Adžić: "Neće nas posvađati sa Pižonom"

Adžić: "Neće nas posvađati sa Pižonom"

Sportske.net ponedeljak, 22. mart 2010.  
Direktor Zvezde kaže da je dosadašnji trener teško podneo smenu, ali da su se rastali uz stisak ruke. Ako, uprava ne uspe da donese trofeje, odgovaraće. Adžić otkrio da je ekipu savladala apatija, i da smatra da se i sam Petrović predao u Kragujevcu. Zbog toga je klub presekao.
Dan posle šokantne smene Vladimira Petrovića, direktor Adžić je bacio malo više svetla na celu priču. "Morali smo da reagujemo, apatija je zavladala svlačionicom, izgledalo je kao da se i sam Pižon predao. Emotivno je doživeo... »

Krivokuća: Pižon odbačen kao papirna maramica

Vesti online ponedeljak, 22. mart 2010.  
Bivši fudbaler i direktor Omladinske škole fudbalskog kluba Crvena zvezda Petar Krivokuća izjavio je da je trener "crveno-belih" Vladimir Petrović Pižon trebalo sam da ode sa klupe tima sa "Marakane".
Pižon je u nedelju, dan posle poraza od Metalca u domaćoj ligi (2:1), neočekivano smenjen sa mesta trenera, a na tu funkciju doveden je aktuelni direktor Omladinske škole, Ratko Dostanić. "Meni je u startu bilo sve jasno, ali ne... »

Krivokuća: Pižon je trebalo sam da ode

Mondo ponedeljak, 22. mart 2010.  
"Meni je u startu bilo sve jasno, ali ne znam kako je Pižon izdržao sve pritiske i šta mu je rađeno", rekao je bivši fudbaler i direktor Omladinske škole crveno-belih.
Promena na kormilu prvog tima, praktično je ostavila Crvenu zvezdu bez direktora Omladinske škole. Iako je u saopštenju Upravnog odbora rečeno da će novi šef struke nastaviti da obavlja svoj dosadašnji posao, jasno je da jedan... »

Dostana leči Zvezdi rane?

Glas javnosti ponedeljak, 22. mart 2010.  
Uvek stojim i stajaću na usluzi Crvenoj zvezdi. Svestan sam izazova i težine posla, ali se ne plašim i ne bežim od odgovornosti. Mislim da Crvena zvezda može da osvoji šampionsku titulu i verujem da ćemo to i ostvariti, rekao je novi trener Crvene zvezde
Novi trener Crvene zvezde Ratko Dostanić u prvom obraćanju javnosti po stupanju na funkciju najavio je da će "crveno-beli" s njim na čelu osvojiti titulu šampiona Srbije! Vladimir Petrović Pižon više nije trener Crvene zvezde, a... »

Pižon smenjen da bi Zvezda osvojila titulu?!

Blic sport ponedeljak, 22. mart 2010.  
Vladimir Petrović Pižon je smenjen sa kormila Crvene zvezde, a novi trener je Ratko Dostanić, dosadašnji direktor omladinske škole na „Marakani“! Poraz od Metalca u Kragujevcu koštao je otkaza legendu crveno-belih, uprkos činjenici da su još prvi na tabeli Superlige, sa dva boda više ispred Partizana.
Odluka o smeni doneta je preksinoć na sastanku Upravnog odbora, juče pre podne izbor je pao na Dostanića, a već popodne novi – stari trener predstavljen je javnosti. - Petrović nije smenjen zbog poraza, nego zbog loših igara i... »

Komentari

Komentari na drugim sajtovima

Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.