Ljubomorni Filip ubio Kseniju, pa sebe FotoVideo

Ljubomorni Filip ubio Kseniju, pa sebe FotoVideo

Blic sreda, 17. mart 2010.
Beograd - Pevačica Ksenija Pajčin (33) i njen dečko Filip Kapisoda (22) nađeni su sinoć mrtvi u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici u Beogradu. Prema saznanjima „Blica“, njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja, a najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu.
Prema nezvaničnim informacijama, Ksenija je na temenu imala dve povrede, najverovatnije od udaraca. - Ksenijino telo je nađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Pored njega je bio pištolj – navodi izvor „Blica“, koji kaže da to može... »

Ksenija Pajčin i Kapisoda nađeni mrtvi

Vesti online sreda, 17. mart 2010.
Ksenija Pajčin i njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, pronađeni su sinoć mrtvi u svom stanu u Nikšićkoj ulici br.6 u beogradskom naselju Voždovac.
Tokom jučerašnjeg dana, Kseniju i Filipa niko nije mogao da dobije telefonom. Kako je javio Tanjug, Ljubica Pajčin, majka pevačice došla je u posetu ćerki oko 19h kada ih je i pronašla. Odmah je pozvala Hitnu pomoć i policiju,... »

Lekari su mogli samo da konstatuju smrt

Blic sreda, 17. mart 2010.
Emisija "Hitna pomoć" TV B92 večeras je prikazala dolazak lekarske ekipe u Nikšićku ulicu 6, gde je maneken Filip Kapisoda ubio pevačicu Kseniju Pajčin, pa sebe. Policija nije dozvolila novinarskoj ekipi da uđe u stan, a lekar Ognjen Jeličić ispričao šta je zatekao u stanu Ksenije Pajčin prilikom dolaska.
"Ispred zgrade nas je dočekala Patrola Mupa. Bilo je dosta sveta, bila je blokirana ulica. Policajci su nam tada rekli da je reč o dve javne ličnosti", rekao je doktor Jeličić. Obdukcija na VMA Istražni sudija Višeg suda u... »

Motiv tragedije još nepoznat

Glas javnosti sreda, 17. mart 2010.
Iako su poznanici poznatog para, koji su se okupili u Nikšićkoj ulici, pretpostavili da bi motiv mogao da bude ljubomora, policija se još nije zvanično oglasila
BEOGRAD - Policijska obdukcija danas je potvrdila da je Filip Kapisoda (23) pištoljem ubio Kseniju Pajčin(33), a zatim sebi oduzeo život. U nastavku istrage inspektori su započeli razgovore sa osobama koje bi mogle da pruže... »

Motiv tragedije još nepoznat

Kurir sreda, 17. mart 2010.
Iako su poznanici poznatog para, koji su se okupili u Nikšićkoj ulici, pretpostavili da bi motiv mogao da bude ljubomora, policija se još nije zvanično oglasila
BEOGRAD - Detalji tragedije koja se juče oko 16. 30 sati dogodila u stanu na Voždovcu, koja je okončana najverovatnije ubistvom i samoubistvom pevačice i igračice Ksenije Pajčin (33) i manekena Filipa Kapisode (23), u ovom... »

Poslednja fotografija Ksenije Pajčin

Story sreda, 17. mart 2010.
Tragično nastradala pevačica Ksenija Pajčin gostovala je u nedelju u emisiji Ništa za sakriti, koju realizuju producentska kuća Beoton i TV Pink.
Kao nagradu što ga je izabrala za pobednika, Beograđanin Marko Milošević dobio je večeru sa Ksenijom Pajčin u jednom restoranu na Vračaru, a fotografija koju objavljujemo, nastala je u autu, na putu do restorana. Kako saznajemo,... »

Obdukcija tela Pajčinove i Kapisode

B92 sreda, 17. mart 2010.
Istražni sudija Višeg suda u Beogradu naložio je da se izvrši obdukcija i toksikološka analiza radi utvrđivanja uzroka smrti pop pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode, izjavila je Tanjugu portparolka suda Dušica Ristić. Ona je dodala da će analize po naredbi istražnog sudije, koji je i... »

Magazin "Puls": Filip Kapisoda pucao u Kseniju Pajčin dok je bežala ka vratima

Blic sreda, 17. mart 2010.
"Zašto mi se ovo dogodilo? Zašto mom detetu", jecala je Ljubica, majka pevačice Ksenije Pajčin (33), kada je oko 18 sati u utorak popodne pronašla beživotno telo svoje ljubimice u lokvi krvi u njenom stanu u beogradskom naselju Voždovac. Nedaleko od Ksenije mrtav je ležao i njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda (22).
Ubistvo i samoubistvo, glasili su prvi izveštaji policije, a na osnovu tragova u stanu tragedija se dogodila na sledeći način: Posle burne svađe Ksenija je krenula ka izlaznim vratima stana u želji da pobegne od Filipa, koji joj... »

Još nepoznati detalji smrti Ksenije i Filipa

RTS sreda, 17. mart 2010.
Sinoć su u Beogradu pronađena beživotna tela pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode. Pretpostavlja se da je Kapisoda ubio Kseniju pucajući joj u glavu, a potom izvršio samoubistvo. Pajčinova i Kapisoda raspravljali su se i pre nekoliko dana. Pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip... »

Naložena obdukcija tela Pajčinove i Kapisode na VMA

RTV sreda, 17. mart 2010.
BEOGRAD, - Istražni sudija Višeg suda u Beogradu naložio je da se izvrši obdukcija i toksikološka analiza radi utvđivanja uzroka smrti pop pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode, izjavila je danas Tanjugu portparol suda Dušica Ristić.
Ona je dodala da će analize po naredbi istražnog sudije, koji je i obavio uviđaj, obaviti Vojno-medicinska akademija u Beogradu. Tela Pajčin i Kapisode sa prostrelnim ranama pronašla je sinoć pevačicina majka u svom stanu, na... »

Filip ubio Kseniju, pa sebe /video/

Večernje novosti utorak, 16. mart 2010.
CRNOGORSKI maneken Filip Kapisoda (23) ubio je u utorak svoju devojku, pevačicu Kseniju Pajčin (33), a zatim hicem iz pištolja presudio i sebi. Kako “Novosti” saznaju, tragediji u stanu u Nikšićkoj ulici broj 6 na Voždovcu prethodila je žestoka rasprava, a policijska patrola je zbog svađe i tuče... »

Kseniji i Filipu presudila ljubomora?

Mondo sreda, 17. mart 2010.
Crnogorski maneken Filip Kapisoda (23) ubio je svoju devojku Kseniju Pajčin (33), a potom izvršio samoubistvo u napadu ljubomore, prenose beogradski mediji. Sudija naložio obdukcija tela na VMA.
Mediji prenose da je tragediji u Nikšićkoj ulici na Voždovcu prethodila žestoka rasprava koja je trajala danima i da je policija još u nedelju intervenisala kada je ljubomorni Cetinjanin razvalio vrata od stana jer Ksenija, u... »

Džet-set tragedija

Kurir sreda, 17. mart 2010.
Pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda nađeni mrtvi u njenom stanu, pretpostavlja se da je maneken najpre pucao u svoju devojku, a potom se ubio
BEOGRAD - Ksenija Pajčin i njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, nađeni su mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici broj 6 na Voždovcu! Dva beživotna tela u stanu zgrade u kojoj je Ksenija odrasla pronašla je majka naše poznate... »

Filip ubio Kseniju, pa presudio sebi?

