Trudnica pala na led i poginula

Trudnica pala na led i poginula

Blic utorak, 9. februar 2010.  
Marija Pavlović (20) iz zaječarskog sela Nikoličevo, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, okliznula se na ledu, pala i preminula na licu mesta samo na desetak metara od svoje kuće. Marija je krenula u posetu majci kada se okliznula, a tek pola sata nakon tragičnog pada Mariju je pronašao komšija, a po njoj je već uveliko napadao sneg...
- Tragedija se dogodila prekjuče, nešto posle podneva. Krenuo sam u šetnju i shvatio da preda mnom leži neka žena, nisam je odmah prepoznao. Tek kada sam pomerio šal sa lica, prepoznao sam Mariju - u neverici priča Ivan P.,... »

Trudnica poginula zbog poledice

Kurir utorak, 9. februar 2010.  
Dvadesetogodišnja Marija Pavlović iz Nikoličeva kod Zaječara stradala pošto je slomila vrat prilikom pada na zaleđenoj ulici. Nije bilo spasa ni nerođenoj bebi
ZAJEČAR - Na seoskom groblju u Nikoličevu u prisustvu rodbine i gotovo čitavog sela juče je sahranjena tragično preminula dvadesetogodišnja Marija Pavlović i njena nerođena sedmomesečna beba. Tragedija se dogodila prekjuče u... »

Celo selo ispratilo Mariju Pavlović

Glas javnosti utorak, 9. februar 2010.  
Sahranjena dvadesetogodišnja Marija Pavlović iz Nikoličeva kod Zaječara, koja je prilikom pada na zaleđenoj ulici slomila vrata, i njena nerođena sedmomesečna beba
ZAJEČAR - Na seoskom groblju u Nikoličevu u prisustvu rodbine i gotovo čitavog sela juče je sahranjena tragično preminula dvadesetogodišnja Marija Pavlović i njena nerođena sedmomesečna beba. Tragedija se dogodila prekjuče u... »

Komentari

Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.