Tema su komunalije, a ne NATO

SNS i SPS ni blizu dogovora

Glas javnosti subota, 27. jun 2009.  
BEOGRAD - Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić najavio je juče da će od ponedeljka početi razgovori s koalicijom SPS-PUPS-JS o formiranju vlasti u beogradskim opštinama Zemun i Voždovac. - Uveren sam da će koalicija SPS-PUPS-JS pokazati veću odgovornost nego što su pokazali pojedini faktori u... »

Čekajući Dačića

Kurir subota, 27. jun 2009.  
SNS želi da sa SPS-PUPS-JS razgovara o Zemunu I Voždovcu, Dragan Marković kaže da je pametno sačekati da se lider socijalista vrati iz Moskve
BEOGRAD - Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić najavio je juče da će od ponedeljka početi razgovori s koalicijom SPS-PUPS-JS o formiranju vlasti u beogradskim opštinama Zemun i Voždovac. - Nisam optimista po prirodi, ali sam... »

Tema su komunalije, a ne NATO

Nacionalni građanski subota, 27. jun 2009.  
BEOGRAD – Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je da će naprednjaci i narodnjaci od ponedeljka početi razgovore s koalicijom SPS/PUPS/JS o formiranju vlasti u beogradskim opštinama Zemun i Voždovac. Međutim, portparol Socijalističke partije Srbije Đorde... »

Mi se nikome ne nudimo

Danas subota, 27. jun 2009.  
RAZGOVOR - Aleksandar Antić, šef beogradskih socijalista, kaže za Danas da je koalicija SPS-PUPS-JS spremna na razgovore o formiranju vlasti u Zemunu i Voždovcu
- Koalicija SPS-PUPS-JS do sada nije dobila nikakav zvaničan poziv za razgovore o formiranju vlasti u opštinama Zemun, Voždovac i Kosjerić. Sem najave Srpske napredne stranke da želi da razgovara s nama, mi drugih informacija i... »

Komentari

Komentari na drugim sajtovima

Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.