Glas javnosti sreda, 17. mart 2010.
Komšije juče oko 16.30 sati čule dva pucnja. Filip je dva dana ranije razvalio vrata da bi ušao u stan o čemu je policija bila obaveštena. Pištolj je pronađen pored tela Kapisode u sobi, a Ksenijin leš bio u hodniku. Kobna svađa počela pre tri dana, posle snimanja emisije "Ništa za sakriti"
BEOGRAD - Beživotna tela pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode, sa prostrelnim ranama, pronađena su sinoć oko 19.15 časova u stanu u Nikšićkoj ulici 6 na Voždovcu. Kako saznajemo, prva je u stan stigla rođaka... »

Tragična smrt Ksenije Pajčin i Kapisode

Mondo sreda, 17. mart 2010.
Pevačica Ksenija Pajčin i crnogorski maneken Filip Kapisoda pronađeni su mrtvi od prostrelnih rana u stanu u Nikšićkoj ulici broj 5 na Voždovcu u Beogradu.
Beogradski mediji navode da je policija pre tri dana intervenisala u istom stanu zbog fizičkog obračuna između njih dvoje. Tela para pronašla je u svom stanu majka Pajčinove. Direktor policije Milorad Veljović izjavio je za RTS... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

RTS sreda, 17. mart 2010.
Poznata pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu. Policija navodi da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu. U stanu na Voždovcu u Nikšićkoj ulici broj 6, pronađeni su mrtvi poznata pevačica Ksenija Pajčin (32) i crnogorski... »

(VIDEO) Tragedija: Ksenija i Filip nađeni mrtvi!

Press sreda, 17. mart 2010.
Prvi policijski nalazi pokazuju da je Kapisoda prvo ubio Kseniju hicem u glavu, pa onda sebi pucao u usta. Motiv ubistva i samoubistva je najverovatnije ljubomora
s Tragična ljubav... Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin Poznata pevačica Ksenija Pajčin (33) i njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda (23), pronađeni su mrtvi sinoć u stanu na Voždovcu, u Nikšićkoj ulici broj 6. Prvi... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Glas javnosti sreda, 17. mart 2010.
Komšije su danas oko 16.30 sati čule dva pucnja. Filip je juče razvalio vrata da bi ušao u stan o čemu je policija bila obaveštena, pa se sumnja da je uzrok tragedije ljubomora
BEOGRAD - Poznata pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni su večeras mrtvi, sa prostrelnim ranama, u stanu u Nikšićkoj ulici 5 na Voždovcu, javila je Televizija Pink! Prema izveštaju, njihova smrt je... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

RTV sreda, 17. mart 2010.
BEOGRAD - Pop pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni su mrtvi u stanu na beogradskoj opštini Voždovac, rečeno je večeras Tanjugu u MUP-u Srbije.
Tela Pajčin i Kapisode pronašla je pevačicina majka u svom stanu, sa prostrelnim ranama. Direktor policije Milorad Veljović izjavio je večeras da se pretpostavlja da je reč o ubistvu i samoubistvu, ali da će se više detalja znati... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda nađeni mrtvi

EMG sreda, 17. mart 2010.
U stanu u beogradskom naselju Voždovac večeras nađeni mrtvi pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda, potvrđeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.
Direktor policije Milorad Veljović je izjavio da se pretpostavlja da je reč o ubistvu i samoubistvu, ali da će više detalja biti poznato posle uviđaja i obdukcije. "Prema izjavama komšija, danas oko 16.30 u stanu u Nikšičkoj... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Kurir sreda, 17. mart 2010.
BEOGRAD - Poznata pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni su večeras mrtvi, sa prostrelnim ranama, u stanu u Nikšićkoj ulici 5 na Voždovcu, javila je Televizija Pink! Prema izveštaju, njihova smrt je konstatovana, a policijski uviđaj je u toku. Beživotna tela večeras je našla... »

Pajčinova i Kapisoda nađeni mrtvi

B92 sreda, 17. mart 2010.
Tela Pajčinove i Kapisode sa prostrelnim ranama pronašla je majka pevačice u svom stanu u Nikšićkoj ulici. U MUP-u su naveli da je istraga u toku, ali da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu. Prema dostupnim informacijama, Filip Kapisoda je prvo ubio Pajčinovu, a potom izvršio samoubistvo.... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Blic sreda, 17. mart 2010.
Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su večeras mrtvi u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac.
Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja, a najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu. Kako "Blic" nezvanično saznaje, Ksenijino telo je pronađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Pored njega je bio... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi!

Story sreda, 17. mart 2010.
Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin pa izvršio samoubistvo
Beogradska policija pronašla je danas popodne beživotna tela pop pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapsiode. Nacionalni dnevnik Pink televizije, javio je u 19 i 30h da je konstatovana smrt ovog emotivnog para, te nezvanično saznajemo da je Filip iz pištolja... »

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu u Beogradu

Svet sreda, 17. mart 2010.
Pop pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni su mrtvi u stanu na beogradskoj opštini Voždovac, rečeno je večeras Tanjugu u MUP-u Srbije. Tela Pajčin i Kapisode pronašla je pevačicina majka u svom stanu, sa prostrelnim ranama. U MUP-u su naveli da je istraga u toku, ali da je... »

Komentari

16.03.2010 19:52
malisanka
Ne mogu da verujem... Pa skoro su imali udes...
Ko zna sta se tu sve krije...
Strasno.
16.03.2010 19:55
Delta
strasno, ko zn sta se tu sve izdesavalo. navodno je kao ubistvo i samoubistvo
16.03.2010 20:04
goga
užas i tuga za mlade ljude. ljudi, za probleme ima rešenja, volite se. iskreno saučešće svim najbližim
16.03.2010 20:05
ljiljana
Tuzno, jako tuzno za tako mlade ljude i unistene zivote!
16.03.2010 20:07
leca
Tuga... Dve mladosti nestadose kao da ih nije ni bilo. Naizgled, sve u redu, uspesni, lepi, popularni, srecni, bogati, da im pozavidis. Sta god da je uzrok i kako god da su uva dva mlada zivota okoncana, zao mi je..., ostala sam bez teksta...
16.03.2010 20:09
sanja
no coment! saucesce porodicama!
16.03.2010 20:11
sanja
no coment! saucesce porodicama!
16.03.2010 20:16
Jusuf Dustinac
Owo je tragedija :((
16.03.2010 20:16
mirjana
Ugasena jos dva mlada zivota dokle vise? sta se ovo desava zar ljudi vise ni u svojim kucama nisu sigurni pa sta god bio razlog ubistva mada mislim da nema niko pravo oduzeti neciji zivot sem samog BOGA. SLAVA IM I NEKA ih BOG PRIMI U VECNI POCINAK
16.03.2010 20:18
arci (rs)
tacno pre nedelju dana desilo se ubistvo i samoubistvo u selu Paljane kod Cuprije, Suzan i Maja Ivanovic a sad i ovo. Pusta je ovo realnost, prokleta je ovo zemlja a bice sve gore i gore. Nema zakona niko ovde vise nije siguran za svoj zivot.
16.03.2010 20:19
pedja
jako mi je zao. nemogu da verujem. primi te moje saucesce
16.03.2010 20:23
sasa (rs)
ovo se desava svake nedelje... razmislite
16.03.2010 20:23
ivana 79 (rs)
strasno, sta covek da kaze na ovo. nek im je laka crna zemlja.
16.03.2010 20:25
sveznalica
A kako je majka usla u stan... ako se desilo ubistvo i samoubistvo...
16.03.2010 20:26
bilja
joj ja ne verujem. ovo je strasno, da li je moguce da je filip toliko bio lud!!
16.03.2010 20:26
romul (rs)
bolestine... saucesce najblizima
16.03.2010 20:27
Ivan
Slava, popularnost, put beznađa!!!
16.03.2010 20:28
mirjana
Ovo je strasna vest, puni mladosti i zivota a da im se tako ugase zivoti. Saucesce njihovim porodicama.
16.03.2010 20:28
sanchy
jao boze jos sam u soku... ne mogu da werujem... boze sacuwaj... ='((((((((((((((
16.03.2010 20:29
aleksandra
strasnoi i zalosno sta god da je tu posredi, neka im je vecna slava i moje iskreno saucesce njihovim najblizima.
16.03.2010 20:31
Kika
Sve je isto samo njega nema...
16.03.2010 20:32
bati (ba)
tragedija, zalosno za dva mlada zivota... iskreno saucesce njihovim najblizim, neka im je vjeciti rahmet dusi...
16.03.2010 20:33
brankiccca
Strasno!
16.03.2010 20:33
mirjana
Zasto u tu pricu nesto ne verujem zasto jedan lep i zgodan momak ubio devojku kad moze da ima koju hoce a kamoli sebi da oduzme zivot
16.03.2010 20:36
sladja
ovo je strasno da strasnije ne moze biti... mnogo mi je zao zbog obadvoje. moje saucesce svim bliznjima
16.03.2010 20:38
sladja
strasno da strasnije ne moze biti
16.03.2010 20:39
dusanka (rs)
Strasno, prosto ne mogu da verujem... Sta je to bilo pa da tako urade.. O Bozeee???
16.03.2010 20:39
nelke
vidi sajt b92, na slici filip, a u tekstu petar
koji debili
16.03.2010 20:41
nasta
zalosno mladi lepi ali nisu izdrzali nalet popularnosti i slave. vecna im slava
16.03.2010 20:44
Aleksandar
RIP Ksenija :(
Ovog treba treba overiti : @
16.03.2010 20:49
igor (rs)
filip je ubio kseniju, pa sebe kad je shvatio sta je uradio!
16.03.2010 20:51
Dora
0mg strasn0 :((
16.03.2010 20:52
dea (zr)
nmg da vjerujem... stw...
16.03.2010 20:54
Marko
Da nije ovo necija neslana sala kao ono u Gruziji, ja ne mogu da poverujem...
16.03.2010 20:54
adrijana88a
bas tako ko zna sta se tu krije. ubistvo i samoubistvo??? ma smesno nema sanse. jos nemogu da dodjem sebi jako mi je zao.
16.03.2010 20:55
Tea
Saucesce porodicama, ne mogu da verujem da neko iz bilo kog razloga moze lisiti zivota drugu osobu, a s druge strane ako ju je stvarno ubio kako se spekulise onda je i najbolje sto je i sebi oduzeo zivot. Sokirana sam!!
16.03.2010 20:56
gagas
Ne mogu da vjerujem, kakva tragedija... saucesce porodicama :((
16.03.2010 20:58
ZORAN KAMENDOL
Mladi ljudi velika steta nekaimje vecna slava
16.03.2010 21:00
slatka
ne verujem u tu pricu. ona je imala dugove, ko zna sta se tu desilo, plus droga... ali steta, mladi i lepi
16.03.2010 21:01
Milos
droga cini cuda!
16.03.2010 21:04
vlada (rs)
katastrofa stvarno, najiskrenije saucesce porodicama nastradalih
16.03.2010 21:05
mileta (rs)
puni zivota... na izgled... to je nazalost slika trenutnog stanja nacije.
16.03.2010 21:05
gaga
Zar treba komentarisati. Nisam uvazavala njihove profesije, ali izgubiti zivot... JBg
16.03.2010 21:06
bubi
a zasto je par vas ubedjeno da je on nju ubio, nije mi jasno??
16.03.2010 21:06
jocka (rs)
R. I. P.
ja josh ne mogu da werujem... jaoooo... to nikom da se ne desi... tako mladi i uspeshni, a sad... ne mogu da werujem... aaaaaaa...
16.03.2010 21:06
sneska
tragično, žalosno, neznam sta reći...
16.03.2010 21:06
maleck@@@
nemam reci... strasno!!!!!! tako mladi a vise ih nema! moje saucesce porodicama!
16.03.2010 21:07
ivona
Ovo je strašno, jako me je potresla ova vest...
Saučešće porodicama
16.03.2010 21:07
sanja (rs)
Bas mi je zao, neka pocivaju u miru...
16.03.2010 21:07
...!!!...
strasno!!! nije mogao da zivi bez nje pa je ubio!!! a mogao je samo sebe da ubije narkomancina jedna... debil crnogorski!!! :'(((
16.03.2010 21:07
-skaka-mejdan- (ba)
Zar nisu to mogli na neki drugi nacin rjesiti... sad je gotovo tako kako je.. a steta bila je dobra pevacica i riba...
16.03.2010 21:08
svetlana
Strasno :( Iskreno saucesce porodicama :(((((
16.03.2010 21:09
majka
dva cveta su uvenula, molim Gospoda Boga da njihovim majkama podari duhovnu snagu da se mole za pokoj dusica, jer su tek poceli da zive
16.03.2010 21:10
milenko (at)
Zaprepasteni smo. Ako je ubistvo pa dokle vise imali kraja dali se neko stidi iz ove vlasti sto su toliko nemocni ili su oni ti koji stvaraju sebi mutne vode za lov zalosno. saucesce porodicama.
16.03.2010 21:11
olja
Odose jos dva mlada bica, tamo gde im nije mesto. Neka im laka zemlja i neka ih andjeli cuvaju. Saucesce porodicama i hrabrost da prodju put tuge i beznadja... gde ne postoji vreme i gde je zalost sve veca i veca.
16.03.2010 21:14
rada (rs)
Bas mi je zao, tako lep par i dobri ljudi... nemam reci.. Uzas...:((((
16.03.2010 21:15
milisav
ostah bez gazdarice. av-av
16.03.2010 21:16
keyti88 (rs)
stwarno, ko zna sta se tu krije, kazu i da je bila i trudna sa njim, ali ne mogu da verujem, u svakom slucaju..!! nekako je strasno skroz.. i da je on to mogao da uradi... a i pre dve noci su imali konflikt, i to je sigurno proizvelo da se tako tragicnoo zavrsi...
16.03.2010 21:17
MitarSu
Strašna tragedija porodicama saučešće
16.03.2010 21:17
Stefan (DIMI)
eto deco sta cini droga! nisu imali mozga; narkomani jedni
16.03.2010 21:18
marjanam (mk)
nemozam da poveruvam :-(((( zalno
16.03.2010 21:19
musmulica
neverujem... znaci... ne verujem!!!!!!!!!!!!!!;(((((((((
16.03.2010 21:20
nikola
sta pricas debilcino jedna...!!! njih je neko ubiO! ja sam sa cetinjaa..! i znam da ih je neko ubio...!! debili jedni
16.03.2010 21:20
krle
Stvarno mi je zao. jos ne mogu da se pokupim i pomirim sa tim.
16.03.2010 21:21
dacha
steta...
16.03.2010 21:26
Snežana Komnenić Stajić
Užas, jako mi je žao.... ovo nije trebalo da se dogodi
16.03.2010 21:28
ivanica :(((((((((((( (rs)
XENIAA, VOLIMOO TE SWIIII!!!! OVO JE TUGA LJUDIIII!!!:(((((((((((((Ne mogu suze da zaustavim... vrati se ksenci!
16.03.2010 21:30
Daki (de)
Nemogu da vjerujem, strasno mi je zao..
16.03.2010 21:31
miliNS
uf al ih svi zale, mozda bi trebalo proglasiti dva tri dana zalosti? a tek to "laka crna zemlja, RIP bla bla" sto mi ide na zivce... mo's misliti, neko ih overio i to je to (sigurno je da su bili uzorni i posteni gradjani cim su ziveli kako su ziveli, a oboje nezaposleni)
16.03.2010 21:33
hilda
Iskreno saucesce porodicama.
16.03.2010 21:33
igi
Ko zna sta se desilo svadjali se pre dve noci i eto... strasno mladi ljudi.
16.03.2010 21:33
tijana91
ne mogu da verujem, greota, to su mladi ljudi, mnogo mi je zao..:(
16.03.2010 21:34
jeca
uzas, mladi ljudi
16.03.2010 21:34
vladajela
Strasno! Svaki komentar je suvisan! Pocivajte u miru!
16.03.2010 21:35
Tanja! (rs)
Saucese porodicama!
Uzas!
16.03.2010 21:38
zana
pamet u glavu sve djevojke ciji dragani su bolesno ljubomorni, jer tu nema ni normalne ljubavi ni braka, a ni veze
16.03.2010 21:38
zana
pamet u glavu sve djevojke ciji dragani su bolesno ljubomorni, jer tu nema ni normalne ljubavi ni braka, a ni veze
16.03.2010 21:38
miki (rs)
tuga cemer i jad
16.03.2010 21:39
Iguana
Zalosno koliko mladi nemaju mozga.
16.03.2010 21:40
atanasovska sanja
najiskrenije saucesce... sta i da je bilo loso se zavrsilo nije trebalo tako... volite se svi... zao mi je jako...
16.03.2010 21:40
Tamara Taki TASHA
jujujuju... ja nmg da werujem... ali zashtoooo?! stwarno nisu niormali.. sho se to desilo... uffff... sad necxemo imati mira dok se neszana!!! o bozeee dragi!!! newerujem!!! R. I. P.!!!!!!!! :(((((((((((((((((
16.03.2010 21:41
jeca (rs)
strasno mi je zao... a bas im to nije bilo potrebno...
16.03.2010 21:42
inna (rs)
strasnoooooooo!!!!!! nemogu da verujem!!!!! a nikad mi se nije svidjao. mada nemora da znaci da ju je on ubio, mozda su oboje ubijeni od strane nekog treceg lica. u svakom slucaju sto je morao bas nju da ubije. strasno jezivo!!!! moje najiskrenije saucesce!!! ksenija je bila extra lik i jedna od retkih normalnih pevacica i najbolje je izgledala... ostace mi u lepom secanju.
16.03.2010 21:44
ivan84
ne mogu da verujem. Strasno je sto se to desilo. Neka im je vecna slava; Xenia bila si prirodna i uvek vesela, tuzno je to sto joj se desilo, necemo te zaboraviti!
16.03.2010 21:44
selma bajram (ba)
jao tuznan je ovaj dan tuzni smo isto mi... zbog nase prelijepe ksenije a zasto je nju bas on morao da ubije:(
16.03.2010 21:45
gordana,kg
Ništa nije vredno oduzimanja života, život je dar, prepun je iskušenja, lepote a i bola, šta god da nam se dešava nikada ne smemo podići ruku ni na sebe ni na drugoga. Da se ovakva tragedija nikada i nigde više ne dogodi, saučešće porodicama a njima dvojma večni mir!
16.03.2010 21:46
J. Ceasar
Inter je odlično odigrao prvo poluvreme!
16.03.2010 21:46
Bilja
sve je to nekako cudno... ali velika steta, dvoje tako mladih i uspesnih ljudi. Tuga!!!!!!
16.03.2010 21:47
jeja
Strasno! Bas me potresla ova vest...
16.03.2010 21:47
ivan84
Strasno, nemam reci; dve licnosti koje su bile za uzor tako da stradaju; Xenia bila si prirodna i uvek vesela, zao mi je sto si tako otisla na jedan ruzan nacin, necemo te zaboraviti!
16.03.2010 21:47
hana
uzas
16.03.2010 21:47
orka
strašno, dva života ugašena, žalosno :(
16.03.2010 21:49
milos
mislim to je stvarno strasno. bas mi je zao zbog njih
16.03.2010 21:49
dejan cuburac (rs)
zao mi je mnogoo za obojeee uzas bas greota
16.03.2010 21:50
aki
zalosno je sto ljudi u 21. veku resavaju probleme na ovaj nacin, izgubili smo veliku licnost Srpsku Madonu Kseniju Pajcin. nenadoknadiv gubitak..., pouka vodite racuna s kim ste u vezi...
16.03.2010 21:50
velja (rs)
iskreno saucecse porodici Pajcin i nadam se da vise iz crne gore nece dolaziti narko-bosovi, kraljevi duvana, ubice, politiraci i sav ostali sljam ponekad pomislim sta nas je snaslo sve od njih d aimaju vise stanovnika od kine cas tpostenim crnogorcima
16.03.2010 21:51
olja
iskreno saucesce njihovim porodicama.
16.03.2010 21:51
minica
strasno. velika tragedija. jadni roditelji, jadna dva mlada zivota...
16.03.2010 21:54
TAMADJO
bila je nekada jedna od najlepsih devojaka na ovim prostorima ali sebi ili ko zna kome nikad dovoljno pa je zamislite i takva cura morala na korekciju, i na izgled imala je sve, a nije imala nista jer je bila nesrecna, neispunjena, u pogresnoj profesiji i vecito nezadovoljna... i tako se to nakraju zavrsi, a on.. sta reci, muskarac ili slabic, ljubav, ljubomora ko zna, svejedno ko ima zive roditelje ne treba ovako nesto da im uradi..
16.03.2010 21:54
goca 78
steta, mladi ljudi, ali valjda su znali gde ovakav njihov zivot vodi...
16.03.2010 21:55
LUNA
ja stvarno ne mogu da vjerujem sta se desava. ovo je haos. samo Bog zna sta se deilo. MOJE SAUCESJE PORODICAMA.
16.03.2010 21:55
Milan (rs)
Strasno, ne mogu da poverujem. Najiskrenije saucesce bliznjima.
16.03.2010 21:56
mare
saucesce porodici...
16.03.2010 21:56
sali
na sajtu www. pink-kiss. net sam procitala da pise da je Filip ubijo Kseniju... strasno
16.03.2010 21:56
katarina07 (rs)
stvarno ne znam zasto im je to trebalo... bili su popularni svi su ih voleli. Ja bas i ne verujem da je filip to uradio, mada je veoma moguce
16.03.2010 21:57
aleksa (rs)
jbg... odese u vecni pakao...
16.03.2010 21:57
Srdjan
Moje najiskrenije saučešće porodicama.
16.03.2010 22:01
caki
znaci ne mogu da verujem sta se desilo, ovo je nesto najgore sto moze da se desi... tuga i lepota mladih osoba i tragedija koja je nastala. Iskreno saucesce najblizima...:(((((((((((((((((
16.03.2010 22:01
elena (rs)
Uzasna tragedija. Moja omiljena, najlepsa javna licnost. Iskreno saucesce...
16.03.2010 22:01
tuzna
xenia vrati se molim te...: '(((((((((((kapisoda kretenu jedan mogao si samo sebi da oduzmes zivot
16.03.2010 22:02
ana
kako neko samo moze biti bolesno ljubomoran. veoma zalim, mladi ljudi.. moje saucesce
16.03.2010 22:02
timce
vriska!!! ne znam sta reci u soku sam!!! sad mi nije jasno jel ju je on ubio ili ih neko ispesnicio, tj. ubio??? moze svasta biti, ja i lary bas razglemisemo i ona kaze da misli da ih je neko koknuo, mada ja mislim da bi moglo to da bude a i da je on to uradio. u svakom slucaju rest in peace..;))))) to je to;))) cool su bili kakvi god da su bili..;))) kasno je o tome razglemisati.. pozzz od mene i larija!! rip
16.03.2010 22:03
tijana91
ovo je neverovatno, ja sam u soku, mnogo mi je zao...:(((((
16.03.2010 22:03
rade (rs)
zalosno. kakva je to slabost muskarca da puca u devojku!
16.03.2010 22:04
Milos (rs)
Strasno! ali, vrti se i droga sigurno...
16.03.2010 22:04
demi
ne znam sta da kažem... citali smo i o svadjama i o udesu, o raskidima, pljuvačini međusobnoj, oboje temperamentni... ne znam. saučešće porodicama i prijateljima... :-(
16.03.2010 22:05
Tanja
Strasno je ovo sto nam se desava u drustvu. Saucesce porodicama.
16.03.2010 22:05
Tatjana
Ostala sam bez reči!!! Bol.. Pre svega, zbog porodice koji su ostali bez svojih bližnjih!! Moje najiskrenije saučešće!! Davno sam radila razgovor sa Ksenijom kao novinar i uvek ću je pamtiti, moje je bilo zadovoljstvo i tako će ostati, pamtiću je!!! Neka im je laka zemlja!!
16.03.2010 22:06
lary
R. i. P
16.03.2010 22:07
elena (rs)
molim vas, barem se u ovom trenutku uzdrzite od zlobnih komentara draga ili dragi siki. neka im je laka zemlja moje najiskrenije saucesce porodicama.
16.03.2010 22:09
boban
Tuga velika
16.03.2010 22:10
ika
poubijace nas sve! ksendza neka ti je vecna slava!
16.03.2010 22:12
Kuri
Čitam komentare i još uvek nemogu da verujem, pa ljudi moji svakoga dana se desavaju iste i gore stvari od ovoga, svakog jutra kad čitate novine na stranama crne hronike ima mnoštvo takvih primera... ubio... ili nađen mrtav u svom stanu...(nažalost crna hronika je sve obimnija). Dali je stvarno potrebno da se tako nešto dogodi tzv. slavnoj osobi da bi se mi probudili. Ljudi moji otvorite malo oči, pogledajte oko sebe i da promenite svet.

Ps: Neka ima je večna slava, počivajte u miru.
16.03.2010 22:13
mina
Nešto tu ne ide on je ubio pa sebe a ima prostrelnu ranu u teme, kako je mogao sebi da puca u teme, užas, ostaće ta priča a šta i kako je bilo??????????????????????????????????????????????????????????????
16.03.2010 22:14
ana (zr)
ovo je strasno sta se sve desava danas
16.03.2010 22:14
ivan (rs)
samo nek se rokaju... tako ce biti manje budaletina...
16.03.2010 22:15
Imani (se)
Prelep par...
Greota je.. :(((
RIP
16.03.2010 22:15
Profesorka
Lose je zaista sto se tako nesto desava... ali me ne moze potresti to sto se desilo, svako jutro citam iste stvari u crnim hronikama... ali opet, devojcice drage u srpskoj azbuci postoji slovo V a ne W, RIP... je l cete venac sa ovim natpisom da posaljete? Majko moja, ala smo mi nepismen narod... Kuku... i pozdrav za lika koji je napisao : sve je isto samo njega nema...
16.03.2010 22:17
angel91
uzas... nisu slusali, ali jednom puklo puklo zauvek!
16.03.2010 22:20
darko
strasno, kuda ide ova jadna srbija
16.03.2010 22:22
majka - kakvi smo to ljudi
da li postoje ljudi koji mogu da osudjuju nekog ko NIKADA VISE nece moci da se brani, oprosti im Gospode na komentarima kojima ovde nije mesto, pa ljudi zar mislite da je cilj njiihovog zivota bila ova strahota? Ksenija i Filip su sigurno zeleli da lepo zive, neka se javi taj ko to ne zeli.
16.03.2010 22:24
slovenka
strašno. počivajta u miru
16.03.2010 22:27
ivancha
Zivot je takav, cupav i dlakav... :(
16.03.2010 22:27
deki (rs)
ma ovaj kreten je ubio
16.03.2010 22:30
Nina
Strashno, za sve postoji reshenje, nije moralo bash tako da bude... Tuga :((( Neka pochivaju u miru!:(((
16.03.2010 22:32
ljiki (ch)
velika tragedija... nek im je laka zemlja, primice ih bog k sebi
16.03.2010 22:33
Sonja (rs)
Vise se u zivotu ne uziva izgleda... vise niko ne zna da zivi... a ovo je surova realnost...
Saucesce njihovim porodicama...
16.03.2010 22:34
mmmm (rs)
komentari su mozda suvisni, ali ovo je zaista za ne poverovati. laka im zemlja.
16.03.2010 22:34
milica
1. petar kapisoda je prat od srica filipov.
2. filip je bio jedno divno stvorenje koje nije bilo u stanu nikog da povrijedi ya rayliku od nje koja se od svoje 15te god. vuce sa kriminalcima i pali na oruyje...
3. ona yna sta mu je radila i na sta ga je navukla.. on je mnogo volio.

saucesce njihovim porodicama. zao mi je jako.
16.03.2010 22:45
mjauuu
jos je bila trudna... strasno..
16.03.2010 22:47
olja (rs)
Pa zar na takav nacin da se resi nesporazum... strasno... saucesce porodicama...
16.03.2010 22:51
jeca
ovo je tragedija, cela Srbija se pita dokle ovako? Odgovor na ovo pitanje su odneli Ksenija i Filip. Iskreno saucesce
16.03.2010 22:51
bilja
pa deco draga, zar tako da zavrsite??? NIJE SRECAN
ONAJ COVEK KOJI NEMA PROBLEMA, VEC ONAJ KOJI ZNA DA IH RESAVA! Saucesce porodicama.
16.03.2010 22:52
BANE
strasna tragedija, jedan velik gubitak, vise nisi siguran ni uz svoje najblize...:(
16.03.2010 22:56
Miki S (rs)
Sta reci posle ovoga? Zalosno.
16.03.2010 22:57
jande
jao ljubav pusta ljubav sta sve moze da uradi, nenam reci... saucesce porodicama...
16.03.2010 22:59
nadja (ba)
strasno, zao mi je! ljudi ne znam sta da kazem... nisam u toku... ali cuvajte se poremecenih umova! saucesce porodici!.
16.03.2010 22:59
Citalac (rs)
Stara mudrost kaze da se prazna glava najlakse izgubi. Pokoj im dusi. Nauk klincima koji nemaju ni pribliznu predstavu o tome sta znaci ispravan sistem vrednosti i koliko je vazno raditi na sebi.
16.03.2010 23:01
nemanja
stvarno zalosno :(
16.03.2010 23:02
hijena
Ako u ljubavi ne ide onda RAZLAZ SVAKO NA SVOJU STRANU, a ovo je sraman i kukavički čin!!!
16.03.2010 23:02
nele
bili su idealni ali samo na prvi pogled mnogo mi ih je zao
16.03.2010 23:03
koliko bolesnih ljudi komentarise
kakav greh komentarisati, a ne znati sta je stvarno bilo, debili ste vi koji tako komentarisete
16.03.2010 23:05
kacaa
Jos uvek sam u soku:( bas mi je zao... Moje iskreno saucesce njihovim porodicama:(((
16.03.2010 23:05
djepeto (rs)
Da ovako izgubi Celsi, proklinjem dan kad se rodio Eto...
16.03.2010 23:06
milica 2010
ljudi, ovo je strasno... sta je toliko vredno ljudskog zivota... ne mogu da verujem sta je ljubav u stanju da uradi...
16.03.2010 23:06
Inter Milan (rs)
Inter je ubio Čelsi svojom igrom!
16.03.2010 23:06
VecaN
Strasno, iskreno saucesce porodicama!
16.03.2010 23:06
daca (rs)
Ne mogu verovati... tuzne vesti postaju nasa ruzna svakodnevnica... mnogo, mnogo mi je zao!
16.03.2010 23:07
yamm (rs)
neverujem u samoubistvo, voleli su se i cisto sumljam u pricu da su sami sebi oduzeli zivote.. tu se krije nesto
16.03.2010 23:07
lumi
jako zalosno...????????
16.03.2010 23:08
dobra vila
Ogromna nesrecna ne dvoje poznatih ljudi, vec dvoje mladih ljudi koji na prvi pogled imaju sve ali ipak nemaju ono glavno, razum. Ne kazu za dzabe pametni ljudi da je najvaznije sacuvati razum! Zao mi je.
16.03.2010 23:08
Milica (rs)
steta zaista mi je zao, zbog njih dvoje bili su lep par i mladi zaista velika steta, to im nije trebalo a i ko zna sta je prava istina.
16.03.2010 23:09
dejan (rs)
ovo je velika tragedija za estradu
16.03.2010 23:09
NENSI
U soku sam. Bila je prelepa i mlada, ali je nema vise... On me ne zanima, ukoliko je stvarno on pocinilac ovog zlocina.
16.03.2010 23:10
tereza
Sta se cudite, ovakvih su pune novine svaki dan, drzava je kriva.
16.03.2010 23:10
kravica
ugasila su se dva mlada zivota. sta drugo reci do strasno. tesko njihovim roditeljima.
16.03.2010 23:11
arsa
bez komentara katastrofa
16.03.2010 23:11
Dejan (ba)
Ne mogu da vjerujem sta se ovo vise desava sa ljudima jer sam ostao bez teksta. Iskreno saucesce jednoj i drugoj porodici.
16.03.2010 23:11
Razmazena
Kreteni jedni, nemojte da pljujete po Filipu, ko zna sta je ona njemu radila... U OVAKVIM TRAGEDIJAMA NIKAD NIJE KRIV JEDAN!!!
16.03.2010 23:16
maja:):)
moje saucesce porodicama. stvarno mi je zao
16.03.2010 23:16
srki boy
ma budale umesto da su se lepo razisli oni se roknuli. stvarno ne shvatam
16.03.2010 23:17
vuk 08
Tragedija... tako mladi ljudi... Boze pomozi nam bar da sacuvamo zdrav razum u ovom vremenu(nista boljem od devedesetih)
16.03.2010 23:18
aco (rs)
ne znam sta bih rekao... tuga i jad!!!! moje iskreno saucesce porodicama
16.03.2010 23:19
Dejan (ba)
Stvarno mi je yao tih ljudi pa ljudi su mogli da zive extra u zivotu, nije im to bilo u redu sto su ucinili.
16.03.2010 23:21
Jovana
... jao.. strasno... bas su bili mladi i lepi... i super par... ali jbg.
16.03.2010 23:21
mira
sa velikim bolom i tugom pisem ove reci... tuzno je i strasno. zivece zauvek u nama. iskreno saucesce porodicama ksenije i filipa
16.03.2010 23:26
coca joca
... strasno!!!! prosto neverovatno... moje saucesce porodicama! :(
16.03.2010 23:27
Dragi (us)
Srbija,,, dolina suza...
16.03.2010 23:27
leydi (rs)
a sta je radila ta policija pre 2 dana... oni su krivi sto odmah ne ispitaju stvar do kraja nego samo povrsinski i eto ti tragedije
16.03.2010 23:28
djoleta
Neka ih Gospod pomene u Carstvu Svojem!
16.03.2010 23:28
stefy
bas steta owo sto se desilo, u poslednje wreme swe umiru mladi ljudi... saucesce porodicama
16.03.2010 23:29
realan
saucesce porodici :( a sad... danasnji klinci/klinke... i muzika koju slusaju, oblacenje itd... eto do cega dovodi (praznoglavnost u sustini)... u svakom slucaju razlika je 10god. da je mali imao mozga nije a i xsendza volela mladje... u svakom slucaju shit
16.03.2010 23:29
kactoos
saucesce porodicama... Prava tragedija...
16.03.2010 23:30
RIP (rs)
strasno, ne verujem, ljubomora je bolest, lecite je ljudi, a ne da sesto ovako desi, da li je to proklestvo VELIKOG BRATA ILI NESTO DRUGO?
steta za 2 mlada zivota, nije im ovo trebalo, ceo zivot je bio pred njima. za druge : volite se ljudi i pricajte jedno sa drugim o svemu, da se ne bi javila ljubomora u vecoj kolicini od "dozvoljene". RIP
16.03.2010 23:32
LEYDI (rs)
pa gde je moj komentar
16.03.2010 23:33
zoran budva (zr)
zalosno iskreno saucesce porodicama ozalosceni
16.03.2010 23:39
Maslacak
Zalosno je zbog dva mlada zivota. Saucesce porodicama... Ovakve stvari se cesto dogadjaju u nasoj zemlji, tuzno je sto je nasilje resenje za sve.
16.03.2010 23:42
Dzoni i Rista
Inter silovito do cetvrt finala, sjajnom ekzekucijom Samjuel Etoa! Bravo neroazuri!
16.03.2010 23:47
KGB
ma taj Kapisoda je bio debilana, ne znam sta je ona uopste trazila snjim toliko dugo...
16.03.2010 23:52
novosadjanin (rs)
zalosno i tuzno saucesce porodicama
16.03.2010 23:57
GgG (rs)
Nesto mi je sumljivo! Pre mesec dana i vise sam dobio poziv u fb grupu "RIP Ksenija Pajcin" a danas vidim da je mrtva. Neznam kako je to moguce. Veoma mi je sumljivo... Saucesce porodici
17.03.2010 00:03
kiki
Jako mi je zao oboje. Ne zelim da dajem ruzne komentare, jer stvarno nije momenat. O Kseniji nemam nista novo da kazem, svi znamo kako su se zavrsavali njeni nastupi, ko je sve na listi njenih bivsih momaka i kakvi su profili ljudi u pitnju. Imala je mnogo vise iskustva u svemu u odnosu na mladog Filipa. Citam ovu vest na netu, i slucajno naletim na njene izjave o njemu nakon Velikog brata, i zaista zvuce ponizavajuce. Pitam se zasto se onda mirila sa njim? Ljubav? Ne verujem... Mozda gresim, ali nije lepo poigravati se tako sa nekim ko je bio dete za nju(mislim na iskustvo)a i 10 godina mladji, i pri tom ju je ludo voleo.
U svakom slucaju, zao mi je oboje, i ne opravdavam bilo kakav razlog za ovo sta im se desilo. Nadam se da cemo saznati pravu istinu.

