Srbija protiv Turske u polufinalu

Srbija protiv Turske u polufinalu

Radio 021 četvrtak, 9. septembar 2010.  
Košarkaška selekcija Srbije u polufinalu Svetskog prvenstva u Turskoj, u subotu, igraće protiv domaće selekcije. Tim koji sa klupe predvodi Bogdan Tanjević u drugom meču četvrtfinala savladao je Sloveniju rezultatom 95:68. Turci su tokom celog meča bili dominantnija ekipa, a Slovenci su samo u... »

Izvinite Španci, nisam Teo!

Alo četvrtak, 9. septembar 2010.  
Alo: Izvinite Španci, nisam Teo!
Ma kakav Navaro, naš Teo je La Bomba! Ubačenom trojkom, četiri sekunde pre kraja utakmice sa Španijom, nepredvidivi košarkaški virtuoz je već skinuo krunu svetskom prvaku (92:89), a Srbiji širom otvorio vrata istanbulskog polufinala sa Turskom u subotu! Trojkom Teodosića Srbija izmakla Španiji svetski tron (92:89)
Posle svega smemo da najavimo: „Biće još srpskog zuluma usred Stambola!“ Osvetu „crvenoj furiji“ za prošlogodišnje finale sa Evrobasketa u Poljskoj sinoć su... »

Veličković: Tukli smo se, i opet ćemo

Kurir četvrtak, 9. septembar 2010.  
Novica Veličković još jednom je izgledao kao zver na parketu. Isto izdanje obećava i za polufinalni meč. - Ovo je timska pobeda. Pre utakmice smo pričali da moramo da se pobijemo, što smo uradili. Sad treba da ohladimo glave i da idemo na finale. Odigrali smo timski, Savanović poslednju četvrtinu,... »

Ole, Teo

Kurir četvrtak, 9. septembar 2010.  
Trojkom sa 10 metara košarkaši Srbije pobedili Španiju (92:89) i plasirali se u polufinale Svetskog prvenstva
Adios, amigos! Srbija je u polufinalu Svetskog prvenstva, Srbija je skinula krunu aktuelnim vladarima planete Špancima. Matador, koji je izvršio finalni ubod u bika, bio je Miloš Teodosić. Srpski junak ušao je u istoriju košarke... »

Đorđević: "Idemo na zlato sa Teom"

Sportske.net četvrtak, 9. septembar 2010.  
Đorđević uvek verovao u Teodosića i kaže da je znao da će odlučiti meč. Sada više nije iznenađenje i da Srbija postane svetski prvak.
Đorđević je podsetio da je uvek verovao u Teodosića i njegovu sposobnost da bude lider tima. ''Od početka sam mislio i govorio da će Miloš pogoditi kad bude najvažnije, branio ga, dok su ga svi oko mene kritikovali. Pokazalo se... »

Ponovo u košarkaškoj orbiti - "Reč pobeda je Srbima u genima"

Blic sport četvrtak, 9. septembar 2010.  
Košarkaši Srbije su pre samo 24 sata bili deca i klinci. Nikako u pogrdnom smislu, nego jednostavno tako. I nismo ih samo mi tako zvali, već novinari i stručnjaci širom sveta. Oni su bili mladi, sjajni košarkaši, borbeni, puni duha i pozitivne drskosti, a odavno naši ljubimci. Posle 40 minuta tanjenja živaca i herojske borbe oni su postali baš to - heroji.
Nije ih time načinila ni Teova neverovatna trojka, ni šutersko veče Kešelja sa sve onom zadrškom, ni rolinzi i trojka Savanovića, ni način na koji su Veličković i Bjelica ušli u meč. Opširnije na našem specijalu Mundobasket... »

Teo: Moja tuča sa Bjelicom presudila Španiji (VIDEO)

Sportal.rs četvrtak, 9. septembar 2010.  
Košarkaški svet prepričava trojku Miloša Teodosića kojom je Srbija srušila svetskog prvaka i osvetila mu se za poraz u prošlogodišnjem finalu EP u Poljskoj. Junak četvrtfinalne utakmice branio se od pohvala rečima da je Španiju pobedio kolektiv (što i jeste), ali se i našalio na račun glasina o... »

Košarka: Teodosić:Timska pobeda

Pink četvrtak, 9. septembar 2010.  
Junak pobede košarkaša Srbije nad Španijom, svetskim šampionom, Miloš Teodosić istakao je da je taj trijumf potpuno timski. Srbija je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Turskoj slavila protiv Španije rezultatom 92:89 i u borbi za plasman u finale igraće sa Turskom koja je ubedljivo savladala... »

Teodosić trojkom srušio šampiona sveta

Glas javnosti četvrtak, 9. septembar 2010.  
Veliku pobedu ostvarili su košarkaši Srbije. U prvom meču četvrtfinalnih borbi na Svetskom šampionatu u Istanbulu, "orlovi" su u potpunosti nadigrali selekciju aktuelnog šampiona sveta  Španije pobedivši 92:89 (49:41). Sada im preostaje da sačekaju ishod utakmice između selekcija Slovenije i... »

Miloš Teodosić otvorio kapiju polufinala (VIDEO)

Danas četvrtak, 9. septembar 2010.  
Košarkaška reprezentacija Srbije u nezaboravnoj završnici savladala selekciju Španije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva - 92:89
Beograd, Istanbul - Srbija je bacila na kolena sada već bivšeg svetskog i aktuelnog šampiona Evrope. Maestralni Miloš Teodosić pogodio je trojku tri sekunde pre kraja utakmice. Gorostasni Garbahosa pokušao je da ga spreči, ali je... »

Komentari

09.09.2010 08:46
zahar
Ako neko pomisli da su nasi rezultati u sportu slucajni, taj se vara. U otvorenoj postenoj borbi srbi su genetski sampioni. Mi smo slabi samo u foliranju onom sto ga decenijama primenjuju u spportu latini(italijani spanci argentinci hrvati itd.)Nas je lako prevariti jer nas nosi emocija, ali kad smo zajedno onda se igramo macke i misa sa protivnicima u svim sportovima za koje pokazemo interes
YZato bravo sportisti, neka politicari, privrednici i prevrtljivci uce od vas. Mnogo sam srecan sto sam srbin kad vidim kako se igramo sa protivnicima koji imaju deset puta vise stanovnika i iosto toliko milijardi vise para ok to je sve. Bravo teodosicu i drugari
09.09.2010 09:58
Mirjana
Posle ovog g-din Tadić moraće otkazati sve obaveze kako bi se na vreme spremio u posete Turskoj i Hrvatskoj, a radi izvinjenja kada naši momci uđu u finala.
09.09.2010 10:10
sasa
svaka čast!!!
09.09.2010 10:21
Dule (ba)
šta će, bez nba asova su nula, mi sa bilo koim timom peglamo kao doksa;)
09.09.2010 10:23
marinko (de)
to moze samo srbija
Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.