Zlatne medalje za vaterpoliste i rukometaše Srbije

Zlatne medalje za vaterpoliste i rukometaše Srbije

Blic nedelja, 5. jul 2009.  
Mediteranske igre u Peskari
Vaterpolisti i rukometaši Srbije osvojili su zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Peskari. Vaterpolo reprezentacija je danas u finalnom susretu pobedila selekciju Španije rezultatom 9:4 (3:2, 4:1, 0:0, 2:1). Srpski vaterpolisti odigrali su još jednu veoma dobru... »

Tron srpskoj furiji

Večernje novosti nedelja, 5. jul 2009.  
Filip Filipović OTVORENI bazen u Peskari. Gledalaca: 2.000. Sudije: Radičević (Hrvatska) i Juhas (Mađarska). Igrač više: Srbija 5 (3), Španija 3 (1). SRBIJA: Soro (10 odbrana), Avramović, Gocić 1, Udovičić, Gak 1, Duško Pijetlović 2, Nikić, Aleksić, Rađen, Filipović 3, Prlainović 2, Mitrović, Gojko... »

MI: Zlato za srpske vaterpoliste

B92 nedelja, 5. jul 2009.  
B92: MI: Zlato za srpske vaterpoliste
Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Peskari, pobedom nad selekcijom Španije sa 9:4 (3:2, 4:1, 0:0, 2:1).
Srbija je, izuzev 2. kola protiv Italije (5:5), lako izašla na kraj sa svim rivalima i uspešno obavila glavni deo priprema za Svetsko prvenstvo u Rimu, koje počinje 17. jula. Bronzanu medalju u Peskari osvojila je Italija koja je... »

MI (vaterpolo): Delfini doneli osmo zlato!

Mondo nedelja, 5. jul 2009.  
Novo zlato u Peskari za Srbiju. Ovog puta, od vaterpolista! Naši delfini bez mnogo muke, bar prema rezultatu, pobedili su Španiju u finalnom meču na Mediteranskim igrama u Italiji - 9:4 (3:2, 4:1, 0:0, 2:1) i doneli osmo najsjajnije odličje našoj zemlji poslednjeg dana takmičenja. Pred 2.000... »

MI: Zlato za vaterpoliste

Pink nedelja, 5. jul 2009.  
U finalu Mediteranskih igara Srbija - Španija 9:4
Vaterpolisti Srbije osvojili su zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Peskari. U finalu, Srbija je pobedila Španiju sa 9:4. Najefikasniji u našem timu bio je Filip Filipović sa 3 postignuta gola, dok su po 2 dali Duško Pjetlović i Andrija Prlainović. Treće mesto na... »

Vaterpolisti osvojili zlatnu medalju

RTS nedelja, 5. jul 2009.  
RTS: Vaterpolisti osvojili zlatnu medalju
Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Peskari, pošto je u finalnom susretu pobedila selekciju Španije rezultatom 9:4 (3:2, 4:1, 0:0, 2:1) Srpski vaterpolisti odigrali su još jednu veoma dobru utakmicu na ovom turniru i bez većih problema uspeli su da... »

Komentari

Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.