Njih vise nema, to je najveca tragedija u svemu ovome. Svi cemo mi sutra na posao, za razliku od njih...
17.03.2010 00:03
vlajko
Ko sa decom spava popisan se budi
17.03.2010 00:04
maja
strasno dva mlada zivota se ugasise iz gluposti
17.03.2010 00:07
novica (rs)
ne mogu da verujem da se to desilo
17.03.2010 00:08
Shakazulu
Kakav paradoks, na dnu strane, posle opisa slucaja i komentara postavili digitron za izracunavanje duzine zivota... Kseniji i Filipu sigurno ne bi mogao da pomogne... Skrenuh sa teme, zalosno, moje saucesce porodicama.
17.03.2010 00:09
alexx
neverovatno kakva tragedija, neko bi rekao ovo je sudbina ali nazalost nije, jer ljudi sami sebi kroje sudbinu. Jako mi je zao sto se ovako zavrsilo.
17.03.2010 00:12
Shakazulu
R. I. P= rest in peace ( pocivaj u miru)
17.03.2010 00:12
petarbanovic89@gmail.com
Stvarno tuzno i uzasno... u sta se ovo nase drustvo pretvara!!!
17.03.2010 00:16
STANISLAV (ba)
mislim da ljudi postaju puno ljubomorni jedni na druge?
17.03.2010 00:18
bojana (rs)
saucesce poridacama. jako je tuzno i bolno kad se cuju ovakve vesti!
17.03.2010 00:19
Mila
Mnogo mi je zao, placem celo vece, dvoje mladih, lepih, divnih ljudi i tako da zavrse zivot, neka im je laka zemlja, i molite se ljudi za zdravlje i mir i da se volimo i postujemo, jedan je zivot... Danas mi je dan najgori i najtuzniji kad sam ovo cula za kseniju, lepoticu moju strasno mi je tesko, suze mi ne prestaju da idu...
17.03.2010 00:20
jaca (rs)
jako mi je zao, saucesce porodicama. Bila je lepa kao lutka, zalost sto su nestala dva lepa stvorenja koja su se pri tom i mnogo volela. Njegova ljubav je bila bolesna kad je mogao tako nesto da joj uradi. Razgovorom se samo resavaju stvari.,
17.03.2010 00:21
miki - KiM (rs)
lepotice pocivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja.
nisi ovo zasluzila ali mozda ti na nebu s'andjelima bude bolje!!!
17.03.2010 00:23
Pepeljuga (rs)
Ima jedna stara: ''Do not judge by someone until you walk a mile in his shoes! ''... Novinari pokrecu tiraze, gledanost, a vi se lozite... Ne pljujte po momku, zamislite da ste njegov otac, majka, brat... on mrtav a informacija je mozda maslo novinara... Pricam iz iskustva, nekada sam bila zrtva iste...:(
17.03.2010 00:27
mima
No coment! Saucesce roditeljima!
17.03.2010 00:27
sayco (rs)
saucesce! A vi moji sunarodnici, pa smak je poceo odavno, ali podmuklo stihijski! desavace nam se sve sto nismo zeleli, svakog sekunda, na planeti umre ili pogine oko 4000 ljudi, koji takodje nekima veoma znace.... Cuvajte se, jer ce vas tada i BOG cuvati! nemojte biti oholi, alavi i samoljubivi... Bog nam pomogao.
17.03.2010 00:31
notlikeothergirls
rip znaci rest in peace.
17.03.2010 00:36
dzoni
ovo je da ne poverujes koliko ubijanja u Srbiji.. kad cemo da vidimo svetlo na kraju tunela, bojim se nikad.. nek im je laka zemlja..
17.03.2010 00:40
Drinawolf (dk)
Svaka tragedija ima svoje uslove, okolnosti i poslijedice!
Dio istine uvijek odlazi sa zrtvama zauvijek!
17.03.2010 00:41
nenad
Ljubomorni primitivac
17.03.2010 00:42
Jecy
Ma znate sta? Nje mi i nije nesto zao. Da je bila andjeo do sada bi stvorila porodicu. Ne zaboravimo da je jos jedan decko ubijen, kako se tada pricalo, zbog nje... Dok mi je Kapisode jako zao i sumnjam da je bio u stanju da uradi ovako nesto. Ko zna ko im je uleteo na gajbu.
17.03.2010 00:46
Billy
Pocivaj vo mir Ksenija, devojki pazete so kogo idete, ljubomorata ne e dobar znak!!!!
17.03.2010 00:46
lea
Da li postoji osoba koja je izgubila clana porodice i koja ima saosecanja sa porodicama ovo dvoje mladih ljudi. Kakvi to ljudi zive u ovoj zemlji? Tuga i zalost. Molim porodice da oproste na bezdusnim komentarima i da nadju snage da izdrze bol. A nasoj Kseniji i njenom decku Filipu Bog neka dusu prosti i pokoj im dusi.
17.03.2010 00:46
ksenija
tragedija, strasno mi je zao ovo dvoje mladih i perspektivnih ljudi!
neka im se Bog smiluje!
17.03.2010 00:47
gina
zalosno neko nema ni za

hleb a oni ne znaju sta ce sa novcem pa poludeli
sta se moglo ocekivtti sto dugovali distribuciji pa nemogu da plate haha
17.03.2010 00:50
Daniel (mk) (mk)
R. I. P Znaci Rest In Peace. I R. I. P Kseniji. Ne znam sta se desilo, ali stvarno me sokiralo.
17.03.2010 00:56
olgica
mnogi mi je zao nek im je laka zemlja bog dusu nek prosti saucesce porodicama
17.03.2010 01:02
probudite se!
Zalosno! Generalno danas u ovo vreme-nevreme najmanje sto ljudi mogu, a da ne kosta je da se vole.. mnogo toga je iskomplikovano i otezano! Zivot je mnogo laksi u dvoje. Samo treba pre svega voleti sebe i svoj zivot, pa onda druge. Ako to budemo postovali dozivecemo pravu bezuslovnu ljubav. Ona treba da bude lepa. Ovakvi slucajevi se desavaju cesto, samo se svi sokiramo kad se to dogodi poznatima. ljudi, volite se, budite racionalni, pazljivi prema drugima i ovakve se stvari nece desavati. Saucesce porodicama izgubljenih jadnika :(
17.03.2010 01:02
Aleksandra (rs)
Iskreno saucesce porodicama... Strashna tragedija...
17.03.2010 01:02
bubi
koji ste vi pacijenti... koliko patetike na jednom mestu, treba da vas bude sramota... zalite za osobama koje vam nisu bile rod (cast izuzecima ako ih ima), a da se ovo nije desilo niko ne bi pominjao ni nju ni njega... pljujete po filipu kako se drogirao a dobro znate da je xenia bila poznata po tome sto se "udara po nosu" nemam reci...
17.03.2010 01:11
XXXXX (jo)
Tuzno jeste ali prije 10 dana u Prijedoru bombom su se raznjeli momak 19 god i djevojka ili bolje reci djevojcica 16 god pa niko o tome nije pisao... Sami su izabrali... NEKA IM JE LAKA CRNA ZEMLJA
17.03.2010 01:13
241168
zalosno, bila je mlada i lepa. slava joj.
17.03.2010 01:14
Balkan-Mafia (rs)
Rest in Peace.
17.03.2010 01:18
el milutin (ba)
Ne znam zasto nas narod u svemu vidi neku teoriju zavere, i sada izmislja hiljadu nekih verzija, ne zna se koja je gora od koje. A sve je to nasa obicna zivotna prica ljubav, zaplet i izdaja, i na kraju obicno dolazi tragedija, nema tu nista neobicno, to je slika nas samih, i tu su svi jednako krivi...
17.03.2010 01:22
sule
velika tragedija nase saucesce i iskreno zaljenje za tako dva mlada zivota.
17.03.2010 01:24
zoka (rs)
ovo je stvarno strasno, da je neznam ti sta uradila ovo nije resenje!
17.03.2010 01:25
Izo & Ira
Bas je prava steta, bila sie umetnik u svom poslu!!!
17.03.2010 01:29
stefan
strasno uzas
17.03.2010 02:46
saska
Nisu bili uspesni, niti bogati, niti srecni, ali su bili ljudi kao i svi. Svakog se dana umire i gine... zao mi je...
17.03.2010 02:59
maja (rs)
sram vas bilo ako nema nista pametno da komentarisete onda nemoj te nista ni da pisete? vi koji pisete da su zbog droge sebi oduzeli zivot nemate ni gram mozga. sram vas bilo. kako sve znate. sami oni znaju pravi istinu a vi samo nagadjajte. nema opravdanja za ovako nesto, ali vreme ne moze da se vrati... prerano su otisli sa ovog sveta, tek poceli da zive... nemate pravo sa osudjujete ni nju kao ni njega, pravu istinu su odneli sa sobom... maja
17.03.2010 03:03
aki
ovo je nesto najstrasnije sto sam cuo u poslednje vreme, za prosto covek da ne poveruje, nek im je vecna slava sta drugo reci :((
17.03.2010 03:59
slavisa
Zalosno! A vi deco bar izvucite pouku iz ovoga ako nesto ne ide. Izvlaci se sto pre!!!!!!!!!!!
17.03.2010 04:25
Marco
Tragicno je cuti tako nesto, pogotovo kad shvatimo da se vreme neverovatno menja, a to da danasnjica postaje SVE GORA. O njima kao primer- se moze SADA samo pricati, cinjenica je da ih nema... Ljudima ocigledno neke stvari nisu jasne u zivotu! Mozda ce ovo biti primer ostalima ako uopste obrate paznju na ovako nesto, ako ih uopste potrese tako neki slucaj.. Koliko je bila samo vedra osoba, pozitivna, normalna, od velike vecine neumisljena! I dalje mi nije jasno.. Najiskrenije sam razocaran u danasnjicu!
17.03.2010 05:21
apokalipsa
koji je to manijak za takve manijake je smrtna kazna los zakon lose sudstvo losa policija niko nema pravo da drugome oduzima zivot zaebani crnogorac sta radi ta policija ministar policije da da neopozivu ostavku
17.03.2010 05:59
nikola (de)
zao mi je ali sta se moze ocekivati kad postanes narkoman????? nista dobro...
17.03.2010 07:46
Vasilije Ilic
Sanjali su burme i svatove,
sanjali su neke dane nove.
Nisu svoje odsanjali snove,
zaljubljene smrt rano pozove.
Zbogom momce prekinutih snova,
nema snova, zbogom Pajcinova.

Pesnik: Ilic Vasilije od Semberije
17.03.2010 08:35
ekica
steta za oboje, to prvenstveno a zatim za ksenijinu mamu, zamislite taj sok i stres koji ce zena nositi u sebi dok je ziva... strasno... uzas..
17.03.2010 08:36
Marlboro
Rest in Peace (zalosno je to sto se desilo ali je Ona trebala davno da okonca takvu vezu koja je bila puna svadja a i to je momce od 22/23 god... ne znam, sve je to tragedija)
17.03.2010 08:59
sdasd
Strasno Uzas zivi.
17.03.2010 09:11
Ivan i kuma mu
Dirnuti smo ovom tragedijom... Kad je sahrana? Javite nam!
17.03.2010 09:14
Dusica lion (rs)
Ja sam u soku od sinoc, ne mogu da verujem da se ovo dogodilo, steta za njih dvoje da se ovako zavrsi...
17.03.2010 09:39
Maja (rs)
Velika tragedija. Kakvi god da su bili, sta god da se desavalo, kakve god da su probleme imali, nisu zasluzili tako da zavrse. Jadne njihove porodice. Samo Bog zna kako je tim roditeljma. U pozitivnom smislu se mucis za svoju decu, stvaras, usmeravas na pravi put i na kraju uspes, a onda samo za sekundu sve to nestane. Ali ne kazu dzabe da Bog cuva budale a uzima andjele. Sudbina... Neka im je laka crna zemlja i pokoj im dusi... Nadam se da ce ovo biti lekcija svim parovima, a i meni samoj, ljubomora je najveci neprijatelj... Užas!
17.03.2010 10:08
tasa
tuga, bol i yalost zauvek, ksenija yauvek ces biti uz nas... volimo te... svi smo zanemeli... tvoj beograd
17.03.2010 10:09
vucko (rs)
strasno
mnogo mi je zao ksenije pevacice u usponu
lepe, zgodne, pametne...
vecna joj slava i laka zemlja
17.03.2010 10:16
suzaa
ubicaaa!!! nadam se da ce goreti u paklu za sve sto joj je ucinio
17.03.2010 10:26
marjan
ne e ubavo za dvajcata ama ne e moralo da dojde do toa
17.03.2010 10:28
mirjana
bas mi ih je zao... bas tako da im se desi
17.03.2010 10:30
sekaaa
bash mi je zaO,, punO su mladi ObOje.. a na takaw nacin OkOncali ziwOt.. TRAGEDIJAAA
17.03.2010 10:33
ana
tragedija:(( njima je sad najlakse, ali jadni njihovi najblizi... saucesce porodicama
17.03.2010 10:34
MAT
Oprosti im Bože jer neznaju šta rade.
Kada ljudi netraže Boga niti imaju Boga u sebi onda đavo zauzima to mjesto i polako im pravi stepenice za pakao.
Žalosno što će ovi događaji ispuniti samo naslove u novinama ali ne srce i um ljudi kao opomenu da bogastvo i slava i prolazne vrijednosti nijesu put da bi čovjek bio sretan. Sretan je čovjek onaj koji se sreta sa Bogom izvorom svakoga dobra.
17.03.2010 11:11
Pesterac
Bas nam je zao, izgubili smo najlepsu pevacicu u owoj propaloj drzawi... :(
17.03.2010 12:15
maja (rs)
Strasna tragedija. Ksenija, Filipe neka Vam je vecna slava
17.03.2010 12:29
Zagrepcanka (se)
Strasno, jako mi je zao oboje... sigurno nisu zeljeli ni jedno ni drugo da ovako zavrsi njihova ljubav. To sigurno nije bilo planirano, takve se stvari dogadjaju nepromisljeno u trenutku bijesa. Da su razmislili na sekundu hladne glave ovo se sigurno ne bi dogodilo. I sama sam slicnu situaciju prezivjela prije nekoliko godina kada mi je decko pocinio samoubojstvo pred mojim ocima i necu to zaboravit nit preboljeti dok sam ziva.. a moglo je isto ovako zavrsit. Strasno
17.03.2010 12:41
claudio
velika šteta, odoše još dva mlada života
17.03.2010 12:42
MAKI (rs)
zar je moguce da je filip tolika budala pa da tako nesto uradi????? ne mogu da verujem... jako mi je zao, dva mlada zivota su ugasena
17.03.2010 12:57
Darko
Ovo je krajnje bezobrazno od zivota. Necu da krivim momka, mozda ga je i ona iritirala, ali mi je najiskrenije zao zbog tako perfektne devojke.
Saucesce porodicama
17.03.2010 13:18
S-ANT
tragedija...
iako me ne interesuju sva ta velika braća i ostale gluposti, turbo-cajke, brojanice kao modni detalji, razne Farme i Pink generacija uopšte, mučno je pročitati da je iko ovako završio, pa ko god da je bio i šta god da je radio u životu...
17.03.2010 13:34
Danka Boric (ba)
strasno, jadni njihovi roditelji...(((((
17.03.2010 13:39
ajs (rs)
nije to tako sve jednostavno...
17.03.2010 14:00
Beckham Syndrom (gb)
Ma drogirani neradnici. Igračica/pevačica, vrckala okolo a on ljubomorni ljakse sa utekom...
17.03.2010 14:40
CXRNOGORAC-U-BRATSKOJ-SRBIJI
Neka wi je laka crna zemlja i nedk wa s bog i andjeli sneba čuvaju i počivajte u miru...
17.03.2010 14:56
MarinaB81
jos jedna zena ubijena zato sto je ugrozila sujetu muskarca. koliko njih jos treba da bude mrtvo, pretuceno ili ponizavano da bismo otvorili oci i osudili nasilje?!!
MENTALITET I KULTURA OVOG PODNEBLJA MORAJU DA SE PROMENE, inace nije bezbedno ni za koga!!!!
17.03.2010 15:21
nadja
Iskreno žalim zbog tragedije. Najlepši ljubavni par je nastradao. Saučešće porodicama.
17.03.2010 15:30
Nina
Iskreno saucesce porodicama Ksenije i Filipa... Sve sto mi sada ovde pisemo mozemo samo da lupamo, jer pravu istinu znaju samo oni... Voleli su se i kako je Ksenija jednom rekla u jednoj emisiji: Mene i Filipa je spojila sudbina pa ce nas samim ti ona i razdvojiti... Neka im je laka zemlja, oboje su bili lepi i mladi, ljubav je cudo...
17.03.2010 15:30
gjoko
Ko mu je kriv kad ljubio beshtiu
17.03.2010 15:47
Nemanja
Nebih rekao da je to samo iz ljubomore, ipak ima tu jos nesto... A sta ako je to ubistvo pocinio profesionalni ubica i namestio samoubistvo, treba o svemu razmisljati!!!
17.03.2010 15:49
Kalemegdan
Takvima treba oduzeti oruzije, bar dok ne napune 50 godina, a vozacku im treba dati sa 60 u prisustvu oba roditelja.
17.03.2010 15:59
neko_bg (rs)
neka im je laka zemlja!
crni humor je kod nas uobicajena pojava, ali ovo je bolest! OBAVEZNO pogledajte ovde komentare(ako vas ne mrzi da listate 20 i kusur strana)... koliko retardiranih i maloumnih, necete verovati!

http://forum.burek.com/ksenija-pajcin-i-kapisoda-pronadjeni-mrtvi-t495203.html

a da ne pricam o odbeglim bolesnicima iz laze na fejsu... evo samo jedan primer:

http://www.facebook.com/group.php? v=wall&ref=nf&gid=400408992672#!
17.03.2010 17:12
Montenegrina
Apsoliuno ne mogu da vjerujem da je jedan momak kao Filip mogao ovo da uradi. Oboje lijepi mladi, zaista tuzno i zalosno. Neko ko je imao osmijeh i vaspitanje kao Filip ovo nije mogao uraditi. Tako mislim, zasto ga osudjujete prije zvanicnog izvjestaja... mogao je to uraditi i neko drugi, jel... pretuzno zaista, pretuzno. Zalosne im majke... Niko ne zna sta se desilo, sacekajte sa osudama... i nema veze je li Filip Crnogorac. Nije stvar u tome odakle je ko, kad ce se to shvatiti. Bio je dobar momak, Ksenija prelijepa... RIP
17.03.2010 17:23
vanja (rs)
na kraju video snimka su stavili irinu pevacicu, a ne kseniju... ne mogu da verujem da i u takvim situacijama novinari prave greske
17.03.2010 17:51
apokalipsa
sta kao policija ne zna dacic da podnese neopozivu ostavku drugo filip je pucao u nju pa je sebi posle okoncao zivot od policije nema vajde bitan im saric a ne kojekakvi manijaci koji pucaju i oduzimaju drugome zivot los zakon losa policija.
17.03.2010 17:56
calibra
sto nepisete o gladnima nego o ovome ovo nije nikakva tragedija, tragedija je kad ljudi umiru od gladi, a ovo je obicna glupost, kako je zivela tako je i prosla
17.03.2010 18:14
kiza21
stasno sta se ovde dsava ovo je jedan veliki gubitak. moje saucesce porodicama
17.03.2010 18:37
watra (dk)
sta god da je bilo medju njima, nije za OVAKVU TRGEDIJU...
17.03.2010 20:27
sanja decky (rs)
ovo je zaista zalosno... ja sam jos uvek pod utiskom... u soku sam.. pa to je za ne verovati! dvoje mladih da zavrse tako... sumnjam da je tu u igri bila ljubomora vec da im je to neko smestio!!!
17.03.2010 20:48
Nemanja (rs)
Gde je ubijena PEVACICA? (map):
http://i41.tinypic.com/v7a4o8.png

nemogu da verujem... ne znam sta se desava ni sta su uradili??
17.03.2010 20:52
Misel Pluzine (rs)
velika je zalost za dva mlada izgubljena zivota. Da li je moralo do toga doci. saucesce porodicama za izgubljenim mladostima!
17.03.2010 21:04
Gaga
Tuga :((((
17.03.2010 21:36
Ognjen (rs)
Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem...
18.03.2010 09:57
ivica
klosar bolje da je sebi puco u bulju! Nego Kseniji u glavu.
18.03.2010 11:22
mixy
ke oror...
©2016 Netmark d.o.o.