Đoković: Vratio sam Monaka u igru
Đoković: Vratio sam Monaka u igru
Mondo subota, 31. mart 2012.Najbolji teniser sveta izjavio je da je zadovoljan plasmanom u finale Majamija, iako nije odigrao ceo meč u istom ritmu. "Otvorenih karata" na Mareja.
foto: Beta/AP Novak Đoković obezbedio je bitku za trofej na turniru na Floridi, pošto je u polufinalu nadigrao Huana Monaka, rezultatom 6:0, 7:6 (7:5). Odigrao je Novak dva različita seta. U prvom je u bukvalnom smislu reči... »
Đoković: Srećan sam zbog ulaska u finale
Glas javnosti subota, 31. mart 2012.Uz svo poštovanje, mislim da sam mu omogućio da se vrati u meč. Napravio sam mnogo neiznuđenih grešaka i poklanjao mu poene, kaže naš teniser o Monaku
MAJAMI - Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan plasmanom u finale turnira Masters serije u Majamiju iako nije odigrao ceo meč u istom ritmu. "Počeo sam kao u četvrtfinalu protiv Ferera, veoma jako i... »
Đoković: Marej je uvek opasan
Večernje novosti subota, 31. mart 2012.Biće to dobar meč, slično igramo, a Škotu prija ovaj turnir – kaže najbolji teniser sveta, kojeg u nedelju (19.00) očekuje finale mastersa na Floridi
UMALO Novak Đoković nije oduvao palme i ostalo tropsko rastinje u Ki Biskejnu furioznom igrom u stilu svetskog broja jedan u polufinalu mastersa. „Zalepio“ je nulu Huanu Monaku, koga je savladao u dva seta 6:0, 7:6 (7:5), i... »
Novak posle Monaka: Nisam bio u stanju da završim meč
S media subota, 31. mart 2012.Ponovila se ista situacija kao protiv Davida Ferera, Đoković je u prvom setu zbrisao rivala sa terena, a u drugom tek u taj-brejku završio posao. - Počeo sam snažno i vrlo agresivno, sve je išlo po planu, međutim nisam bio u stanju da privedem posao kraju na način koji sam želeo. Nisam očekivao lak... »
NADAL: Želim da spreman dočekam sezonu na šljaci
Dnevnik subota, 31. mart 2012.Nadal je trebalo u polufinalu da igra poritv Britanca Endija Mareja, ali mu je predao meč bez borbe
MAJAMI: Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da je odluku da se povuče sa turnira masters serije u Majamiju doneo zbog povrede kolena, ali i kako bi spreman dočekao sezonu na šljaci. Nadal je trebalo u polufinalu da igra... »
Đoković u finalu Mastersa u Majamiju
24 Sata subota, 31. mart 2012.Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Majamiju, nakon što je rano jutros po našem vremenu savladao Argentinca Huana Monaka sa 6:0, 7:6 (7:5).
Srpski teniser u prvom setu polufinala "počistio" je Argentinca sa terena, dok je u drugom, baš kao u četvrtfinalu protiv David Ferera kod 5:4 prokockao servis za meč, pa je trijumf overio u tajbrejku. Meč je trajao malo više od... »
Novak: Marej ne može da me iznenadi
Telegraf subota, 31. mart 2012.- Protiv Monaka bilo je slično kao protiv Ferera. Mareja odlično poznajem i obojici nam odgovaraju uslovi za igru kao što su ovi u Majamiju - izjavio Đoković
Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da je zadovoljan plasmanom u finale turnira Masters serije u Majamiju iako nije odigrao ceo meč u istom ritmu: - Počeo sam kao u četvrtfinalu protiv Ferera, veoma jako i agresivno,... »
Đoković: Srećan sam zbog prolaska u finale
Sportski žurnal subota, 31. mart 2012.Najbolji igrač sveta Novak Đoković zadovoljan je pobedom nad Huanom Monakom – 6:0,7:6 (7:5) i plasmanom u finale turnira Masters serije u Majamiju iako nije odigrao ceo meč u istom ritmu. – Počeo sam kao u četvrtfinalu protiv Ferera, veoma jako i agresivno, napadao sam njegove udarce, ali... »
Đoković: Svaka čast Monaku, ali mnogo sam poklanjao
Vesti online subota, 31. mart 2012.Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan plasmanom u finale turnira Masters serije u Majamiju iako nije odigrao ceo meč u istom ritmu.
"Počeo sam kao u četvrtfinalu protiv Ferera, veoma jako i agresivno, napadao sam njegove udarce, ali jednostavno nisam mogao u istom ritmu meč da privedem kraju. Bio je ovo uzbudljiv i ni malo lak duel. Mislim da smo malo igrali... »
Đoković u finalu, Nadal ponovo povređen
e-Novine subota, 31. mart 2012.Novak Đoković stigao je na korak od odbrane titule u Majamiju, pošto je u polufinalu ubedljivo savladao Huana Monaka (6:0, 7:6). Prvi igrač sveta će se u finalu sastati sa Endijem Marijem, igračem koji ga je ne tako davno eliminisao u Dubaiju, pošto je Britancu Rafael Nadal predao meč zbog povrede kolena. Miami
Srpski teniser Novak Đoković uspeo je da se plasira u finale turnira u Majamiju, nakon što je očekivano savladao Argentinca Huana Monaka rezultatom 2:0 u setovima - 6:0, 7:6. Đoković je tako stigao... »
MAJAMI: Đoković srećan zbog ulaska u finale
Dnevnik subota, 31. mart 2012.Prvi set, koji je dobio za samo 25 minuta, Đoković je odigrao maestralno. U drugom mu je, međutim, na trenutak pala koncentracija kao u duelu sa Fererom
MAJAMI: Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Majamiju, nakon što je rano jutros po našem vremenu savladao Argentinca Huana Monaka sa 6:0, 7:6 (7:5). Srpski teniser u prvom setu polufinala... »
Djoković u finalu u Majamiju
Beta subota, 31. mart 2012.BEOGRAD, 31. marta 2012. (Beta) - Prvi teniser sveta Novak Djoković plasirao se u finale turnira u Majamiju, pošto je noćas savladao Argentinca Huana Monaka sa 2:0 u setovima (6:0, 7:6). Srpski teniser će u finalu igrati protiv Britanca Endija Mareja kome je Rafael Nadal zbog povrede bez borbe... »
Đoković srećan zbog finala
RTS subota, 31. mart 2012.Najbolji teniser sveta Novak Đoković je posle meča sa Argentincem Huanom Monakom izjavio da je zadovoljan plasmanom u finale turnira Masters serije u Majamiju iako nije odigrao ceo meč u istom ritmu.
"Počeo sam kao u četvrtfinalu protiv Ferera, veoma jako i agresivno, napadao sam njegove udarce, ali jednostavno nisam mogao u istom ritmu meč da privedem kraju. Bio je ovo uzbudljiv i ni malo lak duel. Mislim da smo malo igrali... »
Nadal: Čuvam se za šljaku
Vesti online subota, 31. mart 2012.Španski teniser Rafael Nadal kaže da je odluku da se povuče sa turnira masters serije u Majamiju doneo zbog povrede kolena, ali i kako bi spreman dočekao sezonu na šljaci.
Nadal je trebalo u polufinalu da igra poritv Britanca Endija Mareja, ali mu je predao meč bez borbe. "Verujem da povreda nije ozbiljne prirode i da ću potpuno spreman dočekam turnire na šljaci. Iz istog razloga sam pauzirao čitav... »
MAJAMI: Đoković u finalu sa Marejom juri treću krunu
Telegraf subota, 31. mart 2012.Novak u polufinalu pobedio Huana Monaka iz Argentine 6:0, 7:6 (7:5) i nedelju igra finale protiv britanskog tenisera
Novak Đoković uspešno je savladao i pretposlednju prepreku na putu ka odbrani krune u Majamiju. Najbolji teniser sveta plasirao se u finale pošto je u polufinalu savladao Argentinca Huana Monaka 6:0, 7:6 (7:5). U borbi za odbranu... »
Đoković: Pad u igri iz drugog seta ne sme da mi se događa
Blic sport subota, 31. mart 2012.Najbolji teniser sveta Novak Djoković je poručio da je zadovoljan plasmanom u finale turnira u Majamiju, ali mu je zasmetalo što nije odigrao ceo meč u istom ritmu.
"Počeo sam kao i u četvrtfinalu, veoma jako i agresivno, napadao sam njegove udarce, ali jednostavno nisam mogao u istom ritmu meč da privedem kraju. Bio je ovo vrlo sličan meč onom sa Fererom. Mislim da je bilo uzbudljivo, kako... »
Đoković u finalu Majamija
Novi magazin subota, 31. mart 2012.Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je Argentica Huana Monaka sa 2:0 (6:0, 7:6) i plasirao se u finale turnira u Majamiju gde ga čeka Endi Marej.
Prvi set trajao pola sata, drugi sat i po. Novak Đoković će u nedelju biti u prilici da postane tek treći teniser kome je pošlo za rukom da tri puta trijumfuje na velikom turniru u Majamiju, kako mnogi kažu "petom grend slemu... »
Kralj Nole: "Isto k'o protiv Ferera..."
Sportske.net subota, 31. mart 2012.Đoković ocenio da je meč protiv Monaka bio sličan četvrtfinalu i da nije ni očekivao da će biti lako. Protiv Mareja - poslastica.
beta Novak je bio zadovoljan posle plasmana u finale Majamija. "Krenuo sam agresivno, to je bio cilj i mislim da sam u prvom setu bio odličan. Posle je Monako zaigrao bolje, nadam se da je publika uživala. Ličilo je na meč protiv... »
MAJAMI: Đoković za treću titulu
Mondo subota, 31. mart 2012.Najbolji teniser sveta u finalu turnira u Majamiju protiv Endija Mareja. Đoković u polufinalu pobedio Monaka - 6:0, 7:6. Prvi set trajao pola sata, drugi sat i po.
Novak Đoković će u nedelju biti u prilici da postane tek treći teniser kome je pošlo za rukom da tri puta trijumfuje na velikom turniru u Majamiju, kako mnogi kažu "petom grend slemu sezone". Pre njega to su uradila dvojica... »
Đoković protiv Mareja u finalu Majamija
Radio 021 subota, 31. mart 2012.Novak Đoković je u polufinalu turnira u Majamiju savladao Huana Monaka sa 6:0, 7:6. I dok u prvom setu Argentinac nije pružio nikakav otpor srpskom teniseru, Monako je učinio sve kako bi dobio drugi set, ali je na kraju morao da prizna pobedu Novaku u taj-brejku rezultatom 7:5. Đoković će u finalu... »
Novakovo četvrto finale
Sportske.net subota, 31. mart 2012.U sličnom meču onom u četvrtfinalu, Đoković savladao Monaka sa 6:0, 7:6 i boriće se za treću titulu u Ki Biskejnu protiv Endija Mareja.
beta U prvom setu je to bila igra mačke i miša. Naime, Novak je osvojio 24 od ukupno 32 igrana poena i bez izgubljenog gema poveo sa 1:0. Činilo se da će razneti Argentinca, ali se Monako presabrao i igrao mnogo bolji tenis nego... »
Nole u finalu
RTS subota, 31. mart 2012.Tutulu koju je u Majamiju osvojio prošle godine, Novak će u nedelju braniti protiv Marija. Ove godine odigrali su dva meča - u Melburnu slavio je Đoković, u Dubaiju Mari. Do finala Nole je došao pobedom u taj-brejku drugog seta nad Argentincem Huanom Monakom. U prvom setu Nole prikazao "atomski tenis" dobivši protivnika sa 6:0.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale turnira masters serije u Majamiju, pošto je večeras u polufinalu savladao Argentinca Huana Monaka u dva seta - 6:0, 7:6 (7:5). Tutulu koju je na ovom turniru osvojio... »
Đoković na Mareja u finalu!
Večernje novosti subota, 31. mart 2012.Srpski teniser je u polufinalu mastersa u Majamiju pobedio Argentinca Huana Monaka 2:0 (6:0, 7:6) za dva sata i 3 minuta
Dva sata i 3 minuta bila su potrebna Novaku Đokoviću da se plasira u finale mastersa u Majamiju, gde ga čeka Britanac Endi Marej. Najbolji teniser sveta je u polufinalu pobedio Argentinca Huana Monaka 2:0 (6:0, 7:6) u meču u... »
Novak poslao kući i Monaka, za trofej protiv Mareja
Blic sport subota, 31. mart 2012.Novak Đoković je u polufinalu turnira u Majamiju pokazao Huanu Monaku ko je najbolji teniser sveta i pobedom od 6:0, 7:6(5) nad Argentincem plasirao se u finale, gde ga čeka Endi Marej.
Novak je od starta ubacio u petu brzinu i poručio Monaku da nema mnogo čemu da se nada. Podsetio je Đoković na onog Novaka iz 2011. godine, kada je neumoljivo redom rušio protivnike, a argentinski teniser je bio vidno stegnut u... »
Nole pobedio Monaka za finale Majamija
Vesti online subota, 31. mart 2012.Novak Đoković je u polufinalu Masters turnira u Majamiju pobedio Argentinca Huana Monaka sa 6:0, 7:6 (7:5), pa će se za titulu boriti protiv Britanca Endija Mareja, kojem je Rafael Nadal predao polufinalni duel zbog povrede.
Huan Monako je otvorio meč svojim servisom, ali je Đoković Argentinca odmah postavio na njegovo mesto - napravio je brejk i praktično pokazao svima u kom pravcu će se kretati rezultat ovog polufinala. Nole je brzo, bez... »
ATP Majami: Novak ponovo zakomplikovao meč
S media subota, 31. mart 2012.Ceo posao srpski teniser završio je za dva sata i tri minuta (6:0, 7:6 (5)), mada je sve moglo da bude i brže i lakše da Nole nije odigrao usporenije drugi set. Šta reći za prvi deo? 6:0, 10:2 u vinerima, svega osam izgubljenih poena, od kojih je pet Argentincu stiglo zahvaljujući Đokovićevim... »
Marej u finalu, Nadal se povukao zbog povrede kolena!
Večernje novosti subota, 31. mart 2012.Britanac se bez borbe plasirao u finale mastersa u Majamiju, a rival će mu biti bolji iz duela Novak Đoković – Huan Monako (subota 01.00)
Rafael Nadal je predao meč polufinala mastersa u Majamiju! Španac je obavestio svoje navijače da zbog problema sa kolenom, koji ga prati već neko vreme, nije u stanju da večeras igra protiv Britanca Endija Mareja! - Tako mi je... »
Preko "Pika" do finala
Sportske.net petak, 30. mart 2012.Novak se u noći između petka i subote bori za finale Majamija. Rival iznenađenje turnira, Huan Monako.
Prvo polufinale na programu je u 21 čas, Endi Marej koji je jednom bio šampion igra protiv Nadala. Rafa želi da osvoji Ki Biskejn što mu je do sada nekako izmicalo. Nas više zanima drugi polufinalni meč, Novak Đoković igra protiv... »
Komentari na drugim sajtovima
Nole pobedio Monaka za finale Majamija
Vesti online4 komentar(a)
Nadal: Čuvam se za šljaku
Vesti online1 komentar(a)
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari