Avram Grant: Znam kako se oseća Stanojević... VIDEO

Avram Grant: Znam kako se oseća Stanojević... VIDEO

S media nedelja, 15. januar 2012.  
- Drago mi je što sam došao u veliki klub sa dugom tradicijom. Uveren sam da mogu da pripremim tim za Evropu, ali i da nastavim tradiciju stvaranja mladih igrača - rekao je Avram Grant, a prenela agencija Tanjug. Izraelski stručnjak je dodao da nije najbolje upoznat sa situacijom povodom smene... »

Partizan predstavio Granta!

Sportske.net nedelja, 15. januar 2012.  
Novi trener Partizana stigao je danas u Beograd, a ubrzo po dolasku organizovana je zvanična promocija u ''Zemunelu''. Predednik Đurić i Avram Grant su apostrofirali evropske ciljeve crno-belih u narednom periodu. Izraelac nije želeo da komentariše aktuelna dešavanja u klubu, dodajući da dolazak u Partizan vidi kao veliki izazov.
beta Avram Grant je potpisao ugovor do leta 2013. godine, a na klupi crno-belih naslediće smenjenog Aleksandra Stanojevića. Novinarima se najpre obratio predsednik Partizana Dragan Đurić, koji je naglasio da je Grant doveden zbog... »

Grant preuzeo kormilo

RTS nedelja, 15. januar 2012.  
RTS: Grant preuzeo kormilo
Crno-beli dobili novog trenera. Avram Grant svestan da je došao u klub sa velikom tradicijom. Došao je da spremi tim za Evropu i nastavi tradiciju stvaranja igrača. Sutra prozivka i početak priprema za prolećni deo sezone.
Novi trener fudbalera Partizana Izraelac Avram Grant stigao je u Beograd i obećao da će učiniti sve da crno-beli pod njegovim vođstvom igraju što značajniju ulogu na evropskoj sceni. "Drago mi je što sam došao u veliki klub sa... »

Grant: Idemo na titulu pa u Evropu, mom prethodniku želim sve najbolje

Blic sport nedelja, 15. januar 2012.  
Novi šef stručnog štaba Partizana Avram Grant predstavljen je javnosti u sportskom centru "Zemunelo". Grant je najavio pohod na titulu u prvenstvu a onda i pripremanje ekipe za ono što bi je očekivalo u Evropi. Konferenciju za štampu otvorio je predsednik Dragan Đurić koji novinarima nije dozvolio da njemu postavljaju pitanja, već samo novom treneru.
"Drago mi je da sam u ovom gradu. Prvi put sam bio u Beogradu 1977. kada sam pratio finale u košarci. Srećan sam što sam u velikom klubu koji ima veliko ime i tradiciju. Želim da ga dovedem na najveći mogući nivo. Ovo je veliki... »

Grant o Stanojeviću: Takav je naš posao… (FOTO)

Sportski žurnal nedelja, 15. januar 2012.  
Novi trener fudbalera Partizana Izraelac Avram Grant stigao je u Beograd i obećao da će učiniti sve da crno-beli pod njegovim vođstvom igraju što značajniju ulogu na evropskoj sceni. – Drago mi je što sam došao u veliki klub sa dugom tradicijom. Uveren sam da mogu da pripremim tim za Evropu, ali i... »

GRANT: Partizan je za mene izazov

Dnevnik nedelja, 15. januar 2012.  
- Moj posao želim da radim sa velikim zadovoljstvom i uzbuđen sam što ću voditi klub kojim ima tako impresivne navijače. Znam kako se oseća moj prethodnik - rekao je Grant
BEOGRAD: Novi trener fudbalera Partizana Izraelac Avram Grant stigao je u Beograd i obećao da će učiniti sve da crno-beli pod njegovim vođstvom igraju što značajniju ulogu na evropskoj sceni. "Drago mi je što sam došao u veliki... »

Grant: Znam kako je Stanojeviću (FOTO+VIDEO)

Sportal.rs nedelja, 15. januar 2012.  
Avram Grant je predstavljen kao novi trener fudbalera Partizana. Promocija novog šefa stručnog štaba prvaka Srbije održana je u Sportskom centru "Teleoptik". Iskusni trener, koji je u dosadašnjoj karijeri vodio i Čelsi, Vest Hem i Porstmut, doputovao je u Beograd u popodnevnim časovima. Na klupi... »

Avram Grant predstavljen u "Zemunelu"

Mondo nedelja, 15. januar 2012.  
Izraelski trener danas je predstavljen kao novi trener Partizana. Prvi trening imaće sutra u 10 časova.
Bivši trener Čelsija, Vest Hema i Portsmuta potpisao je ugovor sa Partizanom do leta 2013. godine. U "Zemunelo" je došao u pratnji koordinatora za sportska pitanja Alberta Nađa. Grant je obećao da će učiniti sve da crno-beli pod... »

Partizan predstavio Avrama Granta

Vesti online nedelja, 15. januar 2012.  
Fudbalski klub Partizan u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu priredio je zvaničnu promociju novog trenera Avrama Granta.
Grant je u petak imenovan za novog šefa stručnog štaba šampiona Srbije, a on će na tom mestu zameniti Aleksandra Stanojevića. Izraelski stručnjak je sa crno-belima potpisao ugovor do leta 2013. godine, a prema informacijama... »

Predstavljen Avram Grant

Večernje novosti nedelja, 15. januar 2012.  
Novi trener Partizana promovisan je danas u Beogradu pred novinarima u Zemunelu,a sutra će se na prozivci upoznati sa igračima koje će predvoditi
Novi trener Partizana Avram Grant je stigao u Beograd i nedelja, kao neradan dan, nije bila prepreka da odmah bude promovisan pred novinarima u Zemunelu. - U Beogradu sam prvi put od 1977. godine kad sam gledao košarkašku... »

Grant Partizanu obećava svetlu budućnost

Novi magazin nedelja, 15. januar 2012.  
Novi trener fudbalera Partizana Izraelac Avram Grant stigao je danas u Beograd i obećao da će učiniti sve da crno-beli pod njegovim vođstvom igraju što značajniju ulogu na evropskoj sceni.
"Drago mi je što sam došao u veliki klub sa dugom tradicijom. Uveren sam da mogu da pripremim tim za Evropu, ali i da nastavim tradiciju stvaranja mladih igrača", rekao je Grant, koji je sa aktuelnim šampionom Srbije potpisao... »

Partizan zvanično predstavio Granta

B92 nedelja, 15. januar 2012.  
B92: Partizan zvanično predstavio Granta
Đurić
Izraelski stručnjak je sa ’crno-belima’ potpisao ugovor do leta 2013. godine, a prema informacijama do kojih je došao B92, njegova godišnja plata iznosiće oko 400.000 evra. „Srećan sam što sam došao u Partizan, klub velikog imena i tradicije. Želim da ovaj klub dovedem... »

Avram Grant stiže danas

Novi magazin nedelja, 15. januar 2012.  
Novi trener Partizana Avram Grant trebalo bi danas da doputuje u Beograd. Mediji najavljuju da će tokom poslepodneva izraleski stručnjak zvanično biti predstavljen u Partizanovom centru Zemunelo.
Grant još nije odredio pomoćnog trenera, ali će sa sobom dovesti saradnika iz Izraela. On je sa crno-belima potpisao ugovor do leta 2013. godine i godišnje će primati 400.000 evra. Istu sumu će inkasirati i u slučaju plasmana u... »

Avram Grant stiže na promociju u Zemunelo

Sportski žurnal nedelja, 15. januar 2012.  
Dolazi Avram Grant u Beograd. Izraelski trener u nedelju stiže u Srbiju i u popodnevnim satima biće predstavljen javnosti u novog šefa stručnog štaba crno–belih. Uprava našeg šampiona odlučila je da bivšeg tim menadžera Čelzija predstavi javnosti u Sportskom centru „Zemunelo”, međutim, tokom subote... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.