Kejt Mos izvređala i gađala pecivom Enrikea Iglesijasa

Kejt Mos izvređala i gađala pecivom Enrikea Iglesijasa

Vesti online ponedeljak, 26. mart 2012.  
Manekenka Kejt Mos bila je gošća na rođendanskoj zabavi na kojoj je pevao Enrike Iglesijas. Tokom pesme "Hero", Enrike je odlučio da iskaže svoju averziju prema poznatoj manekenki, na šta mu je Kejt odbrusila "daj odjebi od mene". I to nije bilo sve....
Kada je Kejt Mos odbrusila Enrikeu, pevač je priznao da je nekada bio ludo zaljubljen u slavnu manekenku. - Kejt Mos, nekada sam bio ludo zaljubljen u tebe kad sam bio dete, budi dobra. Imao sam tvoj poster na zidu - šarmantno je... »

Enrike Iglesias pevao, Kejt Mos ga gadjala hranom

Svet plus ponedeljak, 26. mart 2012.  
Manekenka Kejt Mos prošle nedelje bila je gošća na rođendanskoj zabavi Sir Filipa Grina u Meksiku. Na zabavi je pevao Enrike Iglesias, a tokom pesme "Hero" odlučio je da pokaže svoju privrženost prema poznatoj manekenki. Ona mu je odbrusila: "Daj od*ebi od mene". Ipak, Enrike nije odustajao: "Kejt... »

Okršaj manekenke i pevača: "Pale" teške uvrede i gađanje pecivom!

S media ponedeljak, 26. mart 2012.  
Javnost je ostala šokirana nakon što su videli kako se Kejt Mos ponela prema Enrikeu Iglesiasu. Na zabavi su se sreli jer je manekenka bila gost a Iglesias je sve zbavljao svojim glasom. On je odlučio da joj peva pesmu što je nju strašno razljutilo! Ona ga je žestoko opsovala ali on je i dalje... »

Kejt Mos izvređala i gađala pecivom Enrikea Iglesiasa

Blic ponedeljak, 26. mart 2012.  
Manekenka Kejt Mos bila je gošća na rođendanskoj zabavi na kojoj je pevao Enrike Iglesias. Tokom pesme "Hero" , Enrike je odlučio da iskaže svoju averziju prema poznatoj manekenki, na šta mu je Kejt odbrusila "daj odjebi od mene". Psovka nije bila dovoljna, već je Kejt počela da gađa Enrikea pecivom i pokušala je čak da ga polije vodom.
Kada je Kejt Mos odbrusila Enrikeu, pevač je priznao da je nekada bio ludo zaljubljen u slavnu manekenku. - Kejt Mos, nekada sam bio ludo zaljubljen u tebe kad sam bio dete, budi dobra. Imao sam tvoj poster na zidu - šarmantno je... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.