Troicki: Neopisiv osećaj
Troicki: Neopisiv osećaj
S media nedelja, 24. oktobar 2010.Srpski teniser, Viktor Troicki, osvojio je prvu titulu u karijeri, a nakon pobede teško je nalazio reči kojima bi opisao kako se oseća.
- Ovo je bila izuzetna nedelja za mene i osećam se neopisivo. Drago mi je što sam prvu titulu u karijeri osvojio baš u Moskvi, jer je moj otac Rus - rekao je Troicki, uz veliki aplauz moskovske publike. Beograđanin se zahvalio... »
Troicki: Braćo Rusi, izvinite
Sportal.rs nedelja, 24. oktobar 2010.Pobednik "Kupa Kremlja" za ovu godinu je teniser Srbije, Viktor Troicki. Trofej na ATP turniru serije 250, za našeg tenisera je ujedno i prvi u karijeri. Troicki je pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa sa 2:1 (3:6, 6:4, 6:3). - Ovo je bila izuzetna nedelja za mene i osećam se neopisivo. Drago mi je... »
Troicki: Nema reči koja opisuje moje stanje
Vesti online nedelja, 24. oktobar 2010.Teniser Srbije Viktor Troicki izjavio je da ne može da pronađe reč koja bi opisala stanje u njegovoj glavi posle prvog osvojenog turnira u profesionalnoj karijeri.
Troicki je finalu Kupa Kremlja pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa sa 2:1 (3:6, 6:4, 6:3) i tako sa trenutno 43. mesta po prvi put u ATP turu podigao pobednički pehar. "Presrećan sam...ne mogu da nađem reč koja bi opisala ono što... »
Troicki: Ne mogu da opišem kako se osećam
Blic sport nedelja, 24. oktobar 2010.Teniser Srbije Viktor Troicki (24) izjavio je danas u Moskvi da ne može da opiše kako se oseća sada kada je osvojio prvu titulu u karijeri.
Troicki je finalu Kupa Kramlja pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa sa 2:1 (3:6, 6:4, 6:3). "Ovo je bila izuzetna nedelja za mene i osećam se neopisivo. Drago mi je što sam prvu titulu u karijeri osvojio u Moskvi, jer je moj otac... »
Troicki: "Neopisivo"
B92 nedelja, 24. oktobar 2010.Teniser Srbije Viktor Troicki izjavio je u Moskvi da ne može da opiše kako se oseća sada kada je osvojio prvu titulu u karijeri.
"Ovo je bila izuzetna nedelja za mene i osećam se neopisivo. Drago mi je što sam prvu titulu u karijeri osvojio u Moskvi, jer je moj otac Rus", rekao je Troicki i izvinio se publici što govori na engleskom, a ne na ruskom.... »
Prva ATP titula za Troickog!
B92 nedelja, 24. oktobar 2010.Srpski teniser Viktor Troicki osvojio je prvu ATP titulu u karijeri, pobedivši u finalu turnira u Moskvi Kipranina Markosa Bagdatisa sa 3:6, 6:4, 6:3.
U finalnom duelu, koji je trajao 104 minuta, Troicki je odigrao veoma slab prvi set, ali je nakon toga potpuno nadigrao Bagdatisa i zasluženo je trijumfovao. Bilo je ovo treće finale u karijeri srpskog tenisera, nakon poraza u... »
Troicki pobednik Kupa Kremlja
Glas javnosti nedelja, 24. oktobar 2010.MOSKVA - Srpski teniser Viktor Troicki pobednik je ovogodišnjeg Kupa Krmlja koji se igra u Moskvi. Viktor je u finalu pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa sa 2:1, po setovima 3:6, 6:4, 6:3. Troicki je tako osvojio prvi ATP turnir u karijeri. Troicki, trenutno 43. igrač na ATP listi, osvojio je prvu... »
Viktoru ključevi Kremlja!
Sportske.net nedelja, 24. oktobar 2010.Prva ATP titula u karijeri za Viktora Troickog i to u zemlji iz koje je njegov otac. Naš teniser slavio protiv Bagdatisa 2:1 (3:6, 6:4, 6:3).
Viktor je bio nervozan u prvom setu, nije ubacio prvi servis, odmah je upao u probleme, Kipranin, koji je ipak dosta iskusniji u ovakvim situacijama je stigao do osetne prednosti i priveo prvi set kraju. U drugom smo gledali... »
Moskva: Prva titula Troickog
S media nedelja, 24. oktobar 2010.Treći "reket" srpskog tenisa u muškoj konkurenciji - Viktor Troicki, osvojio je prvu titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira u Moskvi pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa, rezultatom 2:1 (3:6, 6:4, 6:3).
Troicki je do danas odigrao dva finala i oba izgubio, od Huana Martina Del Potroa 2008. u Vašingtonu, odnosno godinu dana kasnije od Žila Simona u Bangkoku, ali je treći pokušaj ipak bio uspešan i Beograđanin je ostvario najveći... »
Moskva pripada Viktoru
RTS nedelja, 24. oktobar 2010.Srpski teniser Viktor Troicki pobednik je ovogodišnjeg Kupa Krmlja koji se igra u Moskvi. Viktor je u finalu pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa sa 2:1, po setovima 3:6, 6:4, 6:3. Troicki je tako osvojio prvi ATP turnir u karijeri. Troicki, trenutno 43. igrač na ATP listi, osvojio je prvu titulu u... »
Troicki konačno osvojio trofej!
Sportal.rs nedelja, 24. oktobar 2010.Viktor Troicki je iz trećeg pokušaja osvojio prvu ATP titulu u karijeri. Srpski teniser je u finalu "Kupa Kremlja", u Moskvi bio bolji od Kipranina Markosa Bagdatisa, rezultatom 2:1 (3:6, 6:4, 6:3) posle 105 minuta igre. U prvom setu Troicki je imao jednu priliku za brejk i iskoristio ju je, dok je... »
Troicki preokretom do prve titule!
Blic sport nedelja, 24. oktobar 2010.Viktor Troicki je osvojio turnir u Moskvi pobedom nad Markosom Bagdatisom posle preokreta 3:6, 6:4, 6:3 i tako podigao svoj prvi ATP trofej u singlu!
Srpski teniser nije dobro ušao u meč i dozvolio je Kipraninu da mu u prvom setu dva puta uzme servis, ali je zatim značajno podigao nivo igre i potvrdio odličnu formu. Što je mnogo važnije, Viktor je preokretom i trijumfom u... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari