Cvetković: Telekom treba prodati
Cvetković: Telekom treba prodati
B92 nedelja, 21. mart 2010.Beograd -- Premijer Mirko Cvetković kaže da bi bilo "pametno" prodati Telekom i najavio da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata.
Medijske pretpostavke da bi Telekom Srbija mogao biti uskoro privatizovan, sada su i zvanično potvrđene iz Vlade Srbije. Premijer Mirko Cvetković u intervjuu "Politici" izjavio je da bi bilo pametno prodati tu kompaniju ove... »
Prodati Telekom
Pink nedelja, 21. mart 2010.Premijer Mirko Cvetković kaže da bi bilo "pametno" prodati Telekom i najavio da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata. Cvetković je rekao za list Politika,da je ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju ove godine "otvorena suštinska mogućnost i potreba... »
Cvetković: Pametno prodati Telekom
B92 nedelja, 21. mart 2010.Beograd -- Premijer Mirko Cvetković kaže da bi bilo "pametno" prodati Telekom i najavio da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata.
Cvetković je rekao da je ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju ove godine "otvorena suštinska mogućnost i potreba privatizacije Telekoma". "Telekom će se prodavati na tenderu. Inače, ja sam bliži modelu da se jedan deo Telekoma... »
Cvetković: Prodati "Telekom" ove godine
Glas javnosti nedelja, 21. mart 2010.BEOGRAD - Premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio je da bi bilo "pametno" prodati "Telekom" ove godine i najavio da će krajem godine biti ukinut i monopol na tržištu nafte i naftnih derivata. Cvetković je rekao da je ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju ove godine "otvorena suštinska mogućnost i... »
Cvetković: Bilo bi pametno ove godine prodati Telekom
EMG nedelja, 21. mart 2010.Premijer Mirko Cvetković ocenio da bi bilo pametno prodati Telekom ove godine i najavio da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata.
Cvetković je za Politiku rekao da su ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju ove godine otvoreni mogućnost i potreba privatizacije Telekoma. "Telekom će biti prodat na tenderu. Ja sam bliži modelu da jedan deo bude prodat sad, a... »
Premijer za prodaju dela Telekoma ove godine
Mondo nedelja, 21. mart 2010.Premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio je da bi bilo "pametno" prodati deo Telekoma ove godine, dok bi drugi deo i dalje ostao u vlasništvu države.
Premijer je najavio i da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata. U intervjuu za "Politiku" Cvetković je rekao da je ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju ove godine "otvorena suštinska... »
Prodati "Telekom" ove godine
RTS nedelja, 21. mart 2010.Ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju otvorena mogućnost privatizacije "Telekoma", što bi trebalo učiniti do kraja godine, izjavio premijer Mirko Cvetković. Premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio je da bi bilo "pametno" prodati Telekom ove godine i najavio da će krajem godine biti ukinut monopol... »
Cvetković: Prodati "Telekom" u 2010.
Vesti online nedelja, 21. mart 2010.Srpski premijer Mirko Cvetković istakao je da bi država, zbog sigurnosti, trebalo da zadrži jedan deo "Telekoma" prilikom prodaje, ali da bi bilo "pametno" tu prodaju obaviti tokom 2010, najavivši ujedno da će krajem godine biti ukinut monopol na tržištu nafte i naftnih derivata.
Premijer Cvetković je rekao da je ukidanjem monopola na fiksnu telefoniju ove godine "otvorena suštinska mogućnost i potreba privatizacije Telekoma". "Telekom će se prodavati na tenderu. Inače, ja sam bliži modelu da se jedan deo... »
Telekom treba prodati ove godine
Politika nedelja, 21. mart 2010.Normalno je da ministri imaju različita mišljenja. – Ne razumem neke kritike koje stižu iz Narodne banke. – Srbiji ne preti grčki scenario
Magle s Kopaonika su se odavno razišle, ali ključne dileme su ostale, pa mnogi misle da tražeći izlaz iz krize i dalje tumaramo u izmaglici. Otuda su još upečatljive scene sa srpskog Davosa kad je onako otvoreno demonstrirano... »
Komentari na drugim sajtovima
Cvetković: Prodati "Telekom" ove godine
Glas javnosti2 komentar(a)
Vesti dana
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari