Venger ljut na novinare

Venger ljut na novinare

RTS utorak, 9. februar 2010.  
RTS: Venger ljut na novinare
Trener fudbalera Arsenala optužio je engleske novinare da namerno izvlače njegove izjave iz konteksta i "svađaju ga sa protivnicima". Mediji su, posle poraza od Čelsija sa 2:0, preneli Vengerovu izjavu da su "tobdžije" bile bolja ekipa, uprkos negativnom rezultatu. Više predstavnika Čelsija,... »

Venger: Novinari izvrću moje reči

Sportal.rs utorak, 9. februar 2010.  
Trener Arsenala Arsen Venger optužio je engleske novinare da namerno izvlače njegove izjave iz konteksta i svađaju ga sa protivnicima. Engleski mediji su u nedelju, posle poraza od Čelsija sa 2:0, preneli Vengerovu izjavu da su "tobdžije" bile bolja ekipa uprkos negativnom rezultatu. Više... »

Venger: "Novinari izvrću moje reči"

B92 utorak, 9. februar 2010.  
B92: Venger: "Novinari izvrću moje reči"
Trener Arsenala Arsen Venger optužio je novinare da konstantno izvlače njegove izjave iz konteksta, zbog čega je on stalno u sukobu sa svojim protivnicima.
"Samo želim da naglasim da sam i tada bio pun hvale za igru Čelsija. Nije fer što novinari izvuku jednu moju reč, okrenu je i od toga naprave naslov. To su uradili posle meča sa Čelsijem, a prethodno i nakon duela sa Aston Vilom.... »

Venger: Novinari stalno izvrću moje reči

Blic sport utorak, 9. februar 2010.  
Trener fudbalera Arsenala optužio je danas engleske novinare da namerno izvlače njegove izjave iz konteksta i "svađaju ga sa protivnicima".
Engleski mediji su u nedelju, posle poraza od Čelsija sa 2:0, preneli Vengerovu izjavu da su "tobdžije" bile bolja ekipa uprkos negativnom rezultatu. Više predstavnika Čelsija, uključujući igrača sredine terena Mihaela Balaka,... »

Komentari

Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.