Karadžić optužio Lukića, odgovor iz Zvezde još oštriji!
Karadžić optužio Lukića, odgovor iz Zvezde još oštriji!
Blic sport četvrtak, 18. mart 2010.Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić obratio se javnosti povodom telefonskog poziva koji je primio od predsednika Crvene zvezde Vladana Lukića, potvrdivši da je tom prilikom izvređan a i da mu je prvi čovek crveno-belih pretio. Nedugo zatim, oglasio se i prvi čovek kluba sa Marakane koji je izjavio da se Karadžić otvoreno stavio na stranu Partizana, upitavši pritom predsednika FSS da li Crvena zvezda sme da bude prvak države.
"Tačno je da sam 6. marta 2010. u poslepodnevnom satu dobio poziv na svoj telefon, sa meni nepoznatog stabilnog broja telefona i da mi je u dvominutnom trajanju predsednik Crvene zvezde gospodin Vladan Lukić izrekao niz uvreda i... »
Lukić mi je pretio!
Večernje novosti četvrtak, 18. mart 2010.PREDSEDNIK FS Srbije Tomislav Karadžić, posle dva dana medijske “blokade”, ipak je javno potvrdio da mu je predsednik Crvene zvezde uputio pretnje 6. marta 2010. godine. - Tačno je da sam dobio poziv na svoj mobilni, sa meni nepoznatog fiksnog broja telefona i da mi je u dvominutnom trajanju,... »
Lukić: On je stao na stranu Partizana
RTS četvrtak, 18. mart 2010.Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić potvrdio je da je početkom meseca imao oštar telefonski razgovor sa prvim čovekom FSS Tomislavom Karaddžićem, koga je optužio da je pristrastan i da se stavio na stranu Partizana. "Tačno je da sam 6. marta telefonom pozvao Tomislava Karadžića posle njegovih... »
Lukić; "Zvao jesam, ali bez psovki i uvreda"
Sportske.net četvrtak, 18. mart 2010.Vladan Lukić odmah odgovorio Karadžiću, optužio ga da se stavlja na stranu Partizana i poručio mu da ga neće ućutkati. "O privatizaciji ne odlučuje Karadžić, već srpska vlada", kaže Lukić.
Nije prošlo ni nekoliko sati od saopštenja Tomislava Karadžića, a javnosti se obratio i Vladan Lukić. "Tačno je da sam 6. marta telefonom pozvao Tomislava Karadžića posle njegovih izjava 'da će on da proda Crvenu zvezdu'. Pozvao... »
Tole: "Istina je, Lukić me je psovao i pretio"
Sportske.net četvrtak, 18. mart 2010.Nakon dva dana ćutanja predsednik saveza se oglasio. Tvrdi da mu je Vladan Lukić pretio i to povodom najava o privatizaciji kluba, mada smatra da su povodi drugačiji. "Neću odustati u pokušaju da iskorenim neregularnost i pritiske u srpskom fudbalu", rekao Karadžić.
U saopštenju na strani FSS se kaže: "Tačno je da sam 6. marta 2010. u poslepodnevnom satu dobio poziv na svoj telefon, sa meni nepoznatog stabilnog broja telefona i da mi je u dvominutnom trajanju predsednik Crvene zvezde... »
Lukić: Karadžić pretio da će da proda Zvezdu!
Glas javnosti četvrtak, 18. mart 2010.Tačno je da sam pozvao Karadžića posle njegovih izjava "da će on da proda Crvenu zvezdu". Rekao sam mu da drži dalje ruke od Zvezde i da naš klub nije na prodaju. O načinu transformacije Zvezde odlučiće Vlada Srbije, a ne član Skupštine Partizana i bivši predsednik tog kluba, Karadžić, rekao je Lukić
Tačno je da sam pozvao Karadžića posle njegovih izjava "da će on da proda Crvenu zvezdu". Rekao sam mu da drži dalje ruke od Zvezde i da naš klub nije na prodaju. O načinu transformacije Zvezde odlučiće Vlada Srbije, a ne član... »
Dačić razgovarao u Londonu o saradnji u borbi protiv kriminala (VIDEO)
EMG četvrtak, 18. mart 2010.Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas u Londonu sa generalnim direktorom Agencije za borbu protiv teških oblika organizovanog kriminala Vilijamom Hjuzom o saradnji u oblasti borbe protiv transnacionalnog kriminala, saopštio je MUP Srbije.
Dačić je u Londonu razgovarao i sa predsednikom Agencije Ijanom Endrjuzom, kao i sa državnim sekretarom Ministarstva unutrašnjih poslova Alanom Džonsonom. U saopštenju se dodaje da je, tokom sastanka, Hjuz izrazio zadovoljstvo... »
Lukić uzvratio Karadžiću
Sportal.rs četvrtak, 18. mart 2010.Povodom izjave Tomislava Karadžića, predsednika Fudbalskog saveza Srbije, objavljene na sajtu Fudbalskog saveza Srbije, predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić se oglasio posredstvom internet stranice crveno-belih. Saopštenje prenosimo u integralnoj verziji: - Tačno je da sam 6. marta telefonom... »
Karadžić: Istina, Lukić mi je pretio
Glas javnosti četvrtak, 18. mart 2010.Predsednik Crvene zvezde gospodin Vladan Lukić izrekao niz uvreda i pretnji, vulgarnim rečnikom i psovkama - navodi se u Karadžićevom saopštenju dostavljenom medijima.
BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić saopštio je danas da mu je predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić pretio i vređao ga, poručivši mu da se ne bavi tim klubom i domaćim prvenstvom, već reprezentacijom.... »
Karadžić: Lukić me vređao
RTS četvrtak, 18. mart 2010.Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić saopštio je da mu je predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić pretio i vređao ga, poručivši mu da se ne bavi tim klubom i domaćim prvenstvom, već reprezentacijom. "Tačno je da sam 6. marta poslepodne dobio poziv na svoj telefon sa meni nepoznatog... »
Lukić odgovorio Karadžiću
B92 četvrtak, 18. mart 2010.Predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić odgovorio je predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću.
Pozvao sam ga sa zvaničnog broja iz moje kancelarije, koji pripada FK Crvena zvezda, i sama činjenica da on taj broj ne prepoznaje govori koliko mu je stalo da kao predsednik Saveza ima objektivan pristup prema našem klubu. Rekao... »
Britanija i Srbija zajednički u borbi protiv kriminala
RTV četvrtak, 18. mart 2010.LONDON - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i generalni direktor britanske Agencije za borbu protiv teških oblika organizovanog kriminala (SOCA) Vilijam Hjuz potpisali su danas u Londonu memorandum o razumevanju u borbi protiv transnacionalnog kriminala.
Memorandum, potpisan u ime MUP-a Srbije i britanske Agencije, odnosi se i na razvoj policijske saradnje u oblasti borbe protiv nezakonite trgovine drogom, ilegalnih migracija, pranja novca, nezakonite trgovine vatrenim oružjem,... »
Karadžić: "Lukić me vređao"
B92 četvrtak, 18. mart 2010.Predsednik FSS Tomislav Karadžić saopštio je da mu je predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić pretio i vređao ga.
Karadžić je naveo da je ostao zatečen, jer je cenio Lukića i novu upravu Crvene zvezde i njene rezultate ostvarene u teškim, nasledjenim uslovima. "Navodni povod zbog kojeg sam napadnut u telefonskom razgovoru, prema nastupu... »
Karadžić: Tačno je, Lukić mi je pretio
Mondo četvrtak, 18. mart 2010.Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, potvrdio je da mu je predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić pretio i vređao ga, poručivši mu da se ne bavi tim klubom i domaćim prvenstvom, već reprezentacijom.
Prema rečima Karadžića, Lukić je tom prilikom vulgarnim rečnikom na račun prvog čoveka Saveza izneo niz uvreda i pretnji. "Tačno je da sam 6. marta u poslepodnevnim satima dobio poziv na svoj telefon sa meni nepoznatog stabilnog... »
Karadžić: Istina je, Lukić mi je pretio!
Sportal.rs četvrtak, 18. mart 2010.Predsednik FSS-a, Tomislav Karadžić, danas je, putem saopštenja, potvrdio da mu je pre 12 dana prvi čovek Crvene zvezde Vladan Lukić, u “dvominutnom obraćanju” pretio preko telefona! - U vezi sa događajem od 6. marta 2010. godine, koji je poslednjih dana dobio značajan publicitet u štampi, želim... »
Komentari na drugim sajtovima
Lukić mi je pretio!
Večernje novosti4 komentar(a)
Vesti dana
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari