Sutra koncert posvećen grupi "Indeksi"
Svet subota, 15. oktobar 2011.Koncert posvećen legendarnoj grupi "Indeksi" pod nazivom "Da sam ja netko", na kome će nastupiti poznati pevači iz Srbije i regiona, biće održan sutra u velikoj sali Sava centra, najavio je organizator "Harlem S". Hitove poznate sarajevske grupe pevaće Aki Rahimovski ("Sanjam"), Dado Topić ("Svijet... »
Blic subota, 15. oktobar 2011.Koncert posvećen legendarnoj grupi "Indeksi" pod nazivom "Da sam ja netko", na kome će nastupiti poznati pevači iz Srbije i regiona, biće održan sutra u velikoj sali Sava centra, najavio je organizator "Harlem S".
Hitove poznate sarajevske grupe pevaće Aki Rahimovski ("Sanjam"), Dado Topić ("Svijet u kome zivim" i "Snijeg pade"), Mladen Vojičić Tifa ("Krivac si ti" i "Sve ove godine"), dok će makedonska pevačica Kaliopi otpevati "Budi kao... »
Odbrojavaje do spektakla Indeksi i prijatelji
Story subota, 15. oktobar 2011.Sve je spremno za veliki koncert Da sam ja netko, koji će se u nedelju, 16. oktobra od 20 sati održati u Sava centru.
Na koncertu posvećenom jednoj od najboljih grupa Jugoslavije - Indeksima, nastupiće najznačajnija muzička imena sa ovih prostora. Probe se privode kraju,a mi vam donosimo spisak učesnika i pesme koje će pevači pevati: Aki... »
Koncert u čast Indeksa
Večernje novosti subota, 15. oktobar 2011.U nedelju veče u Sava centru koncert u čast legendarne jugoslovenske grupe, nastupaju Arsen Dedić, Hari Varešanović, Dado Topić, Kaliopi...
KONCERT pod nazivom „Da sam ja netko“, posvećen legendarnim „Indeksima“, biće održan u nedelju veče u beogradskom Sava centru, sa početkom u 20 sati. Na nezaboravne hitove jedne od najznačajnijih jugoslovenskih grupa svih vremena... »
Indeksi i prijatelji u Sava centru!
Kurir subota, 15. oktobar 2011.Sve je spremno za sutrašnji koncert u Sava centru „Da sam ja netko“, na kojem će nastupiti najznačajnija muzička imena u regionu
U svemu naj, naj, naj! Sve je spremno za veliki koncert „Da sam ja netko“, koji će sutra, 16. oktobra, u 20 sati početi u Sava centru. Na koncertu posvećenom Indeksima, jednoj od najboljih jugoslovenskih grupa, nastupiće... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari