglu trgovac drugi kilogram nudio za samo 171 dinar, što je popust od 70 procenata, piše "Politika". Ovo... »

Inspekcija pronašla falsifikovani med u Idei

SEEbiz pre 9 dana
BEOGRAD - Ministarstvo poljoprivrede iz trgovinskog lanca „Ideja" povlači livadski med pod robnom markom „K plus", pošto je utvrđeno da je reč o falsifikatu, saznaje „Politikin" Potrošač.
Med koji je bio na akciji od 25. do 27. avgusta prodavao se za 569 dinara po kilogramu, dok je uz ovu teglu trgovac drugi kilogram nudio za samo 171 dinar, što je popust od 70 procenata. Ovo je izazvalo sumnju potrošača, a potom... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.