MI: Tomićević i Pajić bez medalje

MI: Tomićević i Pajić bez medalje

B92 subota, 4. jul 2009.  
B92: MI: Tomićević i Pajić bez medalje
U finalu trke kajaka jednoseda na 500 metara na MI u Peskari, reprezentativac Srbije Marko Tomićević zauzeo je peto mesto, dok je Dejan Pajić završio sedmi.
U disciplini K2 Marko Novaković i Dejan Terzić osvojili su osmo mesto u finalu trke na 500 metara. Oni su stazu prevezli u vremenu 1:35,146 minuta i za pobednicima Saulom Riverom i Karlosom Peresom iz Španije zaostali su šest... »

MI: dan bez srpskih medalja

B92 subota, 4. jul 2009.  
B92: MI: dan bez srpskih medalja
Pretposlednjeg dana na Mediteranskim igrama u Peskari predstavnici Srbije nisu uspeli da osvoje ni jednu medalju pa su ostali na dosadašnja 33 odličja.
U finalu trke kajaka jednoseda na 500 metara, Marko Tomićević zauzeo je peto mesto, dok je Dejan Pajić završio sedmi. U disciplini K2 Marko Novaković i Dejan Terzić osvojili su osmo mesto u finalu trke na 500 metara. Srpska... »

Antonija Nađ bez medalje

RTS subota, 4. jul 2009.  
RTS: Antonija Nađ bez medalje
Srpska veslačica Antonija Nađ završila je finale trke na 500 metara na Mediteranskim igrama u Peskari na pretposlednjem mestu. Zlatnu medalju osvojila je Alesandra Galioto iz Italije, srebrnu Tea Kralj iz Slovenije, a bronzanu Portela Rivas iz Španije. Mediteranske igre završavaju se u... »

Kajakaš Tomićević peti, Pajić sedmi u finalu

RTV subota, 4. jul 2009.  
PESKARA - U finalu trke kajaka jednoseda na 500 metara na Mediteranskim igrama u Peskari reprezentativac Srbije Marko Tomićević zauzeo je peto, a naš drugi predstavnik u toj disciplini Dejan Pajić sedmo mesto. Tomićević je stazu prevezao u vremenu 1:46,184 minuta, a Pajić za 1:49,000 minuta.... »

Tomićević peti, Pajić sedmi

RTS subota, 4. jul 2009.  
RTS: Tomićević peti, Pajić sedmi
U finalu trke kajaka jednoseda na 500 metara na Mediteranskim igrama u Peskari reprezentativac Srbije Marko Tomićević zauzeo je peto, a naš drugi predstavnik u toj disciplini Dejan Pajić sedmo mesto. Tomićević je stazu prevezao u vremenu 1:46,184 minuta, a Pajić za 1:49,000 minuta. Pobedio je... »

MI: Tri finala za kajakaše

B92 subota, 4. jul 2009.  
B92: MI: Tri finala za kajakaše
Srpska kajakaši Antonija Nađ, Marko Tomičević i Dejan Pajić plasirali su se u finale trke K1 na MI, dok je dvojac Novaković-Terzić uradio isto u disciplini K2.
Finale trke K1 u ženskoj konkurenciji vozi se u 17 časova i 10 minuta. Tomičević je plasman u finale izborio nakon što je u prvoj kvalifikacionoj grupi osvojio drugo mesto sa vremenom jedan minut, 39 sekundi i 72 stotinke. On je... »

Tomićević i Pajić u finalu

RTS subota, 4. jul 2009.  
RTS: Tomićević i Pajić u finalu
Srpski reprezentativci u kajaku Marko Tomićević i Dejan Pajić plasirali su se u finale trke K1 na 500 metara, na 16. Mediteranskim igrama u Peskari. Tomićević je plasman u finale izborio nakon što je u prvoj kvalifikacionoj grupi osvojio drugo mesto sa vremenom jedan minut, 39 sekundi i 72... »

Antonija Nađ u finalu

RTS subota, 4. jul 2009.  
RTS: Antonija Nađ u finalu
Srpska kajakašica Antonija Nađ plasirala se u finale trke K1 na 500 metara, na 16. Mediteranskim igrama u Peskari, pošto je pobedila u polufinalnoj trci sa vremenom jedan minut, 54 sekunde i 872 hiljaditinke. Nađ je prethodno u prvoj kvalifikacionoj grupi zauzela peto mesto sa vremenom 1:54,462, pa... »

Komentari

Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.