Banu nisu dozvolili da poseti Su Ći

Banu nisu dozvolili da poseti Su Ći

B92 subota, 4. jul 2009.  
Jagon, London -- Generalni sekretar UN Ban Ki Mun duboko razočaran jer je vojni vođa Mjanmara odbio njegov zahtev da poseti zatočenu opozicionu liderku Aung San Su Ći.
Ban se danas drugi put sastao sa vođom vojne hunte u Mjanmaru, generalom Tan Šveom, u još jednom neuspešnom krugu razgovora tokom kojih nije uspeo da dobije odobrenje da poseti zatočenu opozicionu liderku, što je bio jedan od... »

Ban: Nisu mi dali da se sretnem sa San Su Ći

Mondo subota, 4. jul 2009.  
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki-mun izrazio je danas "duboko razočarenje" što je vojna hunta u Mjanmaru odbila njegov predlog da se sretne sa pritvorenim opozicionom liderkom Aung San Su Ći. "Ja sam duboko razočaran", rekao je Ban novinarima posle tridesetominutnog susreta s liderom... »

Hunta odbila zahtev, Ban Ki Mun duboko razočaran

Blic subota, 4. jul 2009.  
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki Mun izrazio je danas "duboko razočarenje" što je vojna hunta u Mjanmaru odbila njegov predlog da se sretne sa pritvorenim opozicionom liderkom Aung San Su Ći. " Ja sam duboko razočaran", rekao je Ban novinarima posle tridesetominutnog susreta s liderom... »

Komentari

Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.