Cvetković: Nismo skloni bežanju od problema

Cvetković: Nismo skloni bežanju od problema

Blic nedelja, 5. jul 2009.  
Premijer o godinu dana rada Vlade
Premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio je da je Vlada u proteklih godinu dana učinila pozitivne pomake u svim programskim segmentima na kojima je formirana. „Mislim da idemo u dobrom pravcu. Nekom će se činiti da brzina kojom postižemo rezultate nije adekvatna. Mislim... »

Idemo dobrIm pravcem

Večernje novosti nedelja, 5. jul 2009.  
Mlađan Dinkić i Mirko Cvetković Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković ocenio je da je njegov kabinet u proteklih godinu dana učinio pozitivne pomake u svim programskim segmentima na kojima je Vlada formirana, ali da je zbog svetske ekonomske krize morao da odloži realizaciju nekih od postavljenih... »

Članovi Vlade o godinu dana rada

B92 nedelja, 5. jul 2009.  
B92: Članovi Vlade o godinu dana rada
Beograd -- Premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio je da je Vlada u proteklih godinu dana učinila pozitivne pomake u svim programskim segmentima na kojima je formirana.
"Mislim da idemo u dobrom pravcu. Nekom će se činiti da brzina kojom postižemo rezultate nije adekvatna. Ja mislim da je ona primerena okolnostima u kojima se nalazimo. Efikasnost vlade je na nivou onoga što je moguće ostvariti u... »

Pohvalio se Dačić

Dojče vele nedelja, 5. jul 2009.  
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je njegovo ministarstvo u proteklih godinu dana ostvarilo veliki napredak u ispunjavanju uslova Evropske unije za ukidanje viza građanima Srbije
"Učinili smo maksimalan napor i postigli izvanredan napredak u ispunjavanju kriterijuma iz mape puta za liberalizaciju viznog režima", rekao je Dacič agenciji Beta povodom godinu rada Vlade Srbije. Kao probleme u proteklih godinu... »

Policija radi u interesu građana

RTS nedelja, 5. jul 2009.  
RTS: Policija radi u interesu građana
Tokom protekle godine ostvaren veliki napredak u liberalizaciji viznog režima, smatra ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić. Najveći problemi Ministarstva i dalje finansijske prirode. Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić, posle godinu dana na funkciji, ocenio je da je... »

Dačić: Napredak u ispunjavanju uslova za ukidanje viza

EMG nedelja, 5. jul 2009.  
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio da je njegovo ministarstvo u proteklih godinu dana ostvarilo veliki napredak u ispunjavanju uslova Evropske unije za ukidanje viza građanima Srbije.
"Učinili smo maksimalan napor i postigli izvanredan napredak u ispunjavanju kriterijuma iz mape puta za liberalizaciju viznog režima", rekao je Daćić povodom godinu danas rada Vlade Srbije. Kao probleme u proteklih godinu dana,... »

Komentari

05.07.2009 16:45
nikola
ovo je smesno sami ocenjuju svoj rad
Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter