Milan Stanković ide u Oslo FotoVideo
Milan Stanković ide u Oslo FotoVideo
Blic nedelja, 14. mart 2010."Ovo je Balkan", pevaće Milan Stanković na „Evroviziji“ u norveškom gradu Oslu u maju mesecu, kada voditelji budu najavili da je red da se na sceni pojavi Srbija! Mlađana „Zvezda Granda“ sinoć je u direktnom okršaju za srpskog predstavnika na „Evroviziji“ bila bolja od Emine Jahović i Olivera Katića – od ukupno poslatih 129.105 SMS poruka, Milan je dobio gotovo polovinu, 58.428.
- Veoma sam uzbuđen, još ne znam šta me je snašlo, mislim da ću to shvatiti tek posle prespavane noći. Srbija je prepoznala energiju i veselu poruku koju nosi ova opesma i veoma mi je drago što me je tako veliki broj ljudi... »
Emina Jahović - Sandal: Nisam previše razočarana
Story nedelja, 14. mart 2010.Pop zvezda Emina Jahović – Sandal kaže za Story da nije previše razočarana što ne putuje na Evroviziju u Oslo i komentariše kako joj se dopadaju pesme njenih konkurenata: Milana Stankovića i Olievra Katića, izvedene u emisiji Tri pa jedan za Oslo.
- Nisam bila previše uzbuđena zato što sam samim pristankom da učestvujem u takmičenju, pristala i da budem instrument Gorana Bregovića, jer Kvariigra nije pesma koju sam ja napisala. Da sam je ja pisala sigurno bih bila previše... »
Milan Stanković na "Pesmi Evrovizije"
Glas javnosti nedelja, 14. mart 2010.BEOGRAD - Milan Stanković sa kompozicijom "Ovo je Balkan", predstavljaće Srbiju na 55. takmičenju "Pesma Evrovizije" u maju u Norveškoj, odlučila je sinoć publika SMS glasanjem u direktnom prenosu emisije "Tri pa jedan za Oslo". Pobedničku kompoziciju Gorana Bregovića, za koju je tekst napisala... »
Stanković: Srpska pesma etno hip-hop
RTV nedelja, 14. mart 2010.BEOGRAD - Milan Stanković, koji će predstavljati Srbiju na 55. takmičenju za "Pesmu Evrovizije", u maju u Norveškoj, ocenio je posle večerašnje pobede da je kod publike presudilo to što je svojim nastupom pokazao da je Srbija zemlja koja poštuje svoju tradiciju, ali i dovoljno moderna.
On je izrazio nadu da će to odlično predstaviti našu zemlju na evropskom takmičenju. Stanković, koji će u Norveškoj izvesti kompoziciju Gorana Bregovića "Ovo je Balkan", u izjavi medijima rekao je da se trudio da svojim nastupom... »
Tradicija u modernom aranžmanu za "Evrosong"
Glas javnosti nedelja, 14. mart 2010.BEOGRAD - Milan Stanković, koji će predstavljati Srbiju na 55. takmičenju za "Pesmu Evrovizije", u maju u Norveškoj, ocenio je posle sinoćnje pobede da je kod publike presudilo to što je svojim nastupom pokazao da je Srbija zemlja koja poštuje svoju tradiciju, ali i dovoljno moderna. On je izrazio... »
Milan Stanković će predstavljati Srbiju na "Pesmi Evrovizije"
Glas javnosti nedelja, 14. mart 2010.BEOGRAD - Milan Stanković sa kompozicijom "Ovo je Balkan", predstavljaće Srbiju na 55. takmičenju "Pesma Evrovizije" u maju u Norveškoj, odlučila je sinoć publika SMS glasanjem u direktnom prenosu emisije "Tri pa jedan za Oslo". Pobedničku kompoziciju Gorana Bregovića, za koju je tekst napisala... »
Milan ode u Oslo!
Kurir nedelja, 14. mart 2010.Plavokosa zvezda „Granda“ predstavljaće Srbiju na Evrosongu u Norveškoj sa pesmom „Ovo je Balkan“
Ono što je Kurir već u dva navrata najavljivao, sinoć se i obistinilo - na ovogodišnjem Evrosongu u Oslu Srbiju će predstavljati Milan Stanković sa pesmom „Ovo je Balkan“! Tako je sinoć odlučila publika SMS glasovima, a plavokosa... »
(VIDEO) Milan Stanković ide na Evrosong
Press nedelja, 14. mart 2010.Publika odlučila da nas mlada „zvezda Granda" predstavlja Bregovićevom pesmom „Ovo je Balkan" na Pesmi Evrovizije. U spektakularnom programu na RTS-u sinoć briljirao Goran Bregović sa svojim orkestrom
b Ovogodišnji predstavnik Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije je Milan Stanković, koji će nas u Oslu predstavljati numerom Gorana Bregovića „Ovo je Balkan", za koju je tekst napisala Marina Tucaković, odlučeno je posle... »
Komentari na drugim sajtovima
Milan Stanković na "Pesmi Evrovizije"
Glas javnosti1 komentar(a)
Vesti dana
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari
Citjuci vase komentare, ne ulazim u pricu muljanja ili ne, ali smatram da je od ponudjenih pesama ista najbolja kao i izvodjac, ne treba imitirati druge vec ici u Evropu i biti sa njom onakav kakav jesi uz duzno znanje i poznavanje njihovih kvaliteta i umetnosti!
Imam predosecanje da ce pobednicka pesma doziveti sudbinu proslogodisnje "Cipele".