Boj Džordž: Nemanja Vidić je i dalje moj san
Boj Džordž: Vidić je moj san
Večernje novosti ponedeljak, 21. februar 2011.Slavni britanski pevač koji će 11. marta nastupiti u beogradskom klubu „Plastik“ i dalje ne krije da mu je fudbaler Nemanja Vidić tiha patnja
SLAVNI britanski pevač koji će 11.marta nastupiti u beogradskom klubu „Plastik“, nikada nije krio da mu je naš fudbaler Nemanja Vidić bio tiha patnja. Naime, Boj Džordž je jednom prilikom izjavio da mu se Nemanja veoma dopada i... »
Boj Džordž: Nemanja Vidić je i dalje moj san
Svet plus ponedeljak, 21. februar 2011.Muzičar Boj Džordž koji će se 11. marta pojaviti u beogradskom klubu "Plastik" u ulozi DJ-a kaže da je jako uzbuđen što će ponovo imati priliku da se susretne sa beogradskom publikom, kao i da još uvek nije imao priliku da upozna fudbalera Nemanju Vidića. "Beograd je prelep grad, u kojem žive divni... »
Boj Džordž: Nemanja Vidić je moj san! (VIDEO)
S media ponedeljak, 21. februar 2011.Ekscentrični Boj Džordž, koji će se 11. marta pojaviti za miks pultom kluba “Plastik”, pred ponovni dolazak u Beograd, kaže: - Beograd je prelep grad, u kojem žive divni ljudi. Nažalost, ovog puta neću imati dovoljno vremena da razgledam, ali se zaista nadam da ću se uskoro vratiti i provesti malo... »
Boj Džordž: Nemanja Vidić je i dalje moj san!
Svet ponedeljak, 21. februar 2011.Ekscentrični Boj Džordž, koji će se 11. marta pojaviti za miks pultom kluba “Plastik”, pred ponovni dolazak u Beograd, kaže: “Beograd je prelep grad, u kojem žive divni ljudi. Nažalost, ovog puta neću imati dovoljno vremena da razgledam, ali se zaista nadam da ću se uskoro vratiti i provesti malo... »
Nemanja Vidić je i dalje moj san
Blic ponedeljak, 21. februar 2011.Ekscentričnog Boja Džordža videćemo 11. marta za miks pultom kluba “Plastik”, ali za razgovor s njim ima više povoda. Pošto su se tabloidi već zasitili sočnim detaljima o njegovim seksualnim avanturama, zatvorskim akcijama ili problemima s drogom, na red je došao novi album, kao i okupljanje benda Culture Club povodom 30. godišnjice osnivanja...
Već ste nastupali u Beogradu, kako vam se čini? - Prelep grad, divni ljudi. Nažalost, ovog puta neću imati dovoljno vremena da razgledam, ali se zaista nadam da ću se uskoro vratiti i provesti malo više vremena u Beogradu. Da li... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari