Mogu i moram bolje

Mogu i moram bolje

RTS petak, 3. septembar 2010.  
RTS: Mogu i moram bolje
Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da je srećna zbog pobede protiv Mirjane Lučić u drugom kolu Otvorenog prvenstva SAD, ali i da je svesna da mora da podigne igru na viši nivo. "Mirjana je bila zaista teška protivnica. Drago mi je što sam pobedila, ali sam svesna da moram da igram još... »

Jelena se opet mučila i pobedila

Vesti online petak, 3. septembar 2010.  
Srpska teniserka Jelena Janković uspela je da se plasira u treće kolo Otvorenog prvenstva Amerike, US Opena u Njujorku pošto je u tri seta pobedila Hrvaticu Mirjanu Lučić sa 6:4, 3:6, 6:2.
Iako, kao i u meču 1. kola protiv Rumunke Halep, Jelena nije briljirala na terenu, uspela je da se domogne naredne runde takmičenja gde je čeka Estonka Kaia Kanepi, koja je postavljena za 31. nosioca, a koja je savladala... »

Jankovićeva samokritična

Sportal.rs petak, 3. septembar 2010.  
Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da je srećna zbog pobede protiv Mirjane Lučić u drugom kolu Otvorenog prvenstva SAD, ali i da je svesna da mora da podigne igru na viši nivo. - Mirjana je bila zaista teška protivnica. Drago mi je što sam pobedila, ali sam svesna da moram da igram još... »

Janković: Moram bolje!

S media petak, 3. septembar 2010.  
Najbolja srpska teniserka Jelena Janković smatra da njena igra u pobedi protiv Hrvatice Mirjane Lučić nije bila impresivna, ali je svakako značajna za dalje podizanje samopouzdanja i forme.
- Cilj mi je da popravim mnoge elemente u igri. Iako nisam bila impresivna u duelu drugog kola US Opena, svakako sam bila bolja nego u prvom meču - istakla je Jelena. Trenutno peta teniserka sveta kaže da joj je drago što je... »

Jelena Janković: Mogu i moram bolje

Kurir petak, 3. septembar 2010.  
BEOGRAD - Srpska teniserka Jelena Janković kaže da je srećna zbog pobede protiv Mirjane Lučić u drugom kolu Otvorenog prvenstva SAD, ali i da je svesna da mora da podigne igru na viši nivo. - Mirjana je bila zaista teška protivnica. Drago mi je što sam pobedila, ali sam svesna da moram da igram još... »

Jelena Janković u trećem kolu

e-Novine petak, 3. septembar 2010.  
Nesmanjenom žestinom, Karolina Voznjacki „gazi“ sve protivnice na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Država. Jednako sigurno odigrala je i Marija Šarapova ne izlažući se riziku dugog zadržavanja na vrelom njujorškom vazduhu. Jelena Janković ponovo je odigrala dug meč, mnogo rizikovala ali je ipak uspela da se plasira u treće kolo. Potpuno razočarenje doživeli su navijači Agnješke Radvanske. Poljakinju je, iz daljeg takmičenja izbacila Kineskinja Šuai Peng. US Open
Za razliku od prvog meča na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Država kada je protiv Kumiko Date Krum igrala tri seta, Svetlana Kuznjecova nije imala problema sa Anastasijom Sevastovom. Rani brejk... »

Jelena se opet namučila

24 Sata petak, 3. septembar 2010.  
FORMA - Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo US opena, poslednjeg Grend slem turnira u sezoni. Ona je u meču druge runde savladala hrvatsku veteranku Mirjanu Lučić sa 6:4, 3:6, 6:2. Suparnica Jankovićevoj u narednoj rundi biće bolja iz meča 31. nosioca Kaje Kanepi i... »

JJ: „Mogu i moram da igram bolje“

B92 petak, 3. septembar 2010.  
B92: JJ: „Mogu i moram da igram bolje“
Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da je srećna zbog pobede protiv Hrvatice Mirjane Lučić u drugom kolu US Opena.
„Mirjana je bila zaista teška protivnica. Drago mi je što sam pobedila, ali sam svesna da moram da igram još bolje“, rekla je Jankovićeva posle pobede od 6:4, 3:6, 6:2. Opširnije na specijalu posvećenom US... »

Janković: Bilo je teško, moram da igram bolje

Blic sport petak, 3. septembar 2010.  
Jelena Janković srećna je zbog pobede protiv Mirjane Lučić u drugom kolu US opena, ali i da je svesna da mora da podigne igru na viši nivo.
"Mirjana je bila zaista teška protivnica. Drago mi je što sam pobedila, ali sam svesna da moram da igram još bolje", rekla je Jankovićeva novinarima u Njujorku posle pobede od 6:4, 3:6, 6:2. Srpska teniserka u drugom setu... »

Đoković u trećem kolu turnira u Njujorku

Kurir petak, 3. septembar 2010.  
NJUJORK - Najbolje plasirani srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Amerike pobedom nad nemačkim teniserom Filipom Pečnerom. Đoković je noćas pobedio Pečnera, 52. igrača sveta, rezultatom 7:5, 6:3 i 7:6. Meč je trajao dva sata i 24 minuta, znatno manje od meča... »

US Open: Džej-Džej bolja od komšinice

Sportal.rs petak, 3. septembar 2010.  
Teniserka Srbije Jelena Janković plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD pošto je pobedila Mirjanu Lučić iz Hrvatske sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:2). U prvom setu Jankovićeva je dozvolila protivnici, koja je 150. na WTA listi, da se razigra i da povede sa 4:3, ali je posle toga napravila seriju od... »

Jelena: "Bolje nego na startu, ali i dalje daleko od dobrog"

Sportske.net petak, 3. septembar 2010.  
Jelena ponovo morala da igra tri seta, probila se u treće kolo, ali njena igra ne ohrabruje.
Jelena Janković ima problem sa servisom, mučila se protiv Mirjane Lučić, ali i iščupala pobedu. "Bilo je teško, baš me je namučila. Ali, mislim da sam igrala bolje nego na startu, na kraju, piše se pobeda", rekla je vidno umorna... »

Jelena Janković bolja od Mirjane Lučić

Blic sport petak, 3. septembar 2010.  
Jelena Janković se pobedom nad Mirjanom Lučić rezultatom 6:4, 3:6, 6:2 plasirala u 3. kolo US opena.
Najbolja srpska teniserka je na početku turnira bila na ivici eliminacije, a nije bila preterano sigurna ni protiv Hrvatice koja se posle osam godina pauze vratila na terene Flašing Medouza. Ipak, "Džej Džej" je bila ta koja je... »

Jelena u trećem kolu US Opena

Večernje novosti petak, 3. septembar 2010.  
Najbolja srpska teniserka sa 2:1 u setovimma savladala htvaticu Mirjanu Lučić. U trećem kolu Jankovićeva će se sastati sa pobednicom duela Akul Amanmuradova i Kaja Kanepi
Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo US Opena, posle pobede od 2:1u setovima (6:4, 3:6, 6:2) nad hrvatskom teniserkom Mirjanom Lučić. Meč Jankovićeve i Lučićeve trajao je dva sata, a JJ je u drugom... »

Oscilacijama u igri do trećeg kola

Danas petak, 3. septembar 2010.  
Jelena Janković nakon velike borbe protiv Hrvatice Mirjane Lučić prošla u narednu rundu US opena
Beograd, Njujork - Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD u tenisu savladavši Mirjanu Lučić iz Hrvatske sa 2:1 po setovima (6:4, 3:6, 6:2). Iako je pokazala oscilacije u igri... »

Komentari

Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.