Dačić: Ne može i plata i penzija

Dačić: Ne može i plata i penzija

B92 petak, 3. septembar 2010.  
B92: Dačić: Ne može i plata i penzija
Beograd -- Potpredsednik Vlade Ivica Dačić kaže da bi država morala što pre da „političarima penzionerima" zabrani da istovremeno primaju i penzije i plate iz budžeta.
Dačić kaže da je nedopustivo to što neki poslanici i drugi državni funkcioneri na državnoj blagajni naplaćuju i po više od 2.000 evra mesečno dok veliki broj ljudi u Srbiji jedva krpi kraj s krajem. Ivica Dačić priznaje da nije... »

Ivica Dačić: Ne može i plata i penzija!

Press petak, 3. septembar 2010.  
Potpredsednici Vlade Ivica Dačić i Mlađan Dinkić traže da se „političarima penzionerima" hitno zabrani da primaju i penzije i pune plate iz budžeta! Duplo plaćeni i neki ambasadori!
s1 Potpredsednici Vlade Srbije Ivica Dačić i Mlađan Dinkić izjavili su juče za Press da bi država morala što pre da „političarima penzionerima" zabrani da istovremeno primaju i penzije i pune plate iz budžeta. Dačić kaže da je... »

Komentari

03.09.2010 06:53
Pavle I. Premovic
Molio bih g-dina Obradovica, ministra prosvete jadne i bedne Srbijice, da mi objasni kako to da g-din Micunovic, penzionisani profesor Univerziteta u BGD-u, ima ima cetiri puta vece mesecne prinadleznost od mene profesora Univerziteta u Nisu u (kobojagi) mirovini kad je moj nastavni i naucni doprinos bio daleko, daleko veci od njegovog. To znaci ili on prima previse ili ja premalo za svoj rad, zar ne?

Komentari na drugim sajtovima

Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.