Tadić: Platiću kaznu ako sam kriv
Tadić: Platiću kaznu ako sam kriv
24 Sata sreda, 14. oktobar 2009.Prema njegovim rečima, neselektivna primena zakona je uslov postojanja pravne države. Tadić nazdravio na sportskom objektu iako je to zabranjeno...
ŽIVELI - Boris Tadić, predsednik Srbije, rekao je juče da će platiti kaznu ako je prekršio zakon kada je na stadionu Crvene zvezde nazdravio za pobedu... »
Tadić: Platiću ako sam kriv
Politika sreda, 14. oktobar 2009.Predsednik Srbije Boris Tadić spreman je da plati kaznu ukoliko nadležne institucije procene da je prekršio zakon kada je u loži na stadionu nazdravio srpskoj fudbalskoj reprezentaciji za pobedu nad selekcijom Rumunije. „Ako sam kojim slučajem prekršio zakon time što sam prihvatio čašu koja mi je... »
Skup šampanjac na „Marakani"... Boris Tadić: Platiću kaznu!
Press sreda, 14. oktobar 2009.Predsednik Boris Tadić kaže da je spreman da plati novčanu kaznu ukoliko nadležne institucije procene da je prekršio zakon kada je u loži „Marakane" šampanjcem nazdravio za pobedu reprezentacije Srbije
Zbog šampanjca knedla u grlu... Boris Tadić, Snežana Marković-Samardžić i Tomislav Karadić Tadić naglašava da zakon mora da važi za sve, pa i na njega. Tužilac: Neće biti prijave protiv borisa Tadića Republički javni tužilac... »
Komentari na drugim sajtovima
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari