Bartoli zaustavila Anu

Bartoli zaustavila Anu

Vesti online petak, 30. jul 2010.  
Srpska teniserka Ana Ivanović neće igrati u četvrtfinalu turnira u američkom Stenfordu pošto je 3. kolu zaustavila aktuelna šampionka Francuskinja Marion Bartoli, koja je bila bolja u dva seta, 6:3, 6:4.
Bartolijevoj veoma prija turnir u Stenfordu gde je 2008. igrala finale a 2009. otišla korak dalje. Ona je bez problema pobedila Anu, po prvi put posle četiri odigrana međusobna duela. Anu je opet mučila stara boljka - servis,... »

Ana Ivanović izgubila od Bartolijeve

Kurir petak, 30. jul 2010.  
STENFORD - Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u četvrtfinale WTA turnira u Stenfordu (Kalifornija) pošto je jutros izgubila od Francuskinje Marion Bartoli sa 6-3, 6-4. U preostalim mečevima drugog kola jutros su postignuti ovi rezultati: (5) Marija Šarapova (Rusija) - Olga... »

Ivanović: Pozitivna u porazu

Večernje novosti petak, 30. jul 2010.  
Francuskinja Marion Bartoli bez većih poteškoća pobedila našu teniserku u drugom kolu turnira u Stenfordu
Srpska teniserka Ana Ivanović je zaustavljena već na drugom koraku na turniru u Stenfordu. U dva seta, lagano, Francuskinja Marion Bartoli je pobedila 63. igračicu sveta 6:3, 6:4 i plasirala se u četvrtfinale turnira u... »

Ivanović: Bila je prebrza; Bartoli: Pomogao mi bolji rejting od nje

Blic sport petak, 30. jul 2010.  
Ana Ivanović je bila iznenađena igrom Marion Bartoli koja ju je savladala u dva seta i tako se plasirala u četvrtfinale turnira u Stenfordu.
“Sve je bilo drugačije od onog što sam očekivala. Mislila sam da ćemo svaki poen igrati dugo, da ću tako ući u ritam, ali mi Marion to nije dozvolila. Bila je prilično brza. Osećala sam kao da sam svaki put za korak kasnila”,... »

Ana izgubila

Sportal.rs petak, 30. jul 2010.  
Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u drugom kolu turnira u Stanfordu, od 14. igračice na WTA listi Marion Bartoli rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:4. Meč je trajao sat i petnaest minuta, Ivanovićeva je dva puta oduzela servis protivnici, ali je Bartoli pet puta uspela da napravi brejk.... »

Poraz Ane Ivanović

RTS petak, 30. jul 2010.  
RTS: Poraz Ane Ivanović
Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u drugom kolu turnira u Stanfordu, u SAD, od 14. teniserke sveta Marion Bartoli rezultatom 2:0 (6:3, 6:4). Meč je trajao 76 minuta, Ivanovićeva je dva puta oduzela servis protivnici, ali je Bartoli pet puta uspela da načini brejk. Ivanovićevoj, nekada prvoj... »

Poraz Ane Ivanović u Stenfordu

B92 petak, 30. jul 2010.  
B92: Poraz Ane Ivanović u Stenfordu
Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u drugom kolu turnira u Stanfordu, od 14. teniserke na WTA listi Marion Bartoli rezultatom 2:0 - po setovima 6:3, 6:4.
Ivanovićevoj, nekada prvoj a sada 63. teniserki na svetu, ovo je prvi poraz od Francuskinje u četiri dosadašnja susreta. U preostalim mečevima drugog kola postignuti su ovi rezultati: (5) Marija Šarapova (Rusija) - Olga Govorcova... »

STENFORD: Ana ispala

Mondo petak, 30. jul 2010.  
Ana Ivanović poražena je u 2. kolu turnira u Stenfordu od Marion Bartoli - 3:6, 4:6.
To je Francuskinji bila prva pobeda nad Anom. Prethodna tri meča je dobila Srpkinja. Doduše, prethodno su sastajale 2005. dva puta i 2008. godine. Ana, koja je na turnir stigla sa "vajld kardom" dobro se držala, ali je u drugom... »

Ana bez četvrtfinala posle prvog poraza od Bartoli

Blic sport petak, 30. jul 2010.  
Ana Ivanović nije uspela da se plasira u četvrtfinale turnira u Stenfordu jer je od nje bila bolja aktuelna šampionka Marion Bartoli koja je slavila sa 6:3, 6:4.
Bartoli, koja je na ovom nadmetanju 2008. došla do finala a 2009. i osvojila titulu, nikada ranije u karijeri nije pobedila Anu Ivanović. Ta tri dosadašnja poraza joj, međutim, nisu smetala da ostvari osmu uzastopnu pobedu u... »

Komentari

Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.