SNS formira savet za evropske integracije
Mondo petak, 3. jul 2009.Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je da je ta stranka odlučila da formira Savet za evropske integracije i da je u vezi s tim zatražio pomoć briselskih zvaničnika. "Zatražio sam pomoć u obuci mladih ljudi koje ćemo 'baciti u vatru'", rekao je u intervjuu za "Politiku"... »
SNS: Vlast ometa put ka EU
B92 petak, 3. jul 2009.Beograd -- Lider SNS-a Tomislav Nikolić kaže da je iz razgovora sa zvaničnicima EU ocenio da je "Srbija na dobrom putu prema EU", ali da taj put "ometa nesposobna vlast".
"Posebno korumpirana vlast, koja nije uspela da se obračuna sa kriminalom, vlast koja je sve svoje loše poteze pravdala zahtevima evropske zajednice", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare po povratku iz Brisela. Nikolić... »
RTV petak, 3. jul 2009.BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je da je ta stranka odlučila da formira Savet za evropske integracije i da je u vezi s tim zatražio pomoć briselskih zvaničnika. "Zatražio sam pomoć u obuci mladih ljudi koje ćemo 'baciti u vatru'", rekao je u intervjuu za... »
Kosovo nije uslov za Uniju
Kurir petak, 3. jul 2009.BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić razgovarao je juče u Briselu s komesarom za proširenje EU Oli Renom i direktorom Direkcije za zemlje Zapadnog Balkana Pjerom Mirelom. Tokom razgovora u sedištu Evropske komisije, Nikolić i Ren stavili su akcenat na pronalaženje načina na... »
Politika petak, 3. jul 2009.Renu sam rekao da se zalažemo za vanredne parlamentarne izbore i da se nova vlada neće obračunavati sa stručnjacima u Vladi Srbije
U Briselu sam boravio na poziv evropskog komesara Olija Rena. Mislim da je to presedan i da se prvi put dogodilo da neko iz dela opozicije za koji se uvek govorilo da Srbiju ne vodi u Evropu dobije ovakav poziv, kaže za... »
Nikolić s Renom
Nacionalni građanski petak, 3. jul 2009.BRISEL – Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić razgovarao je u Briselu s evropskim komesarom za proširenje Olijem Renom i direktorom Direkcije za zemlje zapadnog Balkana Pjerom Mirelom, saopštila je ta stranka. Nikolić i Ren su u razgovoru stavili akcenat na pronalaženje načina na... »
Nikolić srdačno sa Renom
Danas petak, 3. jul 2009.Brisel, Beograd - Predsednik SNS Tomislav Nikolić razgovarao je u Briselu s evropskim komesarom za proširenje Olijem Renom i direktorom Direkcije za Zapadni Balkan Pjerom Mirelom o pronalaženju načina na koji EU može da pomogne Srbiji u prevazilaženju posledica ekonomske krize. Kako je saopštila... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari