Prvoslav Davinić: Arbitraža u Londonu je jedan skandal

Prvoslav Davinić: Arbitraža u Londonu je jedan skandal

SEEbiz sreda, 19. maj 2010.  
BEOGRAD - Čitava ova medijska buka digla što treba da se napravi sporazum sa Izraelcima da se izvrši kompenzacija i lično smatram da tu postoje određeni interesi, rekao je Prvoslav Davinić.
"Ugovor nije potpisan! Obavezujući ugovor nije potpisan. Ta arbitraža u Londonu je jedan skandal", izjavio je Davinić za najnoviji broj nedeljnika NIN. Upitan na čije to interese misli, Davinić je odgovorio - "na interese... »

"Satelit" više nije tajna

Mondo sreda, 19. maj 2010.  
Oznaka državne tajne biće skinuta sa celokupnog slučaja „satelit“, a u toku je i formiranje novog tima za pregovore sa izraelskom kompanijom Imidžsat kojoj Srbija treba da zbog nepoštovanja ugovora o iznajmljivanju satelita plati 36 miliona evra, saznaje sutrašnji Blic u Vladi Srbije.
Ilustracija: Izraelski špijunski satelit AMOS3 U Vladi kažu da u ponudi Srbije za razgovore sa Izraelcima neće biti varijanta da se dug prelama iznajmljivanjem satelita, ali to ne isključuje razgovor o nekoj drugoj opremi koja je... »

Davinić: U "satelitsku presudu" ugrađeni interesi

RTV sreda, 19. maj 2010.  
BEOGRAD - Bivši ministar odbrane Prvoslav Davinić izjavio je da obavezujući ugovor o zakupu izraelskog satelita nikada nije potpisan i da je "skandal" arbitraža u Londonu, koja je odredila da Srbija plati Izraelu 36 miliona evra.
"Odmah ću vam reći. Ugovor nije potpisan! Obavezujući ugovor nije potpisan! Ta arbitraža u Londonu je jedan skandal. Čitava ova medijska buka digla se što treba da se napravi sporazum sa Izraelcima da se izvrši kompenzacija, i,... »

Davinić: Ugovor nije potpisan!

Večernje novosti sreda, 19. maj 2010.  
BEOGRAD - Bivši ministar odbrane Prvoslav Davinić izjavio je da obavezujući ugovor o zakupu izraelskog satelita nikada nije potpisan i da je "skandal" arbitraža u Londonu, koja je odredila da Srbija plati Izraelu 36 miliona evra. "Odmah ću vam reći. Ugovor nije potpisan! Obavezujući ugovor nije... »

Davinić tvrdi da obavezujući ugovor nije potpisan

EMG sreda, 19. maj 2010.  
Bivši ministar odbrane Prvoslav Davinić izjavio je da obavezujući ugovor o zakupu izraelskog satelita nikada nije potpisan i da je "skandal" arbitraža u Londonu, koja je odredila da Srbija plati Izraelu 36 miliona evra.
"Odmah ću vam reći. Ugovor nije potpisan! Obavezujući ugovor nije potpisan! Ta arbitraža u Londonu je jedan skandal. Čitava ova medijska buka digla se što treba da se napravi sporazum sa Izraelcima da se izvrši kompenzacija, i,... »

Davinić: Nije potpisan obavezujući ugovor sa Izraelom

Blic sreda, 19. maj 2010.  
Bivši ministra odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslav Davinić izjavio je da 2005. godine nije potpisan obavezujući ugovor tadašnje državne zajednice SCG sa izraelskom kompanijom o zakupu satelita.
"Ugovor nije potpisan! Obavezujući ugovor nije potpisan. Ta arbitraža u Londonu je jedan skandal. Čitava ova medijska buka digla se što treba da se napravi sporazum sa Izraelcima da se izvrši kompenzacija i lično smatram da tu... »

Davinić: Ugovor nije bio obavezujuć

B92 sreda, 19. maj 2010.  
B92: Davinić: Ugovor nije bio obavezujuć
Beograd -- Prvoslav Davinić kaže da 2005. nije potpisan obavezujući ugovor tadašnje državne zajednice SCG sa izraelskom kompanijom o zakupu satelita.
Bivši ministar odbrane SCG tvrdi da je arbitraža po kojoj je Srbija izraelskoj kompaniji “Imidžsat“ dužna da plati 36 milona evra, skandal. "Ugovor nije potpisan! Obavezujući ugovor nije potpisan. Ta arbitraža u Londonu je jedan... »

Afera 'Satelit'

Pink sreda, 19. maj 2010.  
Davinić: Nije potpisan obavezujući ugovor
Bivši ministar odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslav Davinić izjavio je da 2005. godine nije potpisan obavezujući ugovor tadašnje državne zajednice SCG sa izraelskom kompanijom o zakupu satelita. "Ugovor nije potpisan! Obavezujući ugovor nije potpisan. Ta arbitraža u... »

Davinić: Ja sam žrtveni jarac

B92 sreda, 19. maj 2010.  
B92: Davinić: Ja sam žrtveni jarac
Beograd -- Bivši ministar odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslav Davinić kaže da 2005. nije potpisan obavezujući ugovor SCG sa izraelskom kompanijom o zakupu satelita.
"Ugovor nije potpisan! Obavezujući ugovor nije potpisan. Ta arbitraža u Londonu je jedan skandal", izjavio je Davinić za najnoviji broj nedeljnika NIN. On kaže da se "čitava ova medijska buka digla što treba da se napravi... »

Davinić: Nije potpisan obavezujući ugovor

S media sreda, 19. maj 2010.  
Bivši ministra odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslav Davinić izjavio je da 2005. godine nije potpisan obavezujući ugovor tadašnje državne zajednice SCG sa izraelskom kompanijom o zakupu satelita.
"Ugovor nije potpisan! Obavezujući ugovor nije potpisan. Ta arbitraža u Londonu je jedan skandal. Čitava ova medijska buka digla se što treba da se napravi sporazum sa Izraelcima da se izvrši kompenzacija i lično smatram da tu... »

Davinić: Neko uteruje pare Izralecima

Mondo sreda, 19. maj 2010.  
Sa Izrealcima nije potpisan obavezujući ugovor a nekom je u interesu da se izvrši kompenzacija, kaže prozvani bivši ministar odbrane SCG Prvoslav Davinić.
“Ugovor nije potpisan! Obavezujući ugovor nije potpisan. Ta arbitraža u Londonu je jedan skandal. Čitava ova medijska buka digla se što treba da se napravi sporazum sa Izraelcima da se izvrši kompenzacija i lično smatram da tu... »

Davinić: Niti sam odlučivao sam, niti je ugovor obavezujući

Vesti online sreda, 19. maj 2010.  
Bivši ministar odbrane Prvoslav Davinić, zbog čijeg potpisa za zakup satelita Srbija mora da plati 37 miliona evra, nije pobegao, već je u svojoj vili u Sremčici, piše danas "Pres". On je dodao da odluku o potpisivanju ugovora tadašnje državne zajednice SCG sa izraelskom kompanijom o zakupu satelita nije doneo sam, te da isti nije obavezujući.
Ekipa beogradskog lista je juče otišla da ga potraži u Sremčici, ali ju je umesto domaćina ispred kapije porodične vile dočekala Davinićeva supruga Marija. "Ne možete da vidite Prvoslava, jer je izašao da završi neki posao, ali... »

Davinić u Sremčici sprema odbranu za aferu „Satelit"

Press sreda, 19. maj 2010.  
Bivši ministar odbrane Prvoslav Davinić, zbog čijeg potpisa na ugovoru o zakupu satelita Srbija mora da plati 37 milione evra, nije pobegao iz Srbije, već se nalazi u svojoj vili u Sremčici (pogledaj okvir)
s Baza... Davinićeva vila a Davinić: Nisam kriv! Slučajno ili ne, Prvoslav Davinić javio se novinaru Pressa dvadesetak minuta pošto je naša ekipa bila ispred njegove kuće u Sremčici. Davinić kaže da nije upoznat sa činjenicom da... »

Komentari

19.05.2010 16:51
Sale (us)
Jok, verovatno sam ja dosao u Generalstab i ispregovarao sve zivo oko tog satelita - pokusali ste da se nakradete ali vam nije poslo za rukom... Mene samo interesuje odakle svima vama lova za te vase Vile i "sluzbena putovanja" po celom svetu - kakvi li ste vi sluzbenici to kada se to samo putuje, trsi, prsi, qrchi... itd... Strpati u zatvor sve i jednog koji je imao mrvicu odgovornosti... pa neka drljaju klupe zatvorske malo da vide drugu stranu zivota - onu koju 95% Srbije gleda svaki dan!!!
©2013 Netmark d.o.o.