MI: Zlato rukometaša za kraj
Zlato na kraju
Večernje novosti nedelja, 5. jul 2009.Žarko Šešum DVORANA u Peskari. Gledalaca: 1.000. Sudije: Repenšek (Slovenija) i Požežnik (Slovenija). SRBIJA: Marjanac, Počuča, Inđić 1, Holpert 1, Šešum 6, Rnić 7, Mešter, Stojanović 7, Tubić 2, Marković 1, Prodanović 1, Đorđić 4, Malenčić 3, Vilovski 2. FRANCUSKA: Robin, Dumolin, Žil 1, Saurina... »
MI: Zlato rukometaša za kraj
Pink nedelja, 5. jul 2009.U finalu rukometnog turnira Srbija bolja od Francuske
Mediteranske igre u Peskari reprezentacija Srbije završila je sa 35 osvojenih medalja. Poslednjeg dana osvojena su dva najsjajnija odličja, a posle vaterpolista, zlata su se domogli i rukometaši koji su u finalu pobedili Francusku sa 35:31. Mediteranska rukometna... »
MI: Rukometaši osvojili zlato!
B92 nedelja, 5. jul 2009.Muška rukometna reprezentacija Srbije osvojila je zlato na Mediteranskim igrama, pošto je u finalu u Peskari savladala Francusku sa 35:31 (14:14).
Izabranici Jovice Cvetkovića, koji se povlači sa mesta selektora posle ove utakmice, jedini poraz na pet utakmica u Peskari doživeli su upravo od Francuske, u prvom kolu takmičenja po grupama. Ovo je bila deveta zlatna medalja za... »
Još dva zlata za kraj Mediteranskih igara
RTV nedelja, 5. jul 2009.PESKARA - Muška rukometna reprezentacija Srbije i muška vaterpolo reprezentacija osvojile su zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Peskari. Rukometaši su u finalu savladali Francusku sa 35:31 (14:14). Najefikasniji u timu Srbije bili su Momir Rnić i Aleksandar Stojanović sa po sedam golova, a... »
MI (rukomet): A, od "orlova" - zlato deveto!
Mondo nedelja, 5. jul 2009.Nekoliko minuta pošto su se na pobedničko postolje popeli vaterpolisti Srbije, isto su na Mediteranskim igrama uradili i naši rukometaši. Oni su se u borbi za zlatnu medalju revanširali Francuzima za poraz u grupi i to sa kamatom! Bilo je 35:31 (14:14) za ekipu Jovice Cvetkovića, tako da je Srbija... »
Rukometaši osvojili zlatnu medalju
RTS nedelja, 5. jul 2009.Rukometna reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Peskari, pošto je u finalu pobedila selekciju Francuske rezultatom 35:31 (14:14). Izvanrednom igrom, posebno u drugom poluvremenu, naši rukometaši nadigrali su odličan francuski tim i zasluženo stigli do trofeja.... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari