Safina i dalje kuburi sa leđima, otkazala i Majami

Safina i dalje kuburi sa leđima, otkazala i Majami

Blic sport utorak, 16. mart 2010.  
Ruska teniserka Dinara Safina otkazala je zbog povrede leđa učešće na turniru masters serije koji naredne sedmice počinje u Majamiju.
"Zbog povrede leđa, koja me muči od kraja prošle sezone, neću moći da igram ni u Majamiju. Nadam se da ću povredu uskoro izlečiti i da ću se što je pre moguće vratiti na teren", rekla je Safina, koja ne igra ni u Indijan Velsu.... »

Safinu i dalje "otkidaju" leđa

Mondo utorak, 16. mart 2010.  
Dinara Safina otkazala je učešće na turniru Masters serije, koji naredne nedelje počinje u Majamiju, zbog povrede leđa.
"Zbog povrede leđa, koja me muči od kraja prošle sezone, neću moći da igram ni u Majamiju. Nadam se da ću povredu uskoro izlečiti i da ću se što je pre moguće vratiti na teren", rekla je Safina, koja ne igra ni u Indijan Velsu.... »

Dinara Safina ne igra ni u Majamiju

B92 utorak, 16. mart 2010.  
B92: Dinara Safina ne igra ni u Majamiju
Druga teniserka sveta Dinara Safina neće učestvovati na turniru u Majamiju jer se i dalje oporavlja od povrede leđa.
Safina će propustiti treći uzastopni turnir otkad se povukla sa Australijan opena u četvrtom kolu protiv sunarodnice Marije Kirilenko. Ruskinja je rekla da se nada da će učestvovati na turniru u Štutgartu, koji počinje 26.... »

Safina otkazala i Majami

RTS utorak, 16. mart 2010.  
RTS: Safina otkazala i Majami
Ruska teniserka Dinara Safina otkazala je zbog povrede leđa učešće na turniru masters serije koji naredne sedmice počinje u Majamiju. "Zbog povrede leđa, koja me muči od kraja prošle sezone, neću moći da igram ni u Majamiju. Nadam se da ću povredu uskoro izlečiti i da ću se što je pre moguće... »

Novi otkaz Safine

Sportal.rs utorak, 16. mart 2010.  
Ruska teniserka Dinara Safina otkazala je zbog povrede leđa učešće na turniru masters serije koji naredne sedmice počinje u Majamiju, prenosi Tanjug. - Zbog povrede leđa, koja me muči od kraja prošle sezone, neću moći da igram ni u Majamiju. Nadam se da ću povredu uskoro izlečiti i da ću se što je... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.