Povezane vesti

Bogdanović: ''Kako sad da odem, kad je Zvezda na putu ka trofejima''

Sportske.net utorak, 9. februar 2010.  
Tokom zime je postojalo interesovanje ruskog Saturna za Zvezdinog vezistu, sada je ta priča završena, pa Bogdanović razmišlja samo o osvajanju trofeja za crveno-belima.
Vladimir Bogdanović će definitivno i na proleće braniti boje Crvene zvezde, ali sudeći po njegovim izjavama, utisak je da nijednog trenutka nije zažalio što se transfer u ekipu Saturna nije realizovao ove zime. ''Ima vremena za... »

Bogdanović: "Nisam želeo da odem"

B92 utorak, 9. februar 2010.  
B92: Bogdanović: "Nisam želeo da odem"
Fudbaler Crvene zvezde Vladimir Bogdanović rekao je da ni u jednom trenutku zimskog prelaznog roka nije želeo da napusti taj klub.
Crvena zvezda je jesenji deo Superlige završila na prvom mestu sa tri boda više u odnosu na aktuelnog šampiona i večitog rivala, ekipu Partizana. U prvom kolu drugog dela prvenstva 'crveno-beli' će dočekati Jagodinu. "Mnogo je... »

Bogdanović: Nisam razmišljao o odlasku iz Zvezde

Blic sport utorak, 9. februar 2010.  
Fudbaler sredine terena Crvene zvezde Vladimir Bogdanović rekao je danas da ni u jednom trenutku zimskog prelaznog roka nije želeo da napusti klub, iako je postojalo interesovanje ruskog Saturna.
"Znam da je postojalo interesovanje Saturna i da su dva kluba pregovarala, ali ja nijednog trenutka nisam imao osećaj da želim da idem. Posebno u ovom trenutku kad je Zvezda na putu ka trofejima. Titula i kup su moj jedini san, a... »

Bogdanović: Nisam razmišljao o odlasku iz Zvezde (VIDEO)

Sportal.rs utorak, 9. februar 2010.  
Fudbaler sredine terena Crvene zvezde Vladimir Bogdanović rekao je danas da ni u jednom trenutku zimskog prelaznog roka nije želeo da napusti klub, iako je postojalo interesovanje ruskog Saturna. - Znam da je postojalo interesovanje Saturna i da su dva kluba pregovarala, ali nijednog trenutka nisam... »

Samo Zvezda, titula i kup

RTS utorak, 9. februar 2010.  
RTS: Samo Zvezda, titula i kup
Fudbaler sredine terena Crvene zvezde Vladimir Bogdanović rekao je da ni u jednom trenutku zimskog prelaznog roka nije želeo da napusti klub, iako je postojalo interesovanje ruskog Saturna. Rekao je da su titula i kup, za sada, jedini njegov san, a ne inostranstvo. "Znam da je postojalo... »

Bogdanović: Ne plaši me konkurencija (VIDEO)

Mondo utorak, 9. februar 2010.  
Vladimir Bogdanović ostaje u Crvenoj zvezdi sa željom da sa na kraju sezone okiti titulama u prvenstvu i Kupu.
Najveće intersovanje za fudbalera Crvene zvezde Vladimira Bogdanovića u zimskom prelaznom roku pokazao je ruski Saturn, ali je vezista crveno-belih naglasio da nijednog trenutka nije želeo da napusti Marakanu i odustane od svojih... »

Komentari

Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.