Sanader: Hteo sam da šokiram Evropu i Hrvatsku
Hteo sam da otreznim Evropu i Hrvatsku
Glas javnosti subota, 4. jul 2009.Nisam želeo da učestvujem u igrama dela evropskih političara koji, iako znaju koliko je važno da Hrvatska uđe u EU, nisu uložili potreban trud da prekinu besprimerno ucenjivanje Slovenije
ZAGREB - Hrvatskoj je potreban šok jer među njenim građanima još nije sazrelo uverenje o nužnosti radikalnog zaokreta od dosadašnjeg načina života i rada. Svaku meru štednje, svaki pokušaj da se obuzda velika potrošnja, javnost... »
Sanader: Hteo sam da šokiram Evropu i Hrvatsku
Politika subota, 4. jul 2009.Hrvatskoj je šok potreban jer među njenim građanima još nije sazrelo uverenje o nužnosti radikalnog zaokreta od dosadašnjeg načina života i rada
Zagreb – Premijer Ivo Sanader i funkcioneri HDZ-a, suočeni s negativnim reagovanjima opozicije, sindikata, poslovnog sveta i javnosti koji smatraju da je njegova ostavka kukavički i neodgovoran čin, sada objašnjavaju da je... »
Ivo Sanader o razlozima za ostavku: Hteo sam da šokiram Hrvate i EU!
Press subota, 4. jul 2009.U intervjuu „Jutarnjem listu" bivši premijer Ivo Sanader izjavio da će šok uticati na to da se Hrvatska suoči s realnošću i da političari EU shvate da su neprincipijelni
Nisam želeo da učestvujem u igrama dela političara EU koji, iako znaju koliko je važno da Hrvatska uđe u EU, nisu uložili potreban trud ... Ivo Sanader Bivši premijer Hrvatske Ivo Sanader dan posle ostavke, koju nije obrazložio,... »
Lekcija Hrvatskoj i evropskim političarima
Danas subota, 4. jul 2009.Sanader o razlozima zbog kojih je podneo ostavke u vladi i HDZ-u
Zagreb - Hrvatskoj je potreban šok. Među građanima Hrvatske još nije sazrelo uverenje o nužnosti radikalnog zaokreta od dosadašnjeg načina života i rada - izjavio je juče hrvatski premijer u ostavci Ivo Sanader obrazlažući svoju... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2009 Netmark d.o.o.