Pupovac se nada hitnom sastanku s državnim vrhom Srbije

Pupovac se nada hitnom sastanku s državnim vrhom Srbije

Al Jazeera pre 12 dana
Zbog učestalih incidenata, posebno paljenja sedmičnika 'Novosti', Pupovac se želi sastati s državnim vrhom Srbije.
Predsjednik Srpskog nacionalnog vijeća Milorad Pupovac izjavio je da se nada hitnom razgovoru s državnim vrhom Srbije, na kojem bi se razmatrali posljednji incidenti i odnos prema Srbima u Hrvatskoj nakon ponovnog paljenja... »

Pupovac za hitni sastanak sa srpskim državnim vrhom

RTV pre 12 dana
RTV: Pupovac za hitni sastanak sa srpskim državnim vrhom
BEOGRAD - Predsednik Srpskog nacionalnog veća Milorad Pupovac izjavio je da se nada hitnom razgovoru sa srpskim državnim vrhom, na kojem bi se razmatrali poslednji incidenti i odnos prema Srbima u Hrvatskoj, nakon ponovnog paljenja srpskog nedeljnika Novosti u centru Zagreba.
"U Hrvatskoj je nažalost postalo normalno da oni koji govore jezikom mržnje i šire je prema Srbima i njihovim institucijama, koji stvaraju atmosferu nasilja, sada optužuju nas da smo ti koji širimo ne samo mržnju nego i... »

Pupovac: Hitan sastanak s Beogradom zbog odnosa prema Srbima

N1 Info pre 12 dana
Predsednik Srpskog nacionalnog vijeća (SNV) Milorad Pupovac poručio je da očekuje hitan razgovor sa državnim vrhom Srbije na kome bi se razmatrali poslednji incidenti i odnos prema Srbima u Hrvatskoj.
On je, povodom najnovijeg incidenta u Zagrebu - ponovljenog paljenja primerka srpskog nedeljnika "Novosti" i pretnji koje je Srbima uputila Autohtona hrvatska stranka prava (A-HSP), rekao da je u Hrvatskoj, nažalost, postalo... »

Pupovac se nada hitnom sastanku sa srpskim državnim vrhom

B92 pre 12 dana
B92: Pupovac se nada hitnom sastanku sa srpskim državnim vrhom
Beograd -- Predsednik Srpskog nacionalnog veća Milorad Pupovac izjavio da se nada hitnom razgovoru sa srpskim državnim vrhom zbog poslednjih incidenata u Hrvatskoj.
Podsetimo, u Zagrebu je u utorak, po drugi put, zapaljen nedeljnik srpske zajednice u Hrvatskoj "Novosti". "U Hrvatskj je nažalost postalo normalno da oni koji govore jezikom mržnje i šire je prema Srbima i njihovim... »
©2017 Netmark d.o.o.