Gvineja zove Moreiru

Gvineja zove Moreiru

Sportal.rs ponedeljak, 22. mart 2010.  
Vlada afričke države Gvineje Bisao, njen premijer i ministar za sport uputili su javni poziv prvotimcu Partizana Almamiju Moreiri i bivšem igraču crno-belih Edilsonu da se priključe njihovom nacionalnom timu za naredna takmičenja. Pored dvojice crno-belih, u Gvineji bi voleli da vide kako Janik... »

Gvineja zove dr Moa

Kurir ponedeljak, 22. mart 2010.  
Predsednik vlade Gvineje Bisao pozvao Moreiru i Edilsona da zaigraju za njihovu reprezentaciju
Vlada afričke države Gvineje Bisao, njen premijer i ministar za sport uputili su javni poziv prvotimcu Partizana Almamiju Moreiri i bivšem igraču crno-belih Edilsonu da se priključe njihovom nacionalnom timu za naredna... »

Doktor Mo: Trebalo je da igram za Srbiju, pa ništa

Glas javnosti ponedeljak, 22. mart 2010.  
Slična situacija je bila i kad se pre nekoliko godina pričalo kako bih mogao da nastupam za reprezentaciju Srbije. Ni tada me niko nije kontaktirao, baš kao ni sada za Gvineju Bisao. Ukoliko me neko bude zvao, sešćemo, razgovarati i pokušaćemo da pronađemo pravo rešenje, kaže Moreira
Vlada afričke države Gvineje Bisao, njen premijer i ministar sporta uputili su javni poziv prvotimcu Partizana Almamiju Moreiri i bivšem igraču "crno-belih" Edilsonu da se priključe njihovom nacionalnom timu za naredna... »

Moreira: Sada sam siguran da ćemo odbraniti pehar

Blic sport ponedeljak, 22. mart 2010.  
Dilema u Partizanu je rešena, Saša Ilić i Almami Moreira mogu da igraju zajedno. Tandem vezista protiv Čukaričkog je odigrao 70 minuta i za to vreme odlično funkcionisao, efektnim potezima uspevao da otvori bunker protivnika koji se do primljenog gola branio i sa svih 11 fudbalera.
Portugalski internacionalac kaže da za njega dilema nije ni postojala. - Nikada nisam rekao da ne mogu da igram sa Sašom (Ilićem). Naprotiv, on je sjajan igrač i pravo zadovoljstvo je biti sa njim u timu. Nismo, međutim samo on i... »

Komentari

Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.