Uhapšen Šarićev advokat

Uhapšen Šarićev advokat

Danas utorak, 9. februar 2010.  
U Novom Sadu privedeno troje ljudi u okviru istrage o švercu kokaina
Novi Sad - Policija je juče uhapsila troje ljudi koji su osumnjičeni da su Darku Šariću, koji je imenovan kao organizator šverca kokaina iz Južne Amerike, pomagali prilikom kupovina nekretnina i preduzeća u Vojvodini. Uhapšeni su... »

Uhapšen Darkov advokat!

Kurir utorak, 9. februar 2010.  
Privedeni advokat Radovan Štrbac, njegova supruga Dubravka i Stevica Kostić zbog sumnje da su za narkodilera novcem od droge kupovali nekretnine
BEOGRAD - Novosadski advokat Radovan Štrbac, njegova supruga Dubravka i Stevica Kostić uhapšeni su juče ujutro u Novom Sadu, u okviru istrage o Darku Šariću, osumnjičenom za organizaciju šverca kokaina iz Južne Amerike! Policija... »

Osumnjičen da je kupovao preduzeća parama od kokaina

24 Sata utorak, 9. februar 2010.  
KOKAIN - Policija je juče u Novom Sadu uhapsila Radovana Štrpca, advokata Darka Šarića, osumnjičenog za šverc više od dve tone kokaina, i još dvoje ljudi osumnjičenih da su novcem koji je Šarićeva grupa stekla kriminalom kupovali preduzeća u Vojvodini, saopštilo je Specijalno tužilaštvo. Uhapšeni... »

Pipci narkohobotnice sežu po celom Balkanu

Glas javnosti utorak, 9. februar 2010.  
U Novom Sadu uhapšeni advokat Radovan Štrbac, njegova supruga Dubravka i Stevica Kostić, zbog sumnje da su novac stečen kriminalnim aktivnostima grupe, po nalogu Darka Šarića, investirali kupujući preduzeća u Vojvodini. Osumnjičeni za šverc kokaina koji su uhapšeni u Crnoj Gori neće biti izručeni Srbiji, izjavio je crnogorski ministar pravde Miraš Radović
BEOGRAD - NOVI SAD - PODGORICA - Troje Novosađana - advokat Radovan Štrbac, njegova supruga Dubravka Štrbac i Stevica Kostić - uhapšeno je juče u nastavku istrage koja se po zahtevu Tužilaštva za organizovani kriminal, vodi... »

Novac od kokaina prali kupovinom zemlje

Politika utorak, 9. februar 2010.  
Hapšenjem advokata Srbija udarila na imovinu Darka i Duška Šarića za koje se pretpostavlja da su postali vodeći „latifundisti” na ovim prostorima
Vlasti Srbije juče su udarile na kapital Darka Šarića, glavnog osumnjičenog za šverc 2,1 tone kokaina zaplenjenog u Urugvaju. Prvi korak u oduzimanju imovine vredne više od sto miliona evra napravljen je hapšenjem advokata... »

Mile Jerković mogući svedok saradnik protiv Darka Šarića

Blic utorak, 9. februar 2010.  
Radovan Štrbac, advokat Darka Šarića, uhapšen je juče zbog sumnje da je po nalogu pljevaljskog narko-bosa, novac od trgovine drogom investirao u kupovinu preduzeća. U akciji novosadske policije uhapšena je i njegova supruga Dubravka Štrbac, kao i Stevica Kostić, koji se terete da su kao kuriri prenosili Šarićev novac. Na razgovor je juče priveden i biznismen Mile Jerković, ali protiv njega postupak nije pokrenut.
Mile Jerković priveden na informativni razgovor Kako saznaje „Blic“, Jerković, koji je preko Štrpca prodao Šariću nekoliko hiljada hektara oranica, mogao bi da konkuriše za svedoka saradnika u finansijskoj istrazi kojom treba da... »

Uhapšeno još troje saradnika Darka Šarića

Press utorak, 9. februar 2010.  
Policija uhapsila Radovana Štrpca, advokata Darka Šarića, advokatovu suprugu Dubravku i Stevicu Kostića. Pretresena i kuća Mileta Jerkovića
1 Padaju jedan po jedan saradnik narko-bosa... Darko Šarić, jedan od najtraženijih begunaca u Evropi Policija je juče u Novom Sadu uhapsila trojicu saradnika vođe narko-mafije Darka Šarića zbog sumnje da su novcem od prodaje... »

Komentari

09.02.2010 07:11
seka (rs)
ko zna da li je izdavao fiskalne racune?
09.02.2010 11:45
miki (rs)
Bitange zadnje Darka i Duska Sarica treba poslati na dozivotnu robiju i sve im oduzeti
09.02.2010 13:08
S.Jovanović
Takve i slične privatizacije su uništile ovu zemlju!
Nije Šarić jedini kriminalac koji je tako "prao" pare.
09.02.2010 14:38
teca (rs)
kada bi ova država proverila poreklo novca koji su se kupovale firme, a 75% je "prljav" novac, pa to sankionisala kao kriminal onda bih počeo da verujem da živim u normalnoj zemlji. Po svoj prilici toga neme ništa jer bi time bila otvorena "pandorina kutija"
09.02.2010 17:16
Boza Bogdanovic
Pre dve godine sam napiao clanak "Koreni srpske propasti, kojim sam konkurisao za Nagradu Lorenzo Natali, na njihov poziv. Citiram poslednji pasus:
"List “Danas” je bas Petog oktobra objavio moj aforizam: “Ulazimo u zavrsnicu. Crni ima par konja, a beli kraljicu”. Nikada necu zaboraviti tih 24 sata, koje sam proveo u obezbedjenju prof. Micunovica. Tog dana sam bio ubedjen u postenje desetak najvaznijih DOS-ovih lidera, a odavno vidim da je Petog oktobra “crni imao par konja”, a da smo mi (milion obicnih ljudi na ulicama Beograda) bili pravi pravcati magarci. Zreli smo da nam EU uvede Protektorat. Kada sam to javno predlozio aprila 2003. godine na sednici Skupstine DC, dobio sam veci aplauz od 300 delegata, nego Micunovic, Boris Tadic i Batic. I ostali u Srbiji i svetu sada vide da je Protektorat jedino resenje. Sto pre!
Boza Bogdanovic, Bor"
Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.