Povezane vesti

KIK-BOKSER NA METI NAPADAČA

Kurir četvrtak, 5. januar 2006.
BEOGRAD - Veljko Vujošević (32), nekadašnji kik-bokser iz Bijelog Polja, koji je preksinoć preživeo atentat, oporavlja se od povreda zadobijenih u pucnjavi. Vujoševića su iz zasede napala dvojica maskiranih napadača, koji su u njega ispalili 21 hitac dok je sedeo u svom "mercedesu" ispred kafića... »

SEKIROM U GLAVU

Kurir četvrtak, 5. januar 2006.
Mirče Milosavljević (51) suprugu Gordanu nekoliko puta udario sekirom po glavi i razbio joj lobanju zbog sumnje da ga vara
BEOGRAD - Mirče Milosavljević (51) napao je posle svađe suprugu Gordanu (46) i sekirom joj razbio lobanju i polomio ruku. Milosavljević je na nesrećnu ženu nasrnuo u noći između utorka i srede, u porodičnoj kući u Avalskoj ulici... »

Pijani muž sekirom pokušao da ubije ženu

Glas javnosti četvrtak, 5. januar 2006.
Porodična svađa u Malom Mokrom Lugu umalo da se završi tragedijom
BEOGRAD - Stanje Gordane Milosavljević (46), koju je njen suprug Mirče (51) preksinoć, nešto pre ponoći, udario sekirom tri puta u glavu i ruku, u porodičnoj kući u Avalskoj ulici 21 u Malom Mokrom Lugu, teško je, ali stabilno.... »

Nastavak okršaja iz novogodišnje noći

Glas javnosti četvrtak, 5. januar 2006.
Preksinoć ranjen Veljko Vujošević, učesnik sukoba u "Metropolu"
BEOGRAD - Veljko Vujošević (33), građevinski preduzimač rodom iz Bijelog Polja, koji je teško povređen u preksinoćnoj pucnjavi ispred kafića "Bali" u ulici prve pruge 39 u Zemunu, nije u životnoj opasnosti i njegovo stanje je... »
©2017 Netmark d.o.o.