Cvetković: Telekom treba prodati

Cvetković: Telekom treba prodati

B92 nedelja, 21. mart 2010.  
B92: Cvetković: Telekom treba prodati
Beograd -- Premijer Mirko Cvetković kaže da bi bilo "pametno" prodati Telekom i najavio da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata.
Medijske pretpostavke da bi Telekom Srbija mogao biti uskoro privatizovan, sada su i zvanično potvrđene iz Vlade Srbije. Premijer Mirko Cvetković u intervjuu "Politici" izjavio je da bi bilo pametno prodati tu kompaniju ove... »

Prodati Telekom

Pink nedelja, 21. mart 2010.  
Premijer Mirko Cvetković kaže da bi bilo "pametno" prodati Telekom i najavio da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata. Cvetković je rekao za list Politika,da je ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju ove godine "otvorena suštinska mogućnost i potreba... »

Cvetković: Pametno prodati Telekom

B92 nedelja, 21. mart 2010.  
B92: Cvetković: Pametno prodati Telekom
Beograd -- Premijer Mirko Cvetković kaže da bi bilo "pametno" prodati Telekom i najavio da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata.
Cvetković je rekao da je ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju ove godine "otvorena suštinska mogućnost i potreba privatizacije Telekoma". "Telekom će se prodavati na tenderu. Inače, ja sam bliži modelu da se jedan deo Telekoma... »

Cvetković: Prodati "Telekom" ove godine

Glas javnosti nedelja, 21. mart 2010.  
BEOGRAD - Premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio je da bi bilo "pametno" prodati "Telekom" ove godine i najavio da će krajem godine biti ukinut i monopol na tržištu nafte i naftnih derivata. Cvetković je rekao da je ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju ove godine "otvorena suštinska mogućnost i... »

Cvetković: Bilo bi pametno ove godine prodati Telekom

EMG nedelja, 21. mart 2010.  
EMG: Cvetković: Bilo bi pametno ove godine prodati Telekom
Premijer Mirko Cvetković ocenio da bi bilo pametno prodati Telekom ove godine i najavio da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata.
Cvetković je za Politiku rekao da su ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju ove godine otvoreni mogućnost i potreba privatizacije Telekoma. "Telekom će biti prodat na tenderu. Ja sam bliži modelu da jedan deo bude prodat sad, a... »

Premijer za prodaju dela Telekoma ove godine

Mondo nedelja, 21. mart 2010.  
Premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio je da bi bilo "pametno" prodati deo Telekoma ove godine, dok bi drugi deo i dalje ostao u vlasništvu države.
Premijer je najavio i da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata. U intervjuu za "Politiku" Cvetković je rekao da je ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju ove godine "otvorena suštinska... »

Prodati "Telekom" ove godine

RTS nedelja, 21. mart 2010.  
RTS: Prodati "Telekom" ove godine
Ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju otvorena mogućnost privatizacije "Telekoma", što bi trebalo učiniti do kraja godine, izjavio premijer Mirko Cvetković. Premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio je da bi bilo "pametno" prodati Telekom ove godine i najavio da će krajem godine biti ukinut monopol... »

Cvetković: Prodati "Telekom" u 2010.

Vesti online nedelja, 21. mart 2010.  
Srpski premijer Mirko Cvetković istakao je da bi država, zbog sigurnosti, trebalo da zadrži jedan deo "Telekoma" prilikom prodaje, ali da bi bilo "pametno" tu prodaju obaviti tokom 2010, najavivši ujedno da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata.
Premijer Cvetković je rekao da je ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju ove godine "otvorena suštinska mogućnost i potreba privatizacije Telekoma". "Telekom će se prodavati na tenderu. Inače, ja sam bliži modelu da se jedan deo... »

Telekom treba prodati ove godine

Politika nedelja, 21. mart 2010.  
Normalno je da ministri imaju različita mišljenja. – Ne razumem neke kritike koje stižu iz Narodne banke. – Srbiji ne preti grčki scenario
Magle s Kopaonika su se odavno razišle, ali ključne dileme su ostale, pa mnogi misle da tražeći izlaz iz krize i dalje tumaramo u izmaglici. Otuda su još upečatljive scene sa srpskog Davosa kad je onako otvoreno demonstrirano... »

Komentari

21.03.2010 09:52
Milan
Pošto se naš Premijer zalaže za privatizaciju, bilo bi dobro i njega da prodamo, jer i on je još uvek u društvenom sektoru, i uopšte zašto Vlada ne može da se privatizuje, jer jedino se ona pokazala kao jedno veoma ozbiljno i rentabilno preduzeće?
21.03.2010 10:02
igi
A do kraja godine??????
21.03.2010 16:20
Sasa (rs)
Firma premijera Cvetkovića CES Mekon je već jednom prodala Telekom, kad su Miloševiću trebale pare za izbore. Tako da ima iskustvo, a verovatno je i provizija bila dobra. U ovom izvlačenju, građanima je povećao 4 puta telefonsku pretplatu za godinu dana, Dojče Telekomu obezbedio dobar profit, a sebe obezbedio u svakom pogledu. Vrlo pametno.
21.03.2010 17:56
Zoran
Nisam vidovit i ne bavim se politikom. Ali da li se prodaje do kraja maja meseca, zna se kako i kome?
21.03.2010 22:00
Saveta
I treba to da prodaš, više volim da me pljačkaju stranci no moji.
21.03.2010 22:38
Nikolica
Bravo Milane komentar ti je pun pogodak. Bravo majstore...
Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.