Lepa Lukić me je oduševila
Lepa Lukić me je oduševila
Blic ponedeljak, 8. februar 2010.Ana Bebić, šarmantna pevačica i nekadašnja studentkinja „Operacije trijumf”, prva je napustila kuću „Velikog brata”. Iako su je svi ukućani okarakterisali kao veoma simpatičnu, a Bora se čak i rasplakao zbog njenog izlaska, Ana je prva probila led. Po izlasku je prenela svoje utiske iz kuće, ispričala je da je Lepa Lukić najsimpatičnija ukućanka, dok smatra da Era širi negativnu energiju.
Ana nije tužna što je prva ispala.- Malo je glup osećaj kada te izbace posle nedelju dana jer za tih nedelju dana ljudi nikako ne mogu da te upoznaju, ali nije mi teško što su me izbacili - kaže Ana koja je u kuću ušla zbog... »
Ana Bebić: Mlada sam za udaju!
Press ponedeljak, 8. februar 2010.Ana Bebić (23) nakon izbacivanja iz kuće „VIP Veliki brat" kaže da je oduševljena Lepom Lukić, a razočarana Erom Ojdanićem. Hrvatska pevačica tvrdi da je u šouu bila tiha patnja Aldena Hadžikarića
- Čini mi sa da me je Alden iz osvete nominovao za izbacivanje. Očigledno je da sam mu bila simpatična, a kada je primetio da ne dobija povratnu reakciju, nešto se promenilo u njemu. To se desilo kada sam izjavila da imam dečka.... »
Komentari na drugim sajtovima
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari