Alesandra Ambrosio ponovo trudna
Alesandra Ambrosio čeka drugo dete
Večernje novosti sreda, 28. decembar 2011.Alesandra se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, a srećnu vest vereniku je saopštila još u septembru
Manekenka Alesandra Ambrosio, koja već ima trogodišnju kćerku sa verenikom Džimijem Mazurom, uskoro će dobiti drugo dete. Alesandra se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, a srećnu vest vereniku je saopštila još u septembru. Sada... »
Alesandra Ambrosio ponovo trudna
Story sreda, 28. decembar 2011.Manekenka Alesandra Ambrosio, koja već ima trogodišnju ćerku s verenikom Džejmijem Mazurom, uskoro će dobiti drugo dete.
- Porodica je najvažnija stvar za mene i oduševljena sam što ćemo dobiti još jednog člana. Srećna sam što imam porodicu punu podrške i ljubavi. To je pravi blagoslov - zaključila je tridesetogodišnja manekenka. To: Bcc: Vaša... »
Alessandra Ambrosio trudna!
Tračara sreda, 28. decembar 2011.Supermodel Alessandra Ambrosio ponovo je trudna! Tridesetjednogodišnja manekenka, koja već ima trogodišnju ćerku sa verenikom Jamiejem Mazurom juče je objavila da je u blagoslovenom stanju. Alessandra je u četvrtom mesecu trudnoće, a vereniku je ovo saopštila još pre nekoliko meseci, dok je tek... »
Trudan još jedan "Viktorijin anđeo"
Mondo sreda, 28. decembar 2011.Jedna od najpopularnijih manekenki na svetu, Alesandra Ambrosio, je u četvrtom mesecu trudnoće.
AP Alesandra (30), već ima trogodišnju ćerku sa zaručnikom Džejmijem Mazurom, a svetku slavu je stekla kao jedan od "anđela" modne kuće "Victoria's Secret". U intervjuu za brazilski časopis "Istoe Gente" lepa Alesandra je otkrila... »
Trudna Aleksandra Ambrosio
Blic sreda, 28. decembar 2011.Manekenka Aleksanra Ambrozio, koja već ima trogodišnju kćerku sa verenikom Džejmijem Mazurom, uskoro će dobiti drugo dete.
Aleksandra se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, a srećnu vest vereniku je saopštila još u septembru. Sada je to priznala i u intervjuu za brazilski časopis Istoe Gente. Rekla je kako se ona i njen verenik veoma raduju prinovi. -... »
Alesandra Amborzio je trudna! (FOTO)
S media sreda, 28. decembar 2011.Jedna od najpoželjnijih žena na sveti u najuspešnijih manekenki, Alesandra Ambrozio, u četvrtom je mesecu trudnoće! Ona se nedavno ogolila za potrebe fotografisanja a i na godišnjem šouu Viktorija sikreta bila je seksi, zategnuta i mršava iako je već tada bila trudna! Lepa Alesandra Ambrozio u... »
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari