Žarko Laušević uhapšen bez vize

Laušević pao zbog vize

Glas javnosti subota, 4. jul 2009.  
Glumačku zvezdu iz stare Jugoslavije priveo Biro za emigraciju i carine zbog boravka u SAD bez emigrantske vize. Pre osam godina osuđen je na 13 godina zbog dvostrukog ubistva u Podgorici
BEOGRAD - Žarka Lauševića (49), glumačku zvezdu iz stare Jugoslavije, 2. jula je u Sjedinjenim Američkim Državama uhapsio Biro za emigraciju i carine „zbog boravka u SAD bez emigrantske vize“. Ministarstvo pravde Srbije o ovome... »

Uhapšen oficir s ružom!

Kurir subota, 4. jul 2009.  
Glumac Žarko Laušević (49) priveden u SAD jer nije imao produženu emigrantsku vizu. Preti mu izručenje Srbiji i upućivanje na robiju od 13 godina zbog dvostrukog ubistva
BEOGRAD - Poznati glumac Žarko Laušević (49) uhapšen je pre dva dana u Sjedinjenim Američkim Državama zbog boravka u toj zemlji bez emigrantske vize. Posle skoro decenije bekstva sa odsluženja zatvorske kazne od 13 godina zbog... »

Žarko Laušević uhapšen bez vize

Građanski list subota, 4. jul 2009.  
BEOGRAD – Glumac Žarko Laušević uhapšen je u SAD zbog boravka bez vize, saopštilo je juče Ministarstvo pravde Srbije. – Nadležni organi SAD obavestili su nas da je Žarko Laušević lišen slobode 2. jula 2009. godine. Laušević je priveden od Biroa za emigraciju i carine zbog boravka u SAD bez... »

Moguća deportacija

Danas subota, 4. jul 2009.  
Žarko Laušević uhapšen u SAD zbog boravka bez vize
Beograd - Glumac Žarko Laušević uhapšen je u Sjedinjenim Američkim Državama zbog boravka u zemlji bez vize, saopštilo je juče Ministarstvo pravde Srbije. „Ministarstvo pravde obavešteno je od nadležnih organa SAD da je Žarko Laušević uhapšen 2. jula 2009. On je... »

Komentari

04.07.2009 09:16
Subotičanka (rs)
Strašno mi je žao Žarka jer on mora s tim da živi, a verujem da bi on prvi želeo da se sve to nije dogodilo. Nesrećan splet okolnosti doveo je do te tragedije. Jako jako mi je žao velikog glumca i, sigurna sam, dobrog čoveka.
04.07.2009 19:55
Slava (de)
Kako se sudbina sa Zarkom poigrala. Kad sam cula za tu vijest ostala sam bez daha. Sta reci o njemu? Iznad svega dobar covjek, posten a u jednu ruku nesrecnik. Osudjen je sto je branio bratov i svoj zivot. Gdje je tu bozija pravda? Mlad je i najbolje godine svog zivota ce provesti u zatvoru. TRAZIMO ZA NJEGA POMILOVANJE.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2009 Netmark d.o.o.