Cane, šnajderu, odakle ti dve milijarde
Tužiću Caneta
Kurir subota, 20. mart 2010.Direktor RTS Aleksandar Tijanić poručuje da će Stanku Subotiću Canetu pružiti mogućnost da na sudu dokaže sve optužbe protiv njega
BEOGRAD - Posle nemilosrdnih optužbi krenule su da pljušte i tužbe! U zasad samo medijskom prepucavanju između Stanka Subotića Caneta, na jednoj, i crnogorskih političara i srpskih medijskih mogula i tajkuna, na drugoj strani,... »
Tijanić tuži Caneta!
Glas javnosti subota, 20. mart 2010.Pretpostavljam da će gospodin Subotić i njegov advokat vrlo lako dokazati gde sam ručao i s kim, i šta smo tom prilikom razgovarali, kaže Tijanić. Ratko Knežević tvrdi da Milo i Cane već nekoliko godina pripremaju državni udar u Srbiji!
BEOGRAD - Posle optužbi Stanka Subotića Caneta da je u jednom beogradskom restoranu generalni direktor RTS dobio instrukcije od Miroslava Miškovića o daljim napadima na njega, Aleksandar Tijanić odlučio je da presavije tabak. -... »
Cane, šnajderu, odakle ti dve milijarde
Press subota, 20. mart 2010.Subotić će na sudu morati da dokaže kog dana sam, sa kim i gde ja večerao. Ako se ispostavi da je tačno to što tvrdi, biće da me njegova služba prati
1 Sa Canetom na sud... Tijanić Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić najavio je juče da će tužiti Stanka Subotića Caneta zbog kleveta koje je izneo na njegov račun. U ekskluzivnoj izjavi dostavljenoj Pressu, Tijanić kaže: -... »
Komentari na drugim sajtovima
Tijanić tuži Caneta!
Glas javnosti1 komentar(a)
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari