Stojković i Basta posle EP za mlade, spremni i za SP
Stojković i Basta posle EP za mlade, spremni i za SP
RTS sreda, 7. jun 2006.Članovi reprezentacije Srbije i Crne Gore koji će učestvovati na Mundijalu u Nemačkoj, a koji su igrali i na Evropskom prvenstvu za mlade u Portugalu, Dušan Basta i Vladimir Stojković, izjavili su da su spremni za nastup na najatraktivnijem fudbalskom takmičenju planete. 'Spreman sam i uvek se... »
Igrači optimisti pred utakmicu protiv Holandije
RTS sreda, 7. jun 2006.Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Savo Milošević izrazio je želju tima da se revanšira Holandjanima za težak poraz na Evropskom prvenstu 2002. godine. 'Plavi' su na EP 2002. godine izgubili od Holandije sa 1:6 u četvrtfinalu takmičenja. U nedelju će protiv istog tima odigrati prvu... »
Fudbal - SCG definitivno sa 22 igrača na SP
RTS sreda, 7. jun 2006.Reprezentacija Srbije i Crne Gore imaće 22 igrača na predstojećem Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, odlučeno je posle sastanka čelnika Fudbalskog saveza SCG sa predstavnicima Svetske fudbalska federacije [Fifa]. Dušan Petković napustio je juče, posle priprema u Austriji, reprezentativni tim, zbog... »
Dušan Petković: Vratio sam se da bih zaštitio oca
RTS sreda, 7. jun 2006.Reprezentativac Srbije i Crne Gore Dušan Petković izjavio je da je 'plavi' tim napustio jer je želeo da zaštiti oca, selektora Iliju Petkovića. 'Nisam želeo da moj otac bude 'razapet' zbog eventualnog neuspeha reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, samo zato što je pozvao mene. Nisam... »
SCG definitivno sa 22 igrača na SP
RTS sreda, 7. jun 2006.Reprezentacija Srbije i Crne Gore imaće 22 igrača na predstojećem Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, odlučeno je posle sastanka čelnika Fudbalskog saveza SCG sa predstavnicima Svetske fudbalska federacije [Fifa]. Dušan Petković napustio je juče, posle priprema u Austriji, reprezentativni tim, zbog... »
Petković: Želeo sam da zaštitim oca
B92 sreda, 7. jun 2006.Dušan Petković:"Ovo je bila moja odluka. Želeo sam da zaštitim oca od iživljavanja tabloidaâ€. Reprezentativac Srbije i Crne Gore, Dušan Petković, izjavio je u svom obraćanju javnosti da je napustio pripreme državnog tima, kako bi omogućio svom ocu da na miru spremi tim za Mundijal: "Ovo je bila... »
Nagoveštaj prvog tima Argentine
RTS sreda, 7. jun 2006.Maksi Rodriges, u sporednoj ulozi u argentinskoj fudbalskoj reprezentaciji pre godinu dana, mogao bi da preuzme glavnu ulogu na predstojećem Svetskom prvenstvu u Nemačkoj. Rodriges je u postavi koju selektor Hose Pekerman, po svoj prilici, planira da izvede protiv Obale Slonovače, u subotnjoj... »
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari