Kum mi je patološki lažov, tvrdi Milo Đukanović

Kum mi je patološki lažov, tvrdi Milo Đukanović

24 Sata petak, 19. mart 2010.  
"Reč je o patološkom lažljivcu, narcisoidnoj i hiperambicioznoj osobi, a u osnovi je reč o lakrdijašu i marginalcu koji, kao i sve osobe tog profila, nema sposobnost da spozna svoje realne kapacitete i onda, bez imalo srama, najavljuje da sve to radi s namerom da preuzme vlast u Crnoj Gori", rekao je Đukanović u sinoć emitovanom intervjuu za hrvatsku Novu TV. Premijer Crne Gore Milo Đukanović odbacio je optužbe svog kuma, crnogorskog biznismena Ratka Kneževića da je na čelu "duvanske mafije" i da je naručilac ubistva novinara “Nacionala” Ive Pukanića.
LAŽOVI Đukanović je kazao da Kneževiću "ne treba ni vlast, niti sudovi u Zagrebu već ozbiljna klinika". Prema njegovim rečima, Knežević bi bilo gde drugde,... »

Đukanović: Kum mi je patološki lažov!

Vesti online petak, 19. mart 2010.  
Premijer Crne Gore Milo Đukanović odbacio je optužbe svog kuma, crnogorskog biznismena Ratka Kneževića da je na čelu "duvanske mafije" i da je naručilac ubistva novinara “Nacionala” Ive Pukanića.
"Reč je o patološkom lažljivcu, narcisoidnoj i hiperambicioznoj osobi, a u osnovi je reč o lakrdijašu i marginalcu koji, kao i sve osobe tog profila, nema sposobnost da spozna svoje realne kapacitete i onda, bez imalo srama,... »

Đukanović negira optužbe

RTS petak, 19. mart 2010.  
RTS: Đukanović negira optužbe
U startu sam prepoznao nameru Ratka Kneževića i Iva Pukanića da "nacrtaju metu" na mojoj glavi, kao što je učinjeno na glavi Zorana Đinđića, rekao crnogorski premijer Milo Đukanović i odbacio navode da ima veze ubistvom Pukanića. Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je da je u startu... »

Đukanović: Kum mi je patološki lažov

Mondo petak, 19. mart 2010.  
Premijer Crne Gore Milo Đukanović odbacio je optužbe svog kuma, crnogorskog biznismena Ratka Kneževića da je na čelu "duvanske mafije" i da je naručilac ubistva novinara “Nacionala” Ive Pukanića.
"Reč je o patološkom lažljivcu, narcisoidnoj i hiperambicioznoj osobi, a u osnovi je reč o lakrdijašu i marginalcu koji, kao i sve osobe tog profila, nema sposobnost da spozna svoje realne kapacitete i onda, bez imalo srama,... »

Đukanović: Ratko Knežević je patološki lažov

EMG petak, 19. mart 2010.  
Premijer Crne Gore Milo Đukanović odbacio optužbe svog kuma, crnogorskog biznismena Ratka Kneževića, da je na čelu duvanske mafije i da je naručio ubistvo novinara Nacionala Ive Pukanića.

Đukanović: Crtaju metu na mojoj glavi

RTV petak, 19. mart 2010.  
RTV: Đukanović: Crtaju metu na mojoj glavi
PODGORICA - Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je da je u startu prepoznao nameru Ratka Kneževića i Iva Pukanića da "nacrtaju metu" na njegovoj glavi, kao što je učinjeno na glavi ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića.
"U startu sam prepoznao ambiciju gospode Kneževića i Pukanića i mnogih drugih da nacrtaju metu na mojoj glavi na način na koji su je nacrtali na glavi pokojnog premijera Zorana Đinđića", rekao je Đukanović hrvatskim medijima. On... »

Đukanović: Crtaju mi metu na glavi

B92 petak, 19. mart 2010.  
B92: Đukanović: Crtaju mi metu na glavi
"U startu sam prepoznao ambiciju gospode Kneževića i Pukanića i mnogih drugih da nacrtaju metu na mojoj glavi na način na koji su je nacrtali na glavi pokojnog premijera Zorana Đinđića", rekao je Đukanović hrvatskim medijima. On je odbacio kao netačne optužbe Kneževića da je Crna Gora sredinom... »

Milo Đukanović: Crtaju metu na mojoj glavi

Mondo petak, 19. mart 2010.  
Crnogorski premijer označio Ratka Kneževića kao "lakrdijaša" i "marginalca", kojem je potrebna "ozbiljna klinika".
Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je da je u startu prepoznao nameru Ratka Kneževića i Iva Pukanića da "nacrtaju metu" na njegovoj glavi, kao što je učinjeno na glavi ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića. "U startu... »

Đukanović: Crtaju metu na mojoj glavi

Blic petak, 19. mart 2010.  
Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je da je u startu prepoznao nameru Ratka Kneževića i Iva Pukanića da "nacrtaju metu" na njegovoj glavi, kao što je učinjeno na glavi ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića.
"U startu sam prepoznao ambiciju gospode Kneževića i Pukanića i mnogih drugih da nacrtaju metu na mojoj glavi na način na koji su je nacrtali na glavi pokojnog premijera Zorana Đinđića", rekao je Đukanović hrvatskim medijima. On... »

Đukanović nije iznenađen tvrdnjama Kneževića

Blic petak, 19. mart 2010.  
Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je da je "prepoznao ambiciju Ratka Kneževića i Ive Pukanića kao i mnogih drugih da nacrtaju na njegovoj glavi metu na način na koji su je nacrtali na glavi pokojnog Zorana Đinđića".
Đukanović je rekao za hrvatsku TV "Nova" da uopšte nije iznenađen izjavama Ratka Kneževića pred Županijskim sudom u Zagrebu da je on jedan od nalogodavaca ubistva urednika "Nacionala" Ive Pukanića. "Kada bi se na bilo kojoj... »

Komentari

19.03.2010 21:25
Milan
klupko se odmotava
©2013 Netmark d.o.o.