Kol centar za zaštitu potrošača
Kol centar za zaštitu potrošača
B92 četvrtak, 18. mart 2010.Potrošači će svakodnevno moći da prijavljuju probleme na besplatan telefon 0800-103-104. Centru građani mogu da se požale na trgovce, ugostitelje ili ukoliko smatraju da su im povređena potrošačka prava. U Centru je, od danas, moguće dobiti besplatan savet ili svaku drugu pomoć u zaštiti prava... »
Otvoren Centar za zaštitu potrošača
Mondo četvrtak, 18. mart 2010.Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević otvorio je danas, na 19. spratu "Beograđanke", Centar za zaštitu potošača, koji će delovati u okviru Odeljenja za zaštutu potrošača Ministarstva trgovine.
Milosavljević je rekao da će to biti mesto gde će potrošači moći da dobiju informaciju, edukaciju, savet i pomoć i najavio da će Centar biti samo uvertira za donošenje novog Zakona o zaštiti potrosača, koje se očekuje do kraja... »
Usvajanje Zakona o zaštiti potrošača sredinom godine
EMG četvrtak, 18. mart 2010.Zakon o zaštiti potrošača trebalo bi da bude usvojen u Skupštini sredinom ove godine rekao je Slobodan Milosavljević, ministar trgovine i usluga na otvaranju Centra za zaštitu potrošača, koji će funkcionisati u okviru tog ministarstva.
On je rekao da će potrošači u Centru moći da se informišu, traže savete i pomoć te da će kontakt centar raditi svakog dana. Simon Ferenc, predstavnik Evropske unije je rekao da je za projekte iz oblasti zaštite potrošača do sada... »
S media četvrtak, 18. mart 2010.U Beogradu je danas otvoren Centar za zaštitu potrošača pri Ministarstvu za trgovinu i usluge.
Potrošači će imati na raspolaganju kontakt centar, pomoć pri rešavanju potrošačkih problema, savetodavni centar, edukativni centar i media centar. Centar za zaštitu potrošača otvorio je ministar za trgovinu i usluge Slobodan... »
S media četvrtak, 18. mart 2010.U Beogradu je danas otvoren Centar za zaštitu potrošača pri Ministarstvu za trgovinu i usluge.
Potrošači će imati na raspolaganju kontakt centar, pomoć pri rešavanju potrošačkih problema, savetodavni centar, edukativni centar i media centar. Centar za zaštitu potrošača otvorio je ministar za trgovinu i usluge Slobodan... »
Centar za zaštitu potrošača
S media četvrtak, 18. mart 2010.Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević otvorio je danas, na 19. spratu "Beogradjanke", Centar za zaštitu potošača, koji će delovati u okviru Odeljenja za zaštutu potrošača Ministarstva trgovine.
Milosavljević je rekao da će to biti mesto gde će potrošači moći da dobiju informaciju, edukaciju, savet i pomoć i najavio da će Centar biti samo uvertira za donošenje novog Zakona o zaštiti potrosača, koje se očekuje do kraja... »
Otvoren prvi Centar za zaštitu potrošača
Beta četvrtak, 18. mart 2010.BEOGRAD, 18. marta 2010. (Beta) - Prvi Centar za zaštitu potrošača u Srbiji, u kome će građani moći da dobiju pomoć pri rešavanju potrošačkih problema, otvoren je danas u Beograd.
Potrošači će svakodnevno moći da prijavljuju probleme na besplatan telefon 0800-103-104.
Ministar trgovine Slobodan... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari
Molim Vas, preduzmite mere i zaštitite nas, Nemamo digitalnu TV jedini u Evropi jer Tijanič sve "pojede! " a sada nas i ovi skorojevići sa KABLOVSKOM TV ponižavaju i maltretiraju SKUPIM LOŠIM USLUGAMA... Vi ćutite, kao niste primetili da je većina programa koje imate "očaj majke božje! "... sve imamo, ali ništa ne radi, tako je i sa Centrom za zaštitu potrošača!
zovem vec 50 minita.. non stop
brojevi ostalih drustava za zastitu potrosaca, npr. u Kragujevcu su promenjena, nije azurirano pa se ne zna novi broj, web strana ne postoji, tj. postoji ali ne radi... kakav haos, bas smo prava banana drzava, zato nas i zajebava kako ko dodje u srbiju i otvori radnju, od kineza do amera i rusa... bravo MOJA SRBIJO.. ZASTA SMO SE MI BORILI I RATOVALI...
Službenica agencije mi je rekla da navedeni iznos nije tačan, već da po njenoj računici iznosi 28.950 din. i da za usluge čekanja u redu za predaju dokumentacije imam platiti još 1.000 din. te sve ukupno 29.950,00 din. Poverovao sam i platio. Pritom mi i pored mog zahteva nije dala RAČUN sa taksativnim navodima iznosa po uplatnicama kao i fiskalni kasaaču, iz kojih bi se videlo da je stvarna uplata po svim uplatama ukupno 27.730,00 din. Znači prevaren sam za 2.220 din. jer usluga čekanja u red nije izvršena.
Koja su MOJA PRAVA i kako da vratim "otet"novac?
Prevarili su me 2. avgusta kada sam imala slavu, gosti prisutni nas oko petnaest, muz donosi narucen rostilj porucenih osam kila uredno placenih, predhodi dan data"kapara". Sta smo dobili, prepecenih 4.460kg mesa i komentar da meso prilikom pecenja kalira 30%, na to su mi ukrali jos 10%. Prilikom reklamacije vlasniku sam rekla da cu mu poslati trzisnu na sta mi je kulturno rekao da ga boli...! Nije izdat ni fiskalni racun, ako i prijavite inspekciji oni ce sa terena otici sa par kila rostilja onog kojeg su meni ukrali, kad smo mi gde i kada zasticeni? U ovoj drzavi mi smo niko i nista i nikog nije briga za nas a ne neku asocijaciju za zastitu potrosaca. Molim vas da ako nezelite da dobijete... izbegavate GAVRILOVIC u ul Pap Pavla 40 NOVI SAD