Dogovor sa Srbijom u avgustu
Dogovor sa Srbijom u avgustu
Blic četvrtak, 2. jul 2009.Murilo Portugal, zamenik direktora MMF
Impresioniran sam odlučnošću srpskih vlasti u vođenju obazrive i razumne monetarne politike, zahvaljujući kojoj su stabilne rezerve, kurs i finansijski sistem, a Narodna banka vodi računa o održanju stope inflacije na dogovorenom nivou. Važno je da je poverenje... »
Prva provera za budžetski deficit
Večernje novosti četvrtak, 2. jul 2009.Radovan Jelašić i Muriljo Portugal - Uveren sam da će prva revizija ugovora vlasti u Srbiji i MMF biti uspešna i da će se o svim otvorenim pitanjima postići dogovor - rekao je u četvrtak zamenik izvršnog direktora MMF Muriljo Portugal. - Pregovori će, možda, biti dugi i komplikovani, ali nadam se... »
Pad proizvodnje je veliki, rezovi u javnoj potrošnji važniji od MMF-a
Borba četvrtak, 2. jul 2009.O uslovima za povlačenje druge tranše kredita MMF-a u avgustu priča Miroslav Zdravković, urednik Ekonomija .org
O uslovima za povlačenje druge tranše kredita MMF-a u avgustu priča Miroslav Zdravković, urednik Ekonomija .org Zamenik generalnog direktora Međunarodnog monetarnog fonda Murilo Portugal izjavio je juče u Beogradu da očekuje... »
MMF još bez stava o našem fiskalnom deficitu
RTV četvrtak, 2. jul 2009.BEOGRAD - Zamenik generalnog direktor Međunarodnog monetarnog fonda Muriljo Portugal izjavio je danas da će se tek u avgustu kada misija MMF poseti Beograd znati da li je Vlada Srbije ispunila sve uslove iz aranžmana sklopljenog sa tom međunarodnom finansijskom institucijom. Portugal je na... »
Murilo Portugal: Uveren sam da ćemo postići dogovor (VIDEO)
EMG četvrtak, 2. jul 2009.Zamenik generalnog direktora Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) Murilo Portugal izjavio je danas da očekuje pozitivan ishod pregovora Misije MMF-a sa zvaničnicima Srbije povodom revizije aktuelnog kreditnog aranžmana te medjunarodne finansijske institucije sa Srbijom.
„Uveren sam da ćemo postići dogovor. Možda će pregovori biti duži i komplikovaniji, ali doći ćemo do dogovora koji je pozitivan za obe strane“, rekao je Portugal u Narodnoj banci Srbije. Portugal je ocenio da je suviše rano... »
Portugal: Rano za priču o deficitu
B92 četvrtak, 2. jul 2009.Beograd -- Zamenik generalnog direktora Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Murilo Portugal kaže da očekuje pozitivan ishod pregovora Misije MMF-a sa Srbije.
"Uveren sam da ćemo postići dogovor kad Misija MMF-a u avgustu dođe u Beograd. Moguće je da će ti pregovori biti komplikovani i da će trajati duže, ali verujem da će doći do dogovora koji će biti pozitivan za obe strane", rekao... »
Portugal: Očekujem pozitivne pregovore
Beta četvrtak, 2. jul 2009.BEOGRAD, 1. jula 2009. (Beta) - Zamenik generalnog direktora Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Murilo Portugal izjavio je danas da očekuje pozitivan ishod pregovora Misije MMF-a sa zvaničnicima Srbije povodom revizije aktuelnog kreditnog aranžmana te međunarodne finansijske institucije sa... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari