Bankrotirao zbog duga države

Bankrotirao zbog duga države

Vesti online nedelja, 4. septembar 2011.  
Goran Dugandžija, vlasnik građevinske firme "Duga sistem”, samo je jednom poslovao s državom i to ga je, kako kaže, koštalo posla koji je vodio gotovo dvadeset godina. Naplatu duga od države morao je da traži na sudu, a on je samo jedan od ljudi koji zbog dugova države mora da stavi katanac na firmu.
Posle sedam godina Dugandžija je dobio presudu u svoju korist i stavio katanac na firmu. - Ja sam pravi primer šta se desi kada vam država duguje pare. Sklopio sam ugovor o izgradnji jednog objekata 2000. godine. To je bio posao... »

Država tera privatnike u bankrot

B92 nedelja, 4. septembar 2011.  
B92: Država tera privatnike u bankrot
Beograd -- Goran Dugandžija, vlasnik građevinske firme Duga sistem, samo je jednom poslovao s državom i to ga je, kaže, koštalo posla koji je vodio gotovo dvadeset godina.
Naplatu duga od države morao je da traži na sudu, a on je samo jedan od ljudi koji zbog dugova države mora da stavi katanac na firmu. Posle sedam godina Dugandžija je dobio presudu u svoju korist i stavio katanac na firmu. "Ja... »

S media nedelja, 4. septembar 2011.  
Vlada Srbije je za septembar najavila usvajanje uredbe kojom bi se ograničili i smanjili rokovi plaćanja države prema privredi i na taj način smanjili nelikvidnost privrede, koja je došla do tačke ključanja.
Goran Dugandžija, vlasnik građevinske firme „Duga sistem”, samo je jednom poslovao s državom i to ga je, kako kaže, koštalo posla koji je vodio gotovo dvadeset godina. Naplatu duga od države morao je da traži na sudu, a on je... »

Blic nedelja, 4. septembar 2011.  
BEOGRAD - Goran Dugandžija, vlasnik građevinske firme „Duga sistem”, samo je jednom poslovao s državom i to ga je, kako kaže, koštalo posla koji je vodio gotovo dvadeset godina. Naplatu duga od države morao je da traži na sudu, a on je samo jedan od ljudi koji zbog dugova države mora da stavi katanac na firmu.
Posle sedam godina Dugandžija je dobio presudu u svoju korist i stavio katanac na firmu. - Ja sam pravi primer šta se desi kada vam država duguje pare. Sklopio sam ugovor o izgradnji jednog objekata 2000. godine. To je bio posao... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.