Portugal: Očekujem pozitivne pregovore MMF-a i Srbije
Portugal: Očekujem pozitivne pregovore MMF-a i Srbije
Poslovni magazin petak, 3. jul 2009.Zamenik generalnog direktora Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Murilo Portugal izjavio je u četvrtak da očekuje pozitivan ishod pregovora Misije MMF-a sa zvaničnicima Srbije povodom revizije aktuelnog kreditnog aranžmana te medjunarodne finansijske institucije sa Srbijom. "Uveren sam da ćemo... »
Portugal: Rano za priču o deficitu
B92 petak, 3. jul 2009.Beograd -- Zamenik generalnog direktora Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Murilo Portugal kaže da očekuje pozitivan ishod pregovora Misije MMF-a sa Srbije.
"Uveren sam da ćemo postići dogovor kad Misija MMF-a u avgustu dođe u Beograd. Moguće je da će ti pregovori biti komplikovani i da će trajati duže, ali verujem da će doći do dogovora koji će biti pozitivan za obe strane", rekao... »
Deficit koči kredit MMF-a
Politika petak, 3. jul 2009.Uveren sam da ćemo postići dogovor kad misija u avgustu dođe u Beograd, rekao zamenik generalnog direktora Međunarodnog monetarnog fonda Murilo Portugal
Da li će Međunarodni monetarni fonddozvoliti Srbiji povećanje deficita kako bi mogla da se odobri druga tranša kreditaznaće se tekposle dolaska misije u avgustu.Optimista je zamenik generalnog direktora MMF-a Murilo Portugal koji... »
MMF veruje u Srbiju
Nacionalni građanski petak, 3. jul 2009.Zamenik generalnog direktora MMF-a Muriljo Portugal izrazio je uverenje da će Srbija do prve revizije aranžmana sa MMF-om, u avgustu ove godine, uspeti da ispuni preuzeti obaveze, i ocenio da je još rano da se razmatra eventualno povećanje budžetskog deficita iznad tri odsto. Portugal je rekao da... »
Portugal: Očekujem pozitivne pregovore o pokrivanju deficita
Danas petak, 3. jul 2009.Beograd - Zamenik generalnog direktora Međunarodnog monetarnog fonda Murilo Portugal izjavio je juče da očekuje pozitivan ishod pregovora Misije MMF-a sa zvaničnicima Srbije povodom revizije kreditnog aranžmana te međunarodne finansijske institucije sa Srbijom. „Uveren sam da ćemo postići dogovor... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari