Predsednik Srpske liste sa Kosova ide u Moskvu

Predsednik Srpske liste sa Kosova ide u Moskvu

Vesti online pre 10 dana
Predsednik Srpske liste sa Kosova Goran Rakić i direktor Kancelarije za Kosovo u Vladi Srbije Marko Đurić sastaće se sutra, 14. septembra, u Moskvi sa visokom delegacijom vladajuće ruske partije Jedinstvene Rusije, i tom prilikom razgovarati o predstojećim lokanim izborima na Kosovu, navela je Srpska lista u saopštenju.
- Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije - izjavio je Rakić uoči sutrašnjeg sastanka. On je dodao da će ruskim kolegama preneti zahvalnost Srba na Kosovu zbog svega što su Ruska Federacija... »

Srpska lista zahvalna Jedinstvenoj Rusiji

Danas pre 10 dana
Predsednik Srpske liste Goran Rakić zahvalio je danas Jedinstvenoj Rusiji, stranci predsednika Rusije Vladimira Putina, na podršci koju daje grupaciji koju predvodi, a učestvuje u kosovskoj vladi premijera Ramuša Haradinaja. Kako je saopšteno iz Srpske liste, Rakić i vršilac dužnosti direktora... »

Rakić: Srpska lista zahvalna na podrššci Jedinstvene Rusije

Blic pre 10 dana
Predsednik Srpske liste Goran Rakić i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastaće se sutra, 14. septembra, u Moskvi sa visokom delegacijom vladajuće ruske partije Jedinstvene Rusije, i tom prilikom, između ostalog, razgovarati o predstojećim lokanim izborima na Kosovu i Metohiji.
- Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije - izjavio je Rakić uoči sutrašnjeg sastanka. Dodao je da će ruskim kolegama preneti zahvalnost Srba na KiM zbog svega što su Ruska Federacija i... »

Rakić: Srpska lista zahvalna na podršci Jedinstvene Rusije

RTS pre 10 dana
RTS: Rakić: Srpska lista zahvalna na podršci Jedinstvene Rusije
Predsednik Srpske liste Goran Rakić i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastaće se sutra, 14. septembra, u Moskvi sa visokom delegacijom vladajuće ruske partije Jedinstvene Rusije. Na sastanku će se između ostalog, razgovarati o predstojećim lokanim izborima na Kosovu i Metohiji.
"Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije", izjavio je Goran Rakić uoči sutrašnjeg sastanka. Dodao je da će ruskim kolegama preneti zahvalnost Srba na Kosovu i Metohiji zbog svega što su... »

Rakić i Đurić idu u Moskvu, zahvaliće na podršci

RTV pre 10 dana
RTV: Rakić i Đurić idu u Moskvu, zahvaliće na podršci
BEOGRAD - Predsednik Srpske liste Goran Rakić i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastaće se sutra, 14. septembra, u Moskvi sa visokom delegacijom vladajuće ruske partije Jedinstvene Rusije, i tom prilikom, između ostalog, razgovarati o predstojećim lokanim izborima na Kosovu i Metohiji, rečeno je u saopštenju.
"Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije", izjavio je Rakić uoči sutrašnjeg sastanka. Dodao je da će ruskim kolegama preneti zahvalnost Srba na KiM zbog svega što su Ruska Federacija i... »
©2017 Netmark d.o.o.