Maradona: "Izdali su me"
Maradona: "Izdali su me"
B92 četvrtak, 29. jul 2010.Dijego Armando Maradona optužio je lidere Fudbalskog saveza Argentine (AFA) da su ga izdali, dan pošto je odlučeno da više ne bude selektor.
„Grondona me slagao, Bilardo me izdao“, izjavio neraspoloženi Maradona u svom prvom javnom komentaru od poraza. U promenljivom raspoloženju, povremeno se suzdržavajući da ne zaplače, Maradona je na konferenciji za medije istakao... »
AFA odbacila Maradonine optužbe
B92 četvrtak, 29. jul 2010.Čelnici Fudbalske asocijacije Argentine (AFA) odbacili su optužbe bivšeg selektora ‘gaučosa’ Dijega Maradone da su ga izdali.
Maradona je u sredu rekao da su ga predsednik Hulio Grondona i direktor reprezentacije Karlos Biljardo izdali. On je dodao da mu je predsednik AFA obećao da će ostati selektor i posle poraza od Nemačke (4:0), u četvrtfinalu... »
Savez odbacio Maradonine optužbe
RTS četvrtak, 29. jul 2010.Čelnici Fudbalskog saveza Argentine (AFA) odbacili su optužbe bivšeg selektora Dijega Maradone i rekli da žale što je nekada najbolji fudbaler sveta prekinuo saradnju sa Savezom. Maradona je sinoć rekao da su ga Grondona i direktor reprezentacije Karlos Biljardo izdali. On je dodao da mu je... »
Maradona: Slagali me i prevarili
Kurir četvrtak, 29. jul 2010.BUENOS AJRES - Dosadašnji selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Armando Maradona optužio je čelnike nacionalne fudbalske federacije (AFA), koji su mu juče jednoglasno otkazali poverenje, da su ga prevarili. - Hulio Grondona me je slagao, a Karlos Bilardo prevario - tvrdi Maradona.... »
Maradona: Grondona me slagao, Bilardo prevario
RTS četvrtak, 29. jul 2010.Dosadašnji selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Armando Maradona optužio je čelnike nacionalne fudbalske federacije (AFA), koji su mu juče jednoglasno otkazali poverenje, da su ga prevarili. "Hulio Grondona me je slagao, a Karlos Bilardo prevario", tvrdi Maradona. Poslednja utakmica... »
Maradona: Grondona me slagao, Bilardo prevario
Blic sport četvrtak, 29. jul 2010.Dosadašnji selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Armando Maradona optužio je čelnike nacionalne fudbalske federacije (AFA), koji su mu juče jednoglasno otkazali poverenje, da su ga prevarili.
"Hulio Grondona me je slagao, a Karlos Bilardo prevario", tvrdi Maradona. Poslednja utakmica sada već bivšeg selektora "gaučosa" bio je debakl koji su Argentinci doživeli u četvrtfinalu prvenstva sveta u Južnoj Afrioci protiv... »
Maradona: Izdali su me i slagali
Večernje novosti četvrtak, 29. jul 2010.Na oproštajnoj konferenciji legendarni as „prozvao“ predsednika i direktora Saveza
Bivši selektor Argentine i najbolji fudbaler koji je ova zemlja ikada imala Dijego Armando Maradona se na emotivnoj pres konferenciji oprostio od klupe „gaučosa“. Maradona je „prozvao“ predsednika saveza Hulija Grondonu, kao i... »
Maradona: Prevaren sam i izdan
Vesti online četvrtak, 29. jul 2010.Bivši selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Armando Maradona izjavio je da je razočaran u čelnike nacionalnog Saveza.
Čelnici Fudbalskog saveza Argentine (AFA) raskinuli su pre dva saradnju sa Maradonom, koji nije želeo da prihvati nove uslove ugovora. Maradona je istakao da je posebno razočaran u prvog čoveka AFA Hulija Grondonu i direktora... »
Maradona: "Izdali su me!"
Sportske.net četvrtak, 29. jul 2010.Maradona optužio čelnike Fudbalske Asocijacije Argentine da su ga izdali kada su jednoglasno podržali predlog da mu se uruči otkaz.
Maradona je osuo paljbu po predsedniku Fudbalske Asocijacije Argentine, Huliju Grondoni i tehničkom direktoru reprezentacije, Karlosu Biljardu. "Grondona me je legao, a Biljardo me je izdao. Grondona mi je u svlačionici nakon što... »
Maradona: Izdaja!
Mondo četvrtak, 29. jul 2010.Na oproštaju od klupe reprezentacije Argentine, Maradona osuo drvlje i kamenje na predsednika i direktora Saveza.
Dijego Armando Maradona je podneo ostavku na mesto selektora Argentine. Na klupi je sedeo 21 mesec. Tim povodom održao je konferenciju za novinare na kojoj je optužio predsednika Fudbalskog saveza Hulija Grandonu i direktora... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari