Povezane vesti

"Torlak" ostaje naš: Imaćemo domaću vakcinu?

Večernje novosti pre 6 dana
Pronađen strateški partner za čuveni srpski institut. Potrebno dosta truda da se obnovi proizvodnja
STRATEŠKI partner uložiće 40 miliona evra u Institut "Torlak" i omogućiti da ova ustanova ostane i dalje u državnim rukama - najavio je ministar zdravlja dr Zlatibor Lo nč ar. U nadležnom ministarstvu poručuju da će "Torlak"... »

Lončar: Država našla investitora koji hoće da uloži 40 miliona evra u Torlak

Nova ekonomija pre 6 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je država našla investitora koji je zainteresovan da uloži 40 miliona evra u Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak". "Da 'Torlak' ostane srpski, da ostane ovde i da proizvodi naše domaće vakcine, našli smo investitora koji bi uložio 40... »

Lončar: Torlak ostaje srpski, nađen investitor

Večernje novosti pre 7 dana
Ministar zdravlja saopštio da je pronađen investitor koji će uložiti 40 miliona evra u Institut za virusologiju, vakcine i serume
Ministar zdravlja Zlatobor Lončar izjavio je danas da je pronađen investitor koji će uložiti 40 miliona evra u Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak" tako da "Torlak" ostane srpski. On, međutim, nije otkrio o kom je... »

Lončar: "Torlak" ostaje srpski, pronašli smo investitora koji će uložiti 40 miliona evra

Blic pre 7 dana
Ministar zdravlja Zlatobor Lončar izjavio je danas da je pronađen investitor koji će uložiti 40 miliona evra u Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak" tako da "Torlak" ostane srpski. On, međutim, nije otkrio o kom je investitoru reč.
"Nešto manje od godinu dana smo radili da nađemo nekoga ko će uložiti, a da 'Torlak' ostane srpski, da ostane ovde i da proizvodi naše, domaće, vakcine. Našli smo investitora, koji bi uložio 40 miliona evra u to, koji je saglasan... »
©2017 Netmark d.o.